14 Kasım 2008, Cuma 16:29:02

TATLISES'E SÜPER JET

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, Demet Akalın’ın ‘leş gibi kokuyor’ dediği uçağını İngiltere Kraliyet ailesine sattı. Ünlü türkücü, Hawker 400 tipi yeni bir uçak satın aldı
  • Havacıları milliyetçi sanırdım. Adamın sarı yeşil kırmızı renklerle Barzani Talabani 'ye uçak vermesi esprisi yapılırken birçok yorumcu adamı öve öve bitiremiyor. Ben yanılmış olayım bunlar havacı değildir. Bir Türkücü yarıştırılmamıştı bu sitede, yorumlayanların orijinini çok merak ediyorum.
  • Hawker 400 değil o Beechjet 400A İboyada yakışır zaten istiyodu uzun zamandır... hayırlı emniyetli uçuşlar dilerim.
  • Ucagin rengini sari yesil kirmizi boyatir ve barzani talabaniye wetlease yaptiracakmis artik onlardan para alirmi almazmi bilmem
  • Bugün Ali Sabancı Pegasus un sahibi ise İbo ya Emirates in CEo luğu yakışır fazla lafa gerek yok.
  • Adam eskisini satar, yeni uçak alır. Parası kendisinin değil mi? Canı nasıl isterse öyle yapsın. Sizden gelip te para mı istedi sanki.
  • NEDEN YAKIŞMIYORMUŞ??BİNENLER İBODAN DAHA MI DEĞERLİ??EĞER KÜLTÜRÜNE VE GELDİĞİ YERE BAKIP KONUŞUYORSAN YEŞİL BEY SENDE PARİSTE DOĞMAMIŞSINDIR MUTLAKA ....PARASI OLAN ALIRDA YAKIŞIRDA...
  • Yakışır mı?Bir adamla bir uçak ancak bu kadar bağdaşamaz...neden se iboya hiç bi şekilde havacılığı yakıştıramıyorum
  • Y A K I Ş I R

İbrahim Tatlıses ikinci uçağını da kraliyet ailesine sattı. 1998 yılında satın aldığı Citation II tipi uçağını 2001 yılında İsveç Kraliyet ailesine satan Tatlıses, Demet Akalın’ın ‘leş gibi kokuyor’ dediği uçağını da yine kraliyet ailesine sattı. Bu kez uçağın yeni adresi İngiliz Kraliyet ailesi oldu.

Beachcraft 200 tipi uçağını kraliyet ailesine satan Tatlıses, çok geçmeden yine aydı model ancak bir üst sınıf yeni bir uçak satın aldı.

Hawker 400 tipi uçak şu anda Almanya’da bakımda bulunuyor. Uçağın bir taraftan bakımları yapılırken diğer taraftan da Türk tesciline geçmesi için çalışılıyor.

8 kişilik uçağın önümüzdeki günlerde işlemlerinin tamamlanıp İstanbul’da olması planlanıyor.

Bu arada, 2001 yapımı uçağın  5 buçuk milyon dolara ( 9 trilyon) alındığı ifade edildi.

İbrahim Tatlıses, şarkıcı Demet Akalın’ın ‘ leş gibi kokuyor’ dediği uçağını o olaydan sonra satmaya karar vermiş, Demet Akalın’a Airport TV açılış gecesindeki konseri sırasında verdiği cevapla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

©AirportHaber.com

TATLISES'E SÜPER JET

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Rumuz ~ 15 yıl önce
Havacıları milliyetçi sanırdım. Adamın sarı yeşil kırmızı renklerle Barzani Talabani 'ye uçak vermesi esprisi yapılırken birçok yorumcu adamı öve öve bitiremiyor. Ben yanılmış olayım bunlar havacı değildir. Bir Türkücü yarıştırılmamıştı bu sitede, yorumlayanların orijinini çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cgty ~ 15 yıl önce
Hawker 400 değil o Beechjet 400A İboyada yakışır zaten istiyodu uzun zamandır... hayırlı emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trojan ~ 15 yıl önce
Ucagin rengini sari yesil kirmizi boyatir ve barzani talabaniye wetlease yaptiracakmis artik onlardan para alirmi almazmi bilmem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 15 yıl önce
Bugün Ali Sabancı Pegasus un sahibi ise İbo ya Emirates in CEo luğu yakışır fazla lafa gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 15 yıl önce
Adam eskisini satar, yeni uçak alır. Parası kendisinin değil mi? Canı nasıl isterse öyle yapsın. Sizden gelip te para mı istedi sanki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİR BİLEN ~ 15 yıl önce
NEDEN YAKIŞMIYORMUŞ??BİNENLER İBODAN DAHA MI DEĞERLİ??EĞER KÜLTÜRÜNE VE GELDİĞİ YERE BAKIP KONUŞUYORSAN YEŞİL BEY SENDE PARİSTE DOĞMAMIŞSINDIR MUTLAKA ....PARASI OLAN ALIRDA YAKIŞIRDA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeşil ~ 15 yıl önce
Yakışır mı?Bir adamla bir uçak ancak bu kadar bağdaşamaz...neden se iboya hiç bi şekilde havacılığı yakıştıramıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
furkan ~ 15 yıl önce
Y A K I Ş I R

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000