08 Ekim 2008, Çarşamba 12:17:11

Tatlıses pilota patladı!

Bayram programına gitmek için İbrahim Tatlıses'in uçağını kiralayan Demet Akalın'ın 'Uçağın içi leş gibi' sözleri, ünlü türkücüyü kızdırdı. Ondan böyle bir sert tepki beklemeyen Akalın, kendini 'Şakayı da anlamadı' diye savundu.
  • Bu şartlarda taxi söförleri bile azarlar bizi de kimseye sesimizi çıkaramayız. İfadelerde pilotların nasıl aşşağılandığına dikkat edin. TALPA da uyumaya devam etsin. Pardon balo düzenlemeye...
  • yaa hadi ibrahim tatlises oyle yapti da pispislayip gaza getiren kisi kim??sanattan uzak..bari keko ibrahim in sanati var..:D savunmak da degil..kisiligi 5 para etmez be demet akalin embesilinin..!
  • Allah bu İbo'nun pilotlarının yardımcısı olsun.Çekilecek bir adam değil.Sözde çağdaşlıktan bahsediyor ama kendisinin de söylediği o mağaralardan hala çıkamamış.Programına konuk olanlarıda aynı şekilde azarlıyor.3 saat boyunca anca kendisi şarkı söylüyor.Suç tekoti çikoti diyerek milyon dolarları kazanan gençlere kötü örnek olan bu tip insanları yücelten medya patronlarında...
  • Kompleksli bir insani bukadar yukseltirsen pilotada patlar, basbakanada. Sözde birde dogu kültürü tasiyor
  • o adam icin deyil ucak araba bile sürmem. o kim ucak kim .
  • Tatlises Turkiye Cumhuriyeti sinirlari icinde yasamakta ve calismakta , entegrasyon yapip ve Turklere daima saygi durmak zorunda , O kimki de bizim pilotlarimiza terbiyesizlik yapiyor ?? ya sevsin ya terketsin !!!
  • Arkadaslar beliki de demet hanim hakli ibo lahmacun malzemesi tasiyor olabilir dükanlar arasi ucakla , yada cigköfte de yapiyordur o :) tv de cok gördüm arabasinin arkasinda hep mangal tasiyormus ucakta mangal bile yapar walla :):) zati tr de önüne gelen havaci !!!
  • Pilot rumuzlu arakadaşa katılıyorum. Hatta okumaya başlamışken lisans alsın kendi uçursun uçağı :)Gerçi onada mazeret var "Urfa'da uçuş okulu vardı da biz mi gitmedik" :)
  • Demet hanım sizin işiniz gücünüz ortalığı karıştırmak.Bu şekilde prim yapmak ve para kazanmanın hayrı yoktur
  • Tatlısesi sevin yada sevmeyin.Şunu bilmenizi isterim.Tatlıses sağdan soldan duyum ile hareket etmez.Uçağını kendisini sanatçı sanan demetten çok daha iyi biliyor.Gündem yaratmaya çalıştı aklınca.

İbrahim Tatlıses'in uçağını kiralayan Demet Akalın'ın 'Uçak leş gibi. Boş günlerimde gelip temizlemeyi düşünüyorum' sözleri ortalığı karıştırdı. Akalın'ın kameralar karşısında yaptığı açıklamayı duyunca küplere binen Tatlıses, hemen pilotu arayıp sert bir dille ikaz etti, ayrıca Akalın'a kendi programından yanıt vereceğini de söyledi. Hiç beklemediği bu tepki karşısında şaşkına dönen Akalın, 'İbrahim Bey ne yazık ki şakayı da anlamadı' dedi.

Demet Akalın, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Ben magazinci arkadaşlarla esprili bir söyleşi yaptım. Söylediklerimin hepsi bir şakaydı. Ama ne yazık ki İbrahim Bey şakayı anlamadı. O koskocaman İbrahim Tatlıses. Ne olurdu şakaya şakayla cevap verse. Pilotu arayıp fırçalamış, sonra programında bana geçireceğini falan söylüyormuş. Bu tür konuşmalara ne gerek var. Ben kendim için değil, pilota üzülüyorum. Adamın kalbini boşuna kırdı, çünkü uçağının içi temizdi.'

 

Tatlıses pilota patladı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Pilot ~ 16 yıl önce
Bu şartlarda taxi söförleri bile azarlar bizi de kimseye sesimizi çıkaramayız. İfadelerde pilotların nasıl aşşağılandığına dikkat edin. TALPA da uyumaya devam etsin. Pardon balo düzenlemeye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
yaa hadi ibrahim tatlises oyle yapti da pispislayip gaza getiren kisi kim??sanattan uzak..bari keko ibrahim in sanati var..:D savunmak da degil..kisiligi 5 para etmez be demet akalin embesilinin..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyboy ~ 16 yıl önce
Allah bu İbo'nun pilotlarının yardımcısı olsun.Çekilecek bir adam değil.Sözde çağdaşlıktan bahsediyor ama kendisinin de söylediği o mağaralardan hala çıkamamış.Programına konuk olanlarıda aynı şekilde azarlıyor.3 saat boyunca anca kendisi şarkı söylüyor.Suç tekoti çikoti diyerek milyon dolarları kazanan gençlere kötü örnek olan bu tip insanları yücelten medya patronlarında...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Kompleksli bir insani bukadar yukseltirsen pilotada patlar, basbakanada. Sözde birde dogu kültürü tasiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memon ~ 16 yıl önce
o adam icin deyil ucak araba bile sürmem. o kim ucak kim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatlises kim ?? ~ 16 yıl önce
Tatlises Turkiye Cumhuriyeti sinirlari icinde yasamakta ve calismakta , entegrasyon yapip ve Turklere daima saygi durmak zorunda , O kimki de bizim pilotlarimiza terbiyesizlik yapiyor ?? ya sevsin ya terketsin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot737 ~ 16 yıl önce
Arkadaslar beliki de demet hanim hakli ibo lahmacun malzemesi tasiyor olabilir dükanlar arasi ucakla , yada cigköfte de yapiyordur o :) tv de cok gördüm arabasinin arkasinda hep mangal tasiyormus ucakta mangal bile yapar walla :):) zati tr de önüne gelen havaci !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Pilot rumuzlu arakadaşa katılıyorum. Hatta okumaya başlamışken lisans alsın kendi uçursun uçağı :)Gerçi onada mazeret var "Urfa'da uçuş okulu vardı da biz mi gitmedik" :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Demet hanım sizin işiniz gücünüz ortalığı karıştırmak.Bu şekilde prim yapmak ve para kazanmanın hayrı yoktur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Tatlısesi sevin yada sevmeyin.Şunu bilmenizi isterim.Tatlıses sağdan soldan duyum ile hareket etmez.Uçağını kendisini sanatçı sanan demetten çok daha iyi biliyor.Gündem yaratmaya çalıştı aklınca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000