24 Mayıs 2013, Cuma 10:30:33

TASSA'DAN '31 MAYIS' AÇIKLAMASI

Havayolları Kabin Memurları Derneği (TASSA) grev süreci nedeniyle 31 Mayıs Dünya Kabin Memurları Günü kutlamasının bu yıl da ertelendiğini açıkladı.
  • Yav bilader, üzülecek, sıkılacak, utanacak birşey yapmadınız...Alt tarafı(!) grevi kırdınız...Şimdi eğlenme zamanı, yapın gecenizi, vur patlasın, çal oynasın eğlenin..Nasıl olsa Hamdi grevi bitirdi ve gündemden düşürdü..İşler normale döndü..Ama isterseniz, 31 Mayıs'ı Dünya grev kırıcılar günü olarak ilan edin...Hazır üyelerinizden iyi aidatlar toplarken 5 yıldızlı otelde son kez yapın gecenizi...Çünkü TK'daki kabin memurları işten atılıp taşerona verilince ayda 1000 TL'ye çalışacak KM'lardan toplayacağınız aidatlarla önümüzdeki DKM Gününü ancak düğün salonunda yaparsınız...Koskoca derneğin ne hale geldiğini ve meslektaşlarına nasıl sahip çıkamadığını düşünür 31 Mayıs 2014'de kuru pasta-limonata ile kutlama gerçekleştirirsiniz. SON SÖZ: Korkunun Ecele Faydası Yoktur.
  • Haklisin arkadasim kimsenin kimseye kin duyma hakki yok grev olayi yuzunden duymamalidir da. Insanlar sadece kulaktan dolma bilgilerle birbirine camur atmamalidir ayni zamanda. Bir de insanin dedigi ile yaptigi da birbirini tutsa iyi olur. Tassaya gelince... Yorum bulamiyorum.
  • Arkadaşlar isteyen gider istemeyen gitmez. İsteyen üye olur,istemeyen olmaz. Kimse kimseyi zorla bir yerde tutabilir mi? Herkes kuş kadar özgür! Birbirinizden alıp veremediğiniz nedir sizin?!!!
  • Arkadasim senin once camur attigin sahislardan ozur dilemen lazim. Bilmeden atip tutmak kolay tabi. Senin ne gorev yaptigini bilmiyorum ama eger onlari bu kadar onemsiyorsan soruyorum sana : Onlar icin ne yaptin? Butun bir sene orada direndiler. Insanlar sirket tarafindan mimlenecem diye gidip selam bile vermediler. Hal hatir sormadilar. Onlar bizim grev hakkimiz icin islerinden oldular. Eger thy calisaniysan su an gorevde misin grevde mi? Bizim grev hakkimizin bedelini onlar odedi. Ve o insanlar haklarini helal etmiyorlar. Lafa gelince konusan cok is eyleme gelince kimse yok...
  • 8 senelik kabin memuruyum pardon tassa ne işle uğraşıyor vallah bilmiyorum
  • TASSADA NEYMIŞ SEN ÖNCE KENDI SIRKETINDEKI KABIN MEMURLARININ HAKLARINI KORU,BAŞKA ŞIRKETLERE GEÇECEK OLAN INSANLARIN TEKERINE TAŞ KOYMA,ŞIRKETLER ARASI NE GUZEL ANLASMA YAPILIYOR WAYBE,BILIYORSUN ŞIRKETINDE ADAM KALMICANI KIIMSE BAŞKA SIRKETE GEÇMESIN DIYE AYT YE ALIM YAPAN BIR SIRKETIN ILAN SARTLARINA BIR BAKIN .YAZIKTIR GUNAHTIR INSANLARA, HALAA MAAŞ ALMADAN UÇUYOR INSANLAR,ENGEL OLMA BASKAN,INSANLAR APTAL DEĞIL HERSEYIN FARKINDA.
  • Demek ki sans artık ne diyelim ama özür dilenecek biri varsa o da 305 kişidir çünkü o olaydan sonra ortada kalan 305kisidir baska kimse değil birileri herksin aklı var fikri var kimse kimseyi zorlamadı derken diğer taraf dinleme tenezzulunu bile göstermedi arkadan konuşmaksa yapmasalardi diyenlerdir kimse mağduru oynamasın kimin mağdur olduğu ortada
  • Sevgili yok artik! Insanlarin ardindan konusmak cok kolay degil mi? O bahsettigin sendikacinin esi 29 martta egitimden gonderildi ucusa git diye o ise alana geldi esine destege. 15 16 mayista kuzeninin nikahi var diye 1 ay onceden (grev tarihi belli degilken) bos yazdi. 17sinde de kuzeniyle beraber yasal grev hakkini kullandi. Hergun gmnin onunde gorebilirsin onu. Insanlarin ardindan camur atmak cok kolay di mi? Gelip te yuzune sordun mu ki ardindan konusuyosun sen? Kul hakki denen seye azcik inaniyosan bu gercekleri ogrendikten sonra ozur dilersin insanlardan. Yuzun kaldiysa tabi...
  • 2 konuya dikkat çekeceğim. 1) Evlenme yıldönümünüzü, doğum gününüzü, sevgililer gününüzü, anneler gününüzü, evlilik teklif edildiği günü, nişan gününüzü, vb. erteliyorsanız mesele yok. Şahsınızı ve sevdiklerinizden beklentinizi ilgilendirir. "DÜNYA Kabin Memurları Gününü" kutlamayı ertelemek garip oldu. AB ve ABD'de de ertelenmiştir umarım, ya da diğer Özel Havayolu Şirketlerinde ki Kabin Memurları da sizin TİS nedeniyle ertelenmesini makul karşılamıştır. (Klasik THY mantığı, sadece THY var, dünya onun etrafında dönüyor) Siz resmi şekilde kutlar, eğlencenizi TIS sonrasına erteleyebilirsiniz. 2) Tabi 305 arkadaşınızı aslanlara yem ettikten sonra, sıranın size gelebileceğini düşünmeden nasıl eğlenebilecekseniz.
  • Yani diyorsunuz kı Tassa böle bi zamanda kabın memurları gunünü kutlasın başka sırkettekıler bu duruma saygı duyuyor bızım kendı sırketımız duyarsız kızgın sendıkaya gelınce 29 Mayıs'ta ona kaç yüz kışı guvendı ama kendılerı yaptıklarına ınanmadılar ısım lazım degıl sendıkacılardan bırının esı 29 Mayıs'ta uçuşa gıtmedı mı yıne aynı kısının esı 15-16-17mayıs 2013tarıhlerınde ıstek boş yapmamış mı Isınız gücünüz Tassa olmuş destek wermıo dıe ya sendıkacıların kendını guwenımı warmış Allah herkes ıcın hayırlısını wersın

