27 Eylül 2008, Cumartesi 09:05:20

Tatilciler havaalanını işgal etti

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, Balıkesir'in Edremit Körfez Havaalanı'nda bayram tatili hareketliliği başladı.
  • Haberden izmirden de diek veya aktarmali ucus yapildigi anlatilmis. Izmir ve Istanbul dan surekli Edremit e seyahat eden biri olarak Izmir den de sefer olmasini hep istemisimdir. Oyle bir sefer bugune kadar hic duymadim gormedim. Var da biz mi bilmiyoruz yoksa haberde hata mi olmus?
  • editörler... burada neden parti reklamı yapılmasına müsaade ediyorsunuz?
  • Sayin Murat Ersoy´u en icten dileklerimle kutluyorum cok basarili ve azimli bir Isadami oldugu acikca ortada ileride daha büyük sürprizler yapicaginin kanatindeyim bir MHP üyesi olarak yolun acik olsun diliyorum ve basarilarin tamamini dilerim

Emekli ve yaşlıların tercih ettiği Edremit Körfezi'nde bayram tatili erken başladı. Edremit Körfezi'ndeki yerleşim yerlerinde yazlıkları ve yakınları bulunan yerli ve yabancı turistler, uçakla bölgeye akın ediyor.

Uluslararası uçuşlara açılabilmesi için yakın zamanda kapatılarak tadilata girecek olan ve üst yapı ihalesi tamamlanan Edremit Körfez Havaalanı'na, İstanbul'dan ve İzmir'den direk ile aktarmalı uçuşlar gerçekleşiyor. Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hareketlenen soruları yanıtlayan turistler, havaalanının uluslararası uçuşlara açılmasını dört gözle beklediklerini söyledi. Hollanda'dan uçakla İstanbul aktarmalı olarak Ayvalık'taki yakınlarını görmek için Edremit Körfez Havaalanı'na gelen 40 yaşındaki Jorge Feland, Edremit Körfezi'ni çok sevdiğini ve havaalanının uluslararasına açılması halinde bölgedeki ekonominin de canlanacağını söyledi. Bayram tatillerini geçirmek amacıyla körfeze geldiklerini söyleyen bazı yerli turistler ise terminal binasında bagaj sorunu yaşadıklarını ve havaalanının uluslararası uçuşlara açılması halinde bu sorunun da ortadan kalkmasını beklediklerini ifade etti.  

Havaalanı Müdür Yardımcısı Efekan Kemaloğlu ise 2007 yılı içinde uçakla 11 bin 193 yolcu geldiğini ve 11 bin 25 kişinin de bölgeden gittiğini söyledi. Yüzde 30'unun özel uçakla uçtuğunu söyleyen Kemaloğlu, aynı yıl içinde 180 gelen, 180 de giden uçak olduğunu kaydetti. 2008 yılının ilk 6 ayında ise Edremit Körfezi Havaalanı'ndan 6 bin 968 yolcu gittiğini ve 6 bin 382 yolcunun da Edremit Körfezi'ne indiğini belirten Kemaloğlu, geçen seneki rakamlara yakın bir rakamın bu yıl da beklendiğini söyledi. 

Edremit - Körfez

Edremit - Körfez

Edremit - Körfez

Tatilciler havaalanını işgal etti

Yorumlar

Hakan KAYA ~ 16 yıl önce
Haberden izmirden de diek veya aktarmali ucus yapildigi anlatilmis. Izmir ve Istanbul dan surekli Edremit e seyahat eden biri olarak Izmir den de sefer olmasini hep istemisimdir. Oyle bir sefer bugune kadar hic duymadim gormedim. Var da biz mi bilmiyoruz yoksa haberde hata mi olmus?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEL ~ 16 yıl önce
editörler... burada neden parti reklamı yapılmasına müsaade ediyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MHP ~ 16 yıl önce
Sayin Murat Ersoy´u en icten dileklerimle kutluyorum cok basarili ve azimli bir Isadami oldugu acikca ortada ileride daha büyük sürprizler yapicaginin kanatindeyim bir MHP üyesi olarak yolun acik olsun diliyorum ve basarilarin tamamini dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000