15 Ağustos 2017, Salı 08:12:59

TATCA, Bakan Arslan'ı ziyaret etti

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) Yönetimi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı makamında ziyaret etti.
  • Güzel poz.. Bakın görüşüyoruz mesajı ama ötesi yok. Gerçekten yapamıyorsunuz. Son 4 senedir tek bir adım yok. Gerçekten biz bu derneğe güveniyoruz diyen kaç kontrolör çıkabilir soruyorum. Bazılarını ötekileştirerek, yalanla dolanla, olumlu baktı masallarıyla olmaz bu işler. Sıfır riskle çalışan Aim memurları nereden nereye geldi, kontrolörler nerede kaldı. Maaşlar bile eşitlendi neredeyse. Kimseyi küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama dernekler ve dernek başkanları ne denli önemli onu anlatmaya çalışıyorum. İtfaiye personeli 5yıldızlı otelde seminer yaparken, milattan önceden kalma otelde seminer yapmayı reddeden kontrolörlere ceza olarak seminer dahi yapılmadı. Nerede dernek ?? Vs vs vs.
  • üzlük. üzlük hıkkım. üzlük hıkkımı istiyırımda. Oh be söyledim.
  • Gorusuldu sorunlar aktarıldı, bakan bey olumlu baktı. Bunlarin olayi bu kadar daha otesine geçilmez.
  • misafirlre Coco Cola ikram etmişler
  • Ayhan Kartal dönemini arar olduk. Maaşlar eridi gitti yine. Hep aynı hikayeler ama sonuç sıfır. Ayhan en azından somut şeyler yapıyordu ilişkileri kuvvetliydi. Başarısız bir derneksiniz haberiniz olsun. Şu özlük haklarımız lafı da baymaya başladı artık pass bilet haklarımız dahi her geçen gün kötüleşiyor ve ayrıca maaşımız için birşeyler yapın lütfen kaza sigortası için değil.
  • Görüşe görüşe ne yaptığınızı da üyelerle paylaşsanız. Sık sık görüşüyorsunuz ama hiç ama hiç bir gelişme göremiyoruz.
  • özlük hakkı talebimizi ilettik iyileştirme istedik sunum yaptık değilmi? 20 yıldır aynı hikaye :D

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) Yönetimi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı makamında ziyaret etti.

TATCA Yönetimi, kontrolörlerin ve sektörün öncelikli sorunlarının konuşulduğu ziyarette Bakan Arslan'dan destek istedi.

TATCA, ziyaret sonrasında şu açıklamayı yayınladı:

"TATCA heyeti olarak, 14.08.2017 tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan ile makamlarında görüşülmüştür.

Toplantıda Sayın Bakanımıza hava trafik kontrolörlerinin ve sektörün öncelikli sorunları ve bu sorunlarla ilgili öneriler iletilerek bu mevzularda kendilerinin desteğini istediğimiz belirtilmiştir.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan Beyefendiye bizleri makamlarında kabul ettikleri ve desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ederiz."

TATCA, Bakan Arslan'ı ziyaret etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Güzel poz ~ 7 yıl önce
Güzel poz.. Bakın görüşüyoruz mesajı ama ötesi yok. Gerçekten yapamıyorsunuz. Son 4 senedir tek bir adım yok. Gerçekten biz bu derneğe güveniyoruz diyen kaç kontrolör çıkabilir soruyorum. Bazılarını ötekileştirerek, yalanla dolanla, olumlu baktı masallarıyla olmaz bu işler. Sıfır riskle çalışan Aim memurları nereden nereye geldi, kontrolörler nerede kaldı. Maaşlar bile eşitlendi neredeyse. Kimseyi küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama dernekler ve dernek başkanları ne denli önemli onu anlatmaya çalışıyorum. İtfaiye personeli 5yıldızlı otelde seminer yaparken, milattan önceden kalma otelde seminer yapmayı reddeden kontrolörlere ceza olarak seminer dahi yapılmadı. Nerede dernek ?? Vs vs vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 7 yıl önce
üzlük. üzlük hıkkım. üzlük hıkkımı istiyırımda. Oh be söyledim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bla bla bla ~ 7 yıl önce
Gorusuldu sorunlar aktarıldı, bakan bey olumlu baktı. Bunlarin olayi bu kadar daha otesine geçilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cola ~ 7 yıl önce
misafirlre Coco Cola ikram etmişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masallar masallar ~ 7 yıl önce
Ayhan Kartal dönemini arar olduk. Maaşlar eridi gitti yine. Hep aynı hikayeler ama sonuç sıfır. Ayhan en azından somut şeyler yapıyordu ilişkileri kuvvetliydi. Başarısız bir derneksiniz haberiniz olsun. Şu özlük haklarımız lafı da baymaya başladı artık pass bilet haklarımız dahi her geçen gün kötüleşiyor ve ayrıca maaşımız için birşeyler yapın lütfen kaza sigortası için değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatca ~ 7 yıl önce
Görüşe görüşe ne yaptığınızı da üyelerle paylaşsanız. Sık sık görüşüyorsunuz ama hiç ama hiç bir gelişme göremiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat ~ 7 yıl önce
kendi makamlarını sağlama almaktan başka bir dertleri yok.
Aynı hikaye ~ 7 yıl önce
özlük hakkı talebimizi ilettik iyileştirme istedik sunum yaptık değilmi? 20 yıldır aynı hikaye :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000