14 Mayıs 2013, Salı 08:18:39

TASSA'DAN GREV AÇIKLAMASI

Türkiye Havayolları Kabin Memurları Derneği, grev kararının uygulanmasına tam 24 saat kala saat 03.00'da greve ilişkin açıklama yaptı.
  • Anlasılan TASSA da yanımızda degil cok yazık ben ayrılıyorum TASSA dan yeter gercekten yeter
  • Otopark Talpa'ya Tassa'ya değil!!!!
  • Tassaya sadece otopark işlemi için gitmiş bir topluluguz biz! ben Massa diye bir yer açsam 17 000 den fazla calısan otopark kartını benden alsa ben o parayı faizde dondure dondure yesem fena olmazmıydı??? Tassa daha başka ne işe yararki akıl veriyor?
  • Arkadaşlar..önce sendikal haklar bakımından 15.000 çalışanın ve ailelerinin ekmeği maceraperest yöneticilerin inatlarına bakılamaz. Filler tepişirse tepişsin. Dimyat'a prince giderken evinizdeki bulgurdan olmamak güzel ama evde bulgur kalmamış ne yazık ki.. THY nin mevcut yönetimi zaten kavga içinde... ne dir ki yani.. bu devirde sendika kurmak kolay değil. THY de öyle. Siz daha 305'in 3.500 olmasına müsade etmeyelim diyorsunuz da adamlar damatlarını dışardan alıp Başkan yapıyorlar...
  • Asil sen nie sirketcisn nolabilir sirkete batacak mi zannediyosun bu biat kafasiyla sen zatn heryerde is bulrsn neden grevi istemiosun hadi memleket menfaati desen zatn yarisi yabanci sermayenin diger yarisi da yaknda yabanciya peskes.hangi halkin cocugusunuz bilsek.
  • Bu açıklamadan sonra aramızda hala TASSA üyeliği devam eden var mı?
  • TARAF DEĞİLMİŞLER, DİLLERİ SÜRÇMÜŞ ZAAR!
  • YAPILACAK GREVDEN KİMSE KARLI ÇIKMAZ.
  • Ersin Bey'e aklı selim açıklamasından dolayı gönülden teşekkür ederim. İnşallah olmaz ama grev olursa uzun dönemde çok personelin kellesi gider. 15.000 çalışanın ve ailelerinin ekmeği maceraperest sendikacıların inisiyatifine bırakılamaz. Filler tepişirse hep çimler ezilir. Arkadaşlar aklınızı başınıza alın, akıllı olun. Dimyat'a prince giderken evinizdeki bulgurdan olmayın. Sendikanın mevcut yönetimi zaten uzatmaları oynuyor, bataklığa gömülürken sizi de ayağınızdan çekmesine müsade etmeyin. Bu devirde iş bulmak kolay değil. 305'in 3.500 olmasına müsade etmeyelim. Evine ekmek götürmek isteyen herkez yarın herkez işinin başında olsun.
  • Ersin Bey, bizler açıklamanızı bekliyorduk, destekliyoruz... Bozgunculara yer vermeyeceğiz....

İşte TASSA'nın açıklaması:

Değerli Üyelerimiz ve Meslektaşlarımız;


Yaşanılan süreçte taraflarla yaptığımız üst düzey görüşmeler sonucunda Yönetim Kurulumuz aşağıdaki açıklamayı yapma gereğini duymuştur.


EVET… Meslektaşlarımızın aramıza dönememesine üzülüyoruz.
EVET… Uçuş emniyeti için tüm kabin ekiplerinin uluslararası standartlara uygun olarak görev yapabilmelerini arzuluyoruz.
EVET... Uzun menzilli uçuşlardaki dinlenme sürelerinde iyileştirme gerektiğini düşünüyoruz.
EVET... Uygun oranda bir zammın hakkımız olduğunu düşünüyoruz.
HAYIR… Grev kararı uygulanarak üyelerimizin seçim yapmak zorunda bırakılmasını istemiyoruz.