TASSA'dan yapılan açıklamada:

Değerli Üyelerimiz ve Sevgili Meslektaşlarımız;

Üyelerimizin çok büyük bir bölümünü ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin grev aşamasına gelmesi ve tarafların uzlaşamaması sonucu yaşanan sıkıntılı süreç nedeniyle 2013 yılı "31 Mayıs Dünya Kabin Memurları Günü Kutlaması" ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Uçuş emniyeti ve işyeri huzurunun yeniden sağlanması amacıyla sürecin en kısa sürede uzlaşma ile sonuçlanması umudumuzu yineleyerek saygılarımızı sunuyoruz.

TASSA YÖNETİM KURULU

TASSA'DAN '31 MAYIS' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

KUTLAYIN GAAARİ ~ 11 yıl önce
Yav bilader, üzülecek, sıkılacak, utanacak birşey yapmadınız...Alt tarafı(!) grevi kırdınız...Şimdi eğlenme zamanı, yapın gecenizi, vur patlasın, çal oynasın eğlenin..Nasıl olsa Hamdi grevi bitirdi ve gündemden düşürdü..İşler normale döndü..Ama isterseniz, 31 Mayıs'ı Dünya grev kırıcılar günü olarak ilan edin...Hazır üyelerinizden iyi aidatlar toplarken 5 yıldızlı otelde son kez yapın gecenizi...Çünkü TK'daki kabin memurları işten atılıp taşerona verilince ayda 1000 TL'ye çalışacak KM'lardan toplayacağınız aidatlarla önümüzdeki DKM Gününü ancak düğün salonunda yaparsınız...Koskoca derneğin ne hale geldiğini ve meslektaşlarına nasıl sahip çıkamadığını düşünür 31 Mayıs 2014'de kuru pasta-limonata ile kutlama gerçekleştirirsiniz. SON SÖZ: Korkunun Ecele Faydası Yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu ne kin e cvp ~ 11 yıl önce
Haklisin arkadasim kimsenin kimseye kin duyma hakki yok grev olayi yuzunden duymamalidir da. Insanlar sadece kulaktan dolma bilgilerle birbirine camur atmamalidir ayni zamanda. Bir de insanin dedigi ile yaptigi da birbirini tutsa iyi olur. Tassaya gelince... Yorum bulamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne kin? ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar isteyen gider istemeyen gitmez. İsteyen üye olur,istemeyen olmaz. Kimse kimseyi zorla bir yerde tutabilir mi? Herkes kuş kadar özgür! Birbirinizden alıp veremediğiniz nedir sizin?!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOK ARTIK A CVP ~ 11 yıl önce
Arkadasim senin once camur attigin sahislardan ozur dilemen lazim. Bilmeden atip tutmak kolay tabi. Senin ne gorev yaptigini bilmiyorum ama eger onlari bu kadar onemsiyorsan soruyorum sana : Onlar icin ne yaptin? Butun bir sene orada direndiler. Insanlar sirket tarafindan mimlenecem diye gidip selam bile vermediler. Hal hatir sormadilar. Onlar bizim grev hakkimiz icin islerinden oldular. Eger thy calisaniysan su an gorevde misin grevde mi? Bizim grev hakkimizin bedelini onlar odedi. Ve o insanlar haklarini helal etmiyorlar. Lafa gelince konusan cok is eyleme gelince kimse yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 11 yıl önce
8 senelik kabin memuruyum pardon tassa ne işle uğraşıyor vallah bilmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TASS ~ 11 yıl önce
