09 Temmuz 2018, Pazartesi 21:11:21

TATCA'dan küfür eden kaptan pilota kınama

Geçiğimiz hafta İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda telsizi açık kalan uçağın kaptan pilotu kadın kontrolöre ettiği küfür etmişti. TATCA'dan olaya kınama geldi.
  • O kadar ahın üstüne itibar kurulmaz Tatca önce hakkı yenilen droplara sahip çık knedi itibarınızı artırcaksınız diye hayatını mahvettiğiniz gençlere hesap verin.
  • Minnoş tatca nasılda kontrolörlerine sahip cıkıyor cok etkilendim . özel günlerde çikolata gönderir .cenazemiz olunca çelenk gönderir. iş yapmaya gelince ortada yoktur.
  • Havacilik pilotuyla , kontrolörü ile cabin ekibi ve daha bircok sayamadigim calisani ile bir bütün ne yazikki insanin oldugu her meslekteki gibi iyi si var kötüsü var ucuslarda bize ogretilen seylerden biri hatani fark edince devam ettirme duzelt bu nedenle burda küfürü savunan arkadaslar küfür eden kaptan bile pismandir sizde irtifa kaybetmeyin
  • Ltba ground frekansindaki gelen gecen herkesi haslayan sinirli ablayi da kinayacak misiniz?
  • Boş işler müdürlüğü tatca...Bu güne kadar işe yarar bir iş yaptıklarını görmedim özel günlerde çikolata gönderip duruyolar... Hep show ...
  • ATCO ları kendinden çok emin gördüm. Onlar Pilotlar için hep iyi şeyler söylüyorlar herhalde. Ki söylemediklerini hepimiz biliyoruz. Olur öyle cinnet anları. Basıp söylese ayrı bazen içimizden geçenleri biz de sizin içşnizden geçenleri verilen es den anlıyoruz. Pek de kafaya takmıyoruz. Kınama yapmak zorunda tabi ams geri kalan ekip bence dağılın. Vay direct vermem falan verme bana mı veriyorsun. Ben o direct i almasam cebime dünyanın parası giriyor. Ben yine de 100 kg eksik yakmaya çalışıyorum. Vatan millet İşleri anlayan anlıyor. Anlamayan vermesin direct istemem ondan hiçbir şey zaten
  • Yukarıdaki hiçbir yorum edilen küfrü meşru kılmaz. Talimatları yanlış uygulayan birçok pilot oluyor, biz küfür mü ediyoruz? Herkes olaya kendi açısından bakıyor, bunun çözüm yolu hakaret değil.
  • Kardeş siz hayırdır ya adam mı oldunuz kulecisi ayrı pilotu ayrı terane delikanlıysalar bize bulaşsınlar zaten çoğunuz mürekkep yalamış entel mentel yabancı dille övünen özenti hoşaf tiplersiniz delikanlılıktan ne anlarsınız
  • Programa baktım, ben değilmişim. Dağılın!!!
  • Atc hanım da verseymiş cevabını ne var bunda? ikisi de stresli meslekleri icra ediyolarlar. arada bi sövüp saymanın (ana bacı olmadığı sürece) her iki meslek grubunu da rahatlatacağı ve bunun trafik akışına olumlu yansıyacağı kanaatindeyim. Sevgiler.

Geçiğimiz hafta İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda telsizi açık kalan uçağın kaptan pilotu kadın kontrolöre ettiği küfür etmişti. TATCA'dan olaya kınama geldi.

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) yaşanan olayı meslek ahlakına aykırı ve kabul edilemez olduğunu belirterek kınama mesajı yayınladı. 

TATCA'nın mesaj şöyle;

TATCA'dan küfür eden kaptan pilota kınama

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

atc ~ 6 yıl önce
O kadar ahın üstüne itibar kurulmaz Tatca önce hakkı yenilen droplara sahip çık knedi itibarınızı artırcaksınız diye hayatını mahvettiğiniz gençlere hesap verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatca ~ 6 yıl önce
Minnoş tatca nasılda kontrolörlerine sahip cıkıyor cok etkilendim . özel günlerde çikolata gönderir .cenazemiz olunca çelenk gönderir. iş yapmaya gelince ortada yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brn747 ~ 6 yıl önce
Havacilik pilotuyla , kontrolörü ile cabin ekibi ve daha bircok sayamadigim calisani ile bir bütün ne yazikki insanin oldugu her meslekteki gibi iyi si var kötüsü var ucuslarda bize ogretilen seylerden biri hatani fark edince devam ettirme duzelt bu nedenle burda küfürü savunan arkadaslar küfür eden kaptan bile pismandir sizde irtifa kaybetmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 6 yıl önce
Ltba ground frekansindaki gelen gecen herkesi haslayan sinirli ablayi da kinayacak misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş işler ~ 6 yıl önce
Boş işler müdürlüğü tatca...Bu güne kadar işe yarar bir iş yaptıklarını görmedim özel günlerde çikolata gönderip duruyolar... Hep show ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teyze ~ 6 yıl önce
ATCO ları kendinden çok emin gördüm. Onlar Pilotlar için hep iyi şeyler söylüyorlar herhalde. Ki söylemediklerini hepimiz biliyoruz. Olur öyle cinnet anları. Basıp söylese ayrı bazen içimizden geçenleri biz de sizin içşnizden geçenleri verilen es den anlıyoruz. Pek de kafaya takmıyoruz. Kınama yapmak zorunda tabi ams geri kalan ekip bence dağılın. Vay direct vermem falan verme bana mı veriyorsun. Ben o direct i almasam cebime dünyanın parası giriyor. Ben yine de 100 kg eksik yakmaya çalışıyorum. Vatan millet İşleri anlayan anlıyor. Anlamayan vermesin direct istemem ondan hiçbir şey zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATCO ~ 6 yıl önce
Teyzem; 1) Eğer pegasus adına uçuyorsan o benim direct sayesinde prim alıyorsun. 2) Manuel de benden direct rota istiyorsun vatan millet diyorsun ya hani ben o riski alıp güvenli irtifa geçişe mütakip direct veriyorum. İyi uçuşlar teyzem..
atc ~ 6 yıl önce
Yukarıdaki hiçbir yorum edilen küfrü meşru kılmaz. Talimatları yanlış uygulayan birçok pilot oluyor, biz küfür mü ediyoruz? Herkes olaya kendi açısından bakıyor, bunun çözüm yolu hakaret değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 6 yıl önce
Kardeş siz hayırdır ya adam mı oldunuz kulecisi ayrı pilotu ayrı terane delikanlıysalar bize bulaşsınlar zaten çoğunuz mürekkep yalamış entel mentel yabancı dille övünen özenti hoşaf tiplersiniz delikanlılıktan ne anlarsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 6 yıl önce
Programa baktım, ben değilmişim. Dağılın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
what's the big deal! ~ 6 yıl önce
Atc hanım da verseymiş cevabını ne var bunda? ikisi de stresli meslekleri icra ediyolarlar. arada bi sövüp saymanın (ana bacı olmadığı sürece) her iki meslek grubunu da rahatlatacağı ve bunun trafik akışına olumlu yansıyacağı kanaatindeyim. Sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Küfür ~ 6 yıl önce
Oldu, hepimiz birbirimize küfredelim kafamız bozulunca döner bıçaklarıyla saldıralım, dolmuşçudan beter olalım. Lütfen arkadaşlar! Üst düzey sektörlerden birinde çalışan eğitim görmüş insanlarız, bizlere yakışmayan davranışları hoş göremeyiz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000