İşlerini büyük bir özveri ile yapan üyelerimizin kabin içindeki uluslararası başarısı ile büyümesine ivme kazandırdığı Türk Hava Yolları’ndaki mevcut sıkıntılı süreç derneğimiz ve üyelerimiz tarafından kaygı ile izlenmektedir.
Uçuş emniyeti, bir ekip olarak herkesin, tüm unsurların birlikte çalışmasını gerektirir. Biz bu ortamı yitirmek üzereyiz. Çalışanların gruplara, kamplara bölünmesi karşılıklı güveni ve emniyeti yok etmektedir.
Hafta sonu sonrası tarafların yeniden masaya oturmaları hepimizde bir umut yaratmışken, görüşmenin olumsuz sonuçlandığının açıklanması sürecin başından bu yana sorunun konuşularak, masada çözülmesi gerekliliğinin altını çizen Yönetim Kurulumuzun şevkini kırmayacaktır.
Son dakikaya kadar uzlaşmanın sağlanabilmesi için çabasını sürdürme kararlılığındaki Yönetim Kurulumuz uyuşmazlığın, hiçbir üyemizin zarar görmeyeceği şekilde greve başvurulmadan sonuçlanması arzusundadır.
Kalan 24 saatin her türlü uyuşmazlığı çözmeye yetecek bir süre olması umuduyla…

TASSA YÖNETİM KURULU
14.05.2013 03:00 L
 

TASSA'DAN GREV AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (77)

Steward Eagle ~ 11 yıl önce
Anlasılan TASSA da yanımızda degil cok yazık ben ayrılıyorum TASSA dan yeter gercekten yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otopark mı? ~ 11 yıl önce
Otopark Talpa'ya Tassa'ya değil!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tasaamı? ~ 11 yıl önce
Tassaya sadece otopark işlemi için gitmiş bir topluluguz biz! ben Massa diye bir yer açsam 17 000 den fazla calısan otopark kartını benden alsa ben o parayı faizde dondure dondure yesem fena olmazmıydı??? Tassa daha başka ne işe yararki akıl veriyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tusso ~ 11 yıl önce
SUPER! baştan anladığım için üye olmamıştım zaten.anca anlaşmalı restoran,spa,konut,otel reklamı yapsın.yoluna baksın.banka gibi.o kadar aidatı repo yapsan yeter artar.Bu grev iyi oldu,bütün takkeler düştü,keller belli oldu.
dönem 148 ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar..önce sendikal haklar bakımından 15.000 çalışanın ve ailelerinin ekmeği maceraperest yöneticilerin inatlarına bakılamaz. Filler tepişirse tepişsin. Dimyat'a prince giderken evinizdeki bulgurdan olmamak güzel ama evde bulgur kalmamış ne yazık ki.. THY nin mevcut yönetimi zaten kavga içinde... ne dir ki yani.. bu devirde sendika kurmak kolay değil. THY de öyle. Siz daha 305'in 3.500 olmasına müsade etmeyelim diyorsunuz da adamlar damatlarını dışardan alıp Başkan yapıyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
real ~ 11 yıl önce
Asil sen nie sirketcisn nolabilir sirkete batacak mi zannediyosun bu biat kafasiyla sen zatn heryerde is bulrsn neden grevi istemiosun hadi memleket menfaati desen zatn yarisi yabanci sermayenin diger yarisi da yaknda yabanciya peskes.hangi halkin cocugusunuz bilsek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÜYELİKLER İPTAL. ~ 11 yıl önce
Bu açıklamadan sonra aramızda hala TASSA üyeliği devam eden var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
: ) ~ 11 yıl önce
TARAF DEĞİLMİŞLER, DİLLERİ SÜRÇMÜŞ ZAAR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 11 yıl önce
YAPILACAK GREVDEN KİMSE KARLI ÇIKMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fluence H ~ 11 yıl önce
Ersin Bey'e aklı selim açıklamasından dolayı gönülden teşekkür ederim. İnşallah olmaz ama grev olursa uzun dönemde çok personelin kellesi gider. 15.000 çalışanın ve ailelerinin ekmeği maceraperest sendikacıların inisiyatifine bırakılamaz. Filler tepişirse hep çimler ezilir. Arkadaşlar aklınızı başınıza alın, akıllı olun. Dimyat'a prince giderken evinizdeki bulgurdan olmayın. Sendikanın mevcut yönetimi zaten uzatmaları oynuyor, bataklığa gömülürken sizi de ayağınızdan çekmesine müsade etmeyin. Bu devirde iş bulmak kolay değil. 305'in 3.500 olmasına müsade etmeyelim. Evine ekmek götürmek isteyen herkez yarın herkez işinin başında olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 11 yıl önce
Ersin Bey, bizler açıklamanızı bekliyorduk, destekliyoruz... Bozgunculara yer vermeyeceğiz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000