02 Temmuz 2012, Pazartesi 12:23:50

TASSA GÜNÜNÜ KUTLADI

Tassa Kabin Memurları Derneği Antalya Şubesi Dünya Kabin Memurları düzenlediği özel etkinlikte bir çok havayolları firmasından çok sayıda kabin memuru katılım gösterdi...
  • hahahahahhaha :))))))
  • Nilgün başkanım olduğu sürece tassa daha ne geceler görecek :)

 

Antalya'da bulunan tüm havayolları firmalarının kabin memur çalışanlarının yanı sıra Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü'de geceye katılanlar arasındaydı. Tütüncü ve Görgülü  tüm kabin memurlarına iyi dileklerini iletip tüm kabin memurlarının bu özel günü kutladılar. 

Tassa Antalya Şubesi Başkanı Nilgün Uyan,  Dünya Kabin Memurları Günü Antalya Şubesi olarak oldukça yüksek katılımla gerçekleştirdiklerini, böylesi bir günde birlik ve beraberliğin önemli olduğunu belirtti. Bu tarz etkinlikler ile her firmadan kabin memurlarının dostluklarının daha fazla öne çıktığını dile getirdi. 

Segah Meyhanesi’nde gerçekleşen organizasyonda gece boyunca eğlenen kabin memurları yorucu sezon ortasında stres attılar. Canlı müziğin eşliğinde süren gece plaket töreni ve pasta kesimi ile sona erdi. 
 

TASSA GÜNÜNÜ KUTLADI

Yorumlar

..... ~ 12 yıl önce
hahahahahhaha :))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Nilgün başkanım olduğu sürece tassa daha ne geceler görecek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000