23 Ekim 2017, Pazartesi 11:23:58

TAV Şili'de hizmet ağını genişletiyor

13 ülkede 41 yolcu salonu işleten TAV İşletme Hizmetleri, Santiago Arturo Merino Benítez Havalimanı’nda lounge işletmesinin ardından karşılama ve uğurlama hizmeti de sunmaya başladı. t
  • Sile degil silidir yani guney Amerika evlat dunya cografyasinida bilmiyorsun.
  • TAV OS.. ????!!!!! AMAN DİYEYİM..
  • Dışı seni içi beni yakar...
  • Birde şile ağı var ki şileye de yapılması lazım askerliği orada yapmıştım da söylemesi ayıp değildur
  • Bravo

13 ülkede 41 yolcu salonu işleten TAV İşletme Hizmetleri, Santiago Arturo Merino Benítez Havalimanı’nda lounge işletmesinin ardından karşılama ve uğurlama hizmeti de sunmaya başladı.  

TAV Havalimanları’nın iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, Şili’nin başkenti Santiago’nun ana giriş kapısı Arturo Merino Benítez Havalimanı’nda “primeclass” markasıyla yolculara karşılama ve uğurlama hizmeti vermeye başladı. TAV bu yıl nisan ayında havalimanında iki yolcu salonunun işletmesi için açılan ihaleyi kazanmıştı. Şirket Şili’deki operasyonlarını kurduğu  “Primeclass Pacifico ve Servicios Aeroportuarios S.A.” ortaklığıyla gerçekleştiriyor.

Şili’nin Arturo Merino Benítez Santiago Uluslararası Havalimanı yıllık 19,2 milyon yolcu trafiğiyle Latin Amerika’nın en yoğun yedinci havalimanı konumunda bulunuyor.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan “TAV İşletme Hizmetleri ileri teknolojisi ve güçlü altyapısı sayesinde yenilikçi projelere imza atıyor. İş geliştirme anlayışını küresel bir bakış açısı üzerine kuran şirketimizin işlettiği salonlara yenilerinin eklenmiş olmasından mutluluk duyuyoruz. 15 yıllık bir deneyimle 40’tan fazla salon işleten şirketimizin Şili’de kurduğu Primeclass Pacifico ve Servicios Aeroportuarios S.A. ortaklığıyla yılda 280 bin yolcuyu salonlarımızda ağırlamayı ve karşılama ve uğurlama hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Ayrıcalıklı seyahat çözümleri geliştirme konusunda tüm dünyada tercih edilen bir marka haline geldik. Yolcu salonlarımızda yılda 3 milyon misafirimizi ağırlıyoruz ve 100 bin kişiye karşılama ve uğurlama hizmeti veriyoruz. 2016 yılında Nairobi ve Washington D.C Dulles Havalimanlarında açtığımız Turkish Airlines Star Alliance salonlarının ardından, 2017’de ‘primeclass’ markamızla Frankfurt, Maskat, Kopenhag ve Zürih Havalimanlarında da yolcu salonlarını hizmete sokacağız” dedi. 

TAV Şili'de hizmet ağını genişletiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Lazoni ~ 6 yıl önce
Sile degil silidir yani guney Amerika evlat dunya cografyasinida bilmiyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Yahu iğne deliğinden geçebilecek zekada espri yapmıştım ama seninki deliği ıskaladı be gülüm hahaha
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Bende diyorum şili ne ya şişeymiş tüh yapma yahu hahahhaha birader ben bilmiyor muyum coğrafyam eğitim hayatımda sınıfımın en yükseğiydi patlarsın bana yol yordam öğretme hadi bakalım
yok be yaa ~ 6 yıl önce
TAV OS.. ????!!!!! AMAN DİYEYİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vg ~ 6 yıl önce
Dışı seni içi beni yakar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Birde şile ağı var ki şileye de yapılması lazım askerliği orada yapmıştım da söylemesi ayıp değildur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 6 yıl önce
Bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000