18 Ocak 2018, Perşembe 12:05:45

Tataristan-Dalaman seferleri başlıyor

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, Tataristan’ın Nijnekamsk kentinden Mayıs ayı gibi Dalaman’a uçak seferlerinin başlayacağını bildirdi.
  • Dalamana gitmelerindense, Bodruma gitmeleri daha ticari olabilir. DLM havalimanı berbat vaziyette. Burada nasıl turist ağarlarsınız ?
  • Yda ya para lazım sonuçta büyük kazanır küçük değer verir anlayana
  • Kacin gelin özbek gelir insanimizi katleder diyerleri hiriszlik dolun dolun vize koyun yeter bunlardan cektiklerimiz
  • Gerçekten Uçmuş
  • Hamdi beyi kutluyor Basarılarının Devamını Diliyorum,Gerçekten Dalamanı Uçurdu
  • Aha bir tek müslüman tatar gardaşlarımız eksikti. Kadro tamam.
  • DLM işletmecisi artık belki biraz kendine çeki düzen verir. Terminal rezalet
  • Rus uçağıni ak parti düşürdü dediler biz değil feto düşürdü peki fetoyu kim yaratti ankara elçi karlovuda ak parti öldürdü rusya vizeler 15 gunluk 190$30 günlük 230$ gurur duy ey ak parti vatandaşını düşünmeyen tek ulke tek parti
  • Mayıs ayı gibi ne demek yahu

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, Tataristan’ın Nijnekamsk kentinden Mayıs ayı gibi Dalaman’a uçak seferlerinin başlayacağını bildirdi.

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, Dalaman Havalimanı olarak Kazan ve Tataristan’ın diğer şehirlerinden Dalaman Bölgesine daha çok yolcu getirmek ve yeni uçak seferleri koymak amacıyla yaklaşık 6-7 aydır süren çalışmalar neticesinde Tataristan Devlet Başkanı Rustam Minnihanov’unda özel talimatı ile Kazan Belediye Başkanı ikinci defa Marmaris’i ziyaret etti. Bu ziyaret çerçevesinde kardeş şehir ilişkileri ve işbirliği konuları görüşülmüştür” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Güvenç, kendisinin başında olduğu YDA Dalaman Havalimanı ekibi tarafından Kazan ve Nijnekamsk kentlerinin ziyaret edildiğine işaret ederek, “Bu ziyaretler kapsamında gelecek sezon için Dalaman bölgesine uçak konulması konusu görüşüldü. Nijnekamsk’taki Havalimanı yöneticisininde bulunduğu toplantıda, gelecek sezon için Dalaman uçuşlarının başlatılması kararı alındı. Tataristan’ın Nijnekamsk kentinden Mayıs ayı gibi Dalaman’a uçak seferleri başlayacak” diye konuştu.

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, bu çalışmaların hayata geçmesinde Anex Tour’un ve Dalaman Kontrat Müdürü Mustafa Özden’in büyük desteği olduğuna vurgu yaparak, “Hayata geçirilen bu çalışma kapsamında işlerin daha kalıcı, daha derinliğine olması ve çoğalması amacıyla sadece turizm değil, sosyal, kültürel ve diğer konularda da iş birliği imkanları araştırılmış. belediyelerin kardeşliği ile bu doruğa ulaşmıştır. Bu amaçla karşılıklı olarak etkinlikler düzenlenecek. Nijnekamsk şehrinde Dalaman Bölgesini tanıtmak amacıyla festival yapılacak. Bu konuda Nijnekamsk Belediyesi, bize her türlü desteği verecek. Karşılıklı olarak bir dizi sosyal proje de hayata geçirilecek. Fotoğraf ve resim sergileri, konserler ve kardeş aileler projesine başlanacak. Marmaris ve Nijnekamsk şehirleri arasında kalıcı bir işbirliği için çalışmalar devam etmektedir.

