25 Haziran 2013, Salı 15:16:42

TASSA'DAN SKY PERSONELİ İÇİN AÇIKLAMA

Havayolları Kabin Memurları Derneği (TASSA) Antalya şubesinden, Sky Airlines'in işten çıkardığı personelle ilgili açıklama geldi. Açıklamada şirketlerle boşta kalan personel için görüşdüğü belirtildi.
  • teşekkürler tassa,teşekkürler Nilgün hanım...
  • Nilgün Hanım her zaman ekibinin arkasında olmuştur her daim destek olmuştur.bu durumda da tabiki elinden geleni yapmaya çalışıyor.teşekkür ederizzzzz.
  • Bu Antalyadakı DISPATCHER dernegi ne ise yarar?? bilen gören varsa buraya yazsın arkadaslar
  • ben burada uzulecek bir durum goremiyorum beni soracak olursaniz ben de sky musterisiyim benim paramada el koydular bunlarin battigina ben inanmiyorum batmak nasil olur biliyormusunuz ekmeksiz susuz kalirsiniz evsiz hic kimseniz olmaz caresiz kalirsiniz o zaman batarsiniz bunlarin arabasi vat yati var kati var ooooooooooo bu nasil batmak kardeslerim bizleri resmen enayi yerine koydular dolandirildik amma parami onlara birakacak kadar enayi deyilim kurusuna kadar alacagim
  • Nilgün hanım, siz SKY kabin hizmetleri müdürü değil miydiniz? Personeliniz maaş alamazken siz ve bazıları maaşlarını almıyor muydu? O zamanlar ne yaptınız? Patrona çıkıp konuştunuz mu? Bırakın reklamı.
  • bu projeyle açıkta kalan %40-50 civarındaki bölüm şu anda farklı şirketlerde görevlerine devam ediyorlar.helal olsun bu sonuca vardıranlara,,,,,
  • Ben burda kendi kendini öven birini görmüyorum,Sky havayollarının yaşadığı bu üzücü olaydan sonra açıkta kalan personele bu isten bir çıkarı olmadan yardımcı olmaya çalışan bir kabın hizmetler müdürü görüyorum..ve bir büyüklük yapıp diğer şirketlerin khm teşekkür ediyor bunda anlasilmicak bişeyde yok...
  • nilgün uyanın kendisi başka bir şirkete geçti mi acaba ? bilen arkadaşların yazmasını rica ediyorum.
  • Tecrübeli arkadaşları da unutmayın tassa asıl onlar için daha zor çünkü bilgi ve donanım olduğu için almıyorlar koltuklarından olmaktan korkuyorlar... bir dost:)
  • Bu yazının altına imzasını atan kişi, batan SKY'in kabin hizmetler müdürü değil mi ? Neden kendi kendini tebrik ediyor ? Neden SKY'in yüzlerce mağdur ettiği insan olmasına rağmen SKY i övüyor ? Neden bir zafer kazanmış gibi kendisini aklamaya çalışıyor. Çok komik değil mi ?

TÜM HAVA YOLLARINA VE ONLARIN DEĞERLİ KABİN HİZMETLERİ MÜDÜRLERİNE..

Geçtiğimiz  günlerde Sky Hava Yollarında yaşanan üzücü olaydan ötürü kabin memurluğu görevine ara vermek zorunda kalan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz..

Yaşanan bu üzücü olayda  bu mesleğe gönül vermiş arkadaşlarımıza, sevdikleri işe biran evvel dönmeleri için TASSA olarak tüm şirketlerle görüşülerek işe geri dönmelerini sağlıyoruz. Umuyoruz ki hiçbir arkadaşımız boşta kalmayacak.

TASSA olarak bize desteklerini esirgemeyen Sky Hava Yollarının bu zor günlerinde yanımızda olan tüm havayollarına destekleri için ve arkadaşlarımızı değerlendirdikleri için hava yolu şirketlerine ve onların değerli kabin hizmetleri müdürlerine canı gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz.

TASSA
Hava Yolları Kabin Memurları Derneği
Antalya Şube Başkanı
Nilgün Uyan

TASSA'DAN SKY PERSONELİ İÇİN AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

kabin ~ 11 yıl önce
teşekkürler tassa,teşekkürler Nilgün hanım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabinnnnn ~ 11 yıl önce
Nilgün Hanım her zaman ekibinin arkasında olmuştur her daim destek olmuştur.bu durumda da tabiki elinden geleni yapmaya çalışıyor.teşekkür ederizzzzz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skyy ~ 11 yıl önce
Bu Antalyadakı DISPATCHER dernegi ne ise yarar?? bilen gören varsa buraya yazsın arkadaslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hortlak ~ 11 yıl önce
ben burada uzulecek bir durum goremiyorum beni soracak olursaniz ben de sky musterisiyim benim paramada el koydular bunlarin battigina ben inanmiyorum batmak nasil olur biliyormusunuz ekmeksiz susuz kalirsiniz evsiz hic kimseniz olmaz caresiz kalirsiniz o zaman batarsiniz bunlarin arabasi vat yati var kati var ooooooooooo bu nasil batmak kardeslerim bizleri resmen enayi yerine koydular dolandirildik amma parami onlara birakacak kadar enayi deyilim kurusuna kadar alacagim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 11 yıl önce
Nilgün hanım, siz SKY kabin hizmetleri müdürü değil miydiniz? Personeliniz maaş alamazken siz ve bazıları maaşlarını almıyor muydu? O zamanlar ne yaptınız? Patrona çıkıp konuştunuz mu? Bırakın reklamı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 11 yıl önce
bu projeyle açıkta kalan %40-50 civarındaki bölüm şu anda farklı şirketlerde görevlerine devam ediyorlar.helal olsun bu sonuca vardıranlara,,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Ben burda kendi kendini öven birini görmüyorum,Sky havayollarının yaşadığı bu üzücü olaydan sonra açıkta kalan personele bu isten bir çıkarı olmadan yardımcı olmaya çalışan bir kabın hizmetler müdürü görüyorum..ve bir büyüklük yapıp diğer şirketlerin khm teşekkür ediyor bunda anlasilmicak bişeyde yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nilgün uyan nerede? ~ 11 yıl önce
nilgün uyanın kendisi başka bir şirkete geçti mi acaba ? bilen arkadaşların yazmasını rica ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devam.... ~ 11 yıl önce
Tecrübeli arkadaşları da unutmayın tassa asıl onlar için daha zor çünkü bilgi ve donanım olduğu için almıyorlar koltuklarından olmaktan korkuyorlar... bir dost:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TASSA Başkanı ~ 11 yıl önce
Bu yazının altına imzasını atan kişi, batan SKY'in kabin hizmetler müdürü değil mi ? Neden kendi kendini tebrik ediyor ? Neden SKY'in yüzlerce mağdur ettiği insan olmasına rağmen SKY i övüyor ? Neden bir zafer kazanmış gibi kendisini aklamaya çalışıyor. Çok komik değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000