TASSADA NEYMIŞ SEN ÖNCE KENDI SIRKETINDEKI KABIN MEMURLARININ HAKLARINI KORU,BAŞKA ŞIRKETLERE GEÇECEK OLAN INSANLARIN TEKERINE TAŞ KOYMA,ŞIRKETLER ARASI NE GUZEL ANLASMA YAPILIYOR WAYBE,BILIYORSUN ŞIRKETINDE ADAM KALMICANI KIIMSE BAŞKA SIRKETE GEÇMESIN DIYE AYT YE ALIM YAPAN BIR SIRKETIN ILAN SARTLARINA BIR BAKIN .YAZIKTIR GUNAHTIR INSANLARA, HALAA MAAŞ ALMADAN UÇUYOR INSANLAR,ENGEL OLMA BASKAN,INSANLAR APTAL DEĞIL HERSEYIN FARKINDA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok artık ~ 11 yıl önce
Demek ki sans artık ne diyelim ama özür dilenecek biri varsa o da 305 kişidir çünkü o olaydan sonra ortada kalan 305kisidir baska kimse değil birileri herksin aklı var fikri var kimse kimseyi zorlamadı derken diğer taraf dinleme tenezzulunu bile göstermedi arkadan konuşmaksa yapmasalardi diyenlerdir kimse mağduru oynamasın kimin mağdur olduğu ortada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOK ARTIK A CEVAP ~ 11 yıl önce
Sevgili yok artik! Insanlarin ardindan konusmak cok kolay degil mi? O bahsettigin sendikacinin esi 29 martta egitimden gonderildi ucusa git diye o ise alana geldi esine destege. 15 16 mayista kuzeninin nikahi var diye 1 ay onceden (grev tarihi belli degilken) bos yazdi. 17sinde de kuzeniyle beraber yasal grev hakkini kullandi. Hergun gmnin onunde gorebilirsin onu. Insanlarin ardindan camur atmak cok kolay di mi? Gelip te yuzune sordun mu ki ardindan konusuyosun sen? Kul hakki denen seye azcik inaniyosan bu gercekleri ogrendikten sonra ozur dilersin insanlardan. Yuzun kaldiysa tabi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OLMADI ~ 11 yıl önce
2 konuya dikkat çekeceğim. 1) Evlenme yıldönümünüzü, doğum gününüzü, sevgililer gününüzü, anneler gününüzü, evlilik teklif edildiği günü, nişan gününüzü, vb. erteliyorsanız mesele yok. Şahsınızı ve sevdiklerinizden beklentinizi ilgilendirir. "DÜNYA Kabin Memurları Gününü" kutlamayı ertelemek garip oldu. AB ve ABD'de de ertelenmiştir umarım, ya da diğer Özel Havayolu Şirketlerinde ki Kabin Memurları da sizin TİS nedeniyle ertelenmesini makul karşılamıştır. (Klasik THY mantığı, sadece THY var, dünya onun etrafında dönüyor) Siz resmi şekilde kutlar, eğlencenizi TIS sonrasına erteleyebilirsiniz. 2) Tabi 305 arkadaşınızı aslanlara yem ettikten sonra, sıranın size gelebileceğini düşünmeden nasıl eğlenebilecekseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok artık ~ 11 yıl önce
Yani diyorsunuz kı Tassa böle bi zamanda kabın memurları gunünü kutlasın başka sırkettekıler bu duruma saygı duyuyor bızım kendı sırketımız duyarsız kızgın sendıkaya gelınce 29 Mayıs'ta ona kaç yüz kışı guvendı ama kendılerı yaptıklarına ınanmadılar ısım lazım degıl sendıkacılardan bırının esı 29 Mayıs'ta uçuşa gıtmedı mı yıne aynı kısının esı 15-16-17mayıs 2013tarıhlerınde ıstek boş yapmamış mı Isınız gücünüz Tassa olmuş destek wermıo dıe ya sendıkacıların kendını guwenımı warmış Allah herkes ıcın hayırlısını wersın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000