Marmaris Belediyesi de bu projeye her türlü desteği vermektedir. Destekleri nedeniyle Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar beyin şahsında ekibine teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Kardeş Şehir Anlaşması İmzalandı

Marmaris Belediyesi, Tataristan’ın petrol sanayisinin çeyreğini barındıran Nijnekamsk şehri ile işbirliği anlaşmasına imza attı. Bundan böyle iki şehir arasında turizm, yatırım, sivil toplum örgütleri, eğitim, tarım gibi konularda işbirliği geliştirilecek.

Geçtiğimiz Eylül ayında bölgeyi yakından tanımak ve resmi temaslarda bulunmak için Marmaris’e gelen Tataristanlı heyet, işbirliği anlaşması imzalamak için kısa sürede 2. kez Marmaris’e geldi.

Nijnekamsk Belediye Başkanı Aydar Metşin, Başkan Yardımcısı Belyaev Radmir, Başkan Danışmanı Maxim Speransky, Belediyenin yetkili müdürlerinin yanı sıra Begişevo Uluslararası Havalimanı Genel Müdürü Sergey Romantsov ve Havalimanı Ticari İşler Müdürü Kozlov Felix de Tatarlı heyette yer aldı.

Heyete YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, Tataristan’ın İstanbul Başkonsolosluğu temsilcisi Albert Yalışev ve Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner de eşlik etti.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın makamında gerçekleştirilen törende iki kenti bir çok alanda birbirine yakınlaştıracak anlaşmayı Belediye Başkanı Ali Acar ve Nijnekamsk Belediye Başkanı Aydar Metşin imza altına aldı. 5 yıl geçerliliğini koruyacak anlaşmayla taraflar karşılıklı anlayışı ve işbirliğini geliştirme, dostane ilişkiler kurma konusunda görüş birliğine vardıklarını kabul ederken, önümüzdeki dönemde karşılıklı ziyaretler de gerçekleştirilecek. Sanayi, tarım, turizm, eğitim ve diğer alanlarda halklar arasındaki etkileşimin arttırılması hedeflenecek.

Tataristan-Dalaman seferleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Dalaman ~ 6 yıl önce
Dalamana gitmelerindense, Bodruma gitmeleri daha ticari olabilir. DLM havalimanı berbat vaziyette. Burada nasıl turist ağarlarsınız ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AĞRILI ~ 6 yıl önce
Yda ya para lazım sonuçta büyük kazanır küçük değer verir anlayana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlitaca furasina tatarlar ~ 6 yıl önce
Kacin gelin özbek gelir insanimizi katleder diyerleri hiriszlik dolun dolun vize koyun yeter bunlardan cektiklerimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 6 yıl önce
Gerçekten Uçmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
levent ~ 6 yıl önce
Hamdi beyi kutluyor Basarılarının Devamını Diliyorum,Gerçekten Dalamanı Uçurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4. bulundu ~ 6 yıl önce
Aha bir tek müslüman tatar gardaşlarımız eksikti. Kadro tamam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belki ~ 6 yıl önce
DLM işletmecisi artık belki biraz kendine çeki düzen verir. Terminal rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mursi ~ 6 yıl önce
Rus uçağıni ak parti düşürdü dediler biz değil feto düşürdü peki fetoyu kim yaratti ankara elçi karlovuda ak parti öldürdü rusya vizeler 15 gunluk 190$30 günlük 230$ gurur duy ey ak parti vatandaşını düşünmeyen tek ulke tek parti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bozuk plak ~ 6 yıl önce
Bozuk plak gibi ayni seyleri yazmaktan bikmadin anlasilan git baska yerde propaganya yap kardesim
Mursi ~ 6 yıl önce
Doğrulari kabulenmek zoruna gidiyor biliyorum bu bir suçluluk psikolojisidir
Mayıs ayı gibi gibi ~ 6 yıl önce
Mayıs ayı gibi ne demek yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000