23 Mart 2012, Cuma 16:01:04

TASSA ANTALYA'DAN İLK İCRAAT

TASSA Antalya Şubesi Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine seminer verdi...
  • Eski uniformalarin ceket yakalarina ve etek uclarina altin rengi kumas yama yapilmis ... Eski eteklere iki yerinden makasla yirtmac yapmislar T-shirt giymeye de devam ... Hani bi yorumcu demis ya "eski t-shirtlu uniformalar" diye ... Yenilerinde beyaz tshirtten baska birsey var da biz mi koruz resimdekiler tshirt degil mi ...
  • Sky Airlines'ın yeni üniformalarını harika buldum. Eski tişörtlü üniformalar ciddiyetsiz duruyordu, bu üniformalar ise bence şu anda diğer şirketlere kıyasla en şık üniforma:)
  • o şapkalı,sekiz yıl önceki genel müdür..mehmet çeçen..Onlarca kişiyi şirketten attıran,ama sonunda kendi de atılan adam..
  • tanıdığım en başarılı nadir insanlardan biri,kişiliği,duruşu,azmi ve yılların tecrübesi ile bu mesleği seçmek isteyen herkeze mesleğin ne kadar zor ama bir yandanda ne kadar güzel bir meslek olduğunun nadir ispatlarından birisi olduğunu düşündüğüm güzel insan...sana ve tassaya başarılarınızın devamını diliyorum.
  • yakında universiteden 3 kuruş paraya çalışacak part-time öğrenci kabin memurları gelmek uzere belliki. özel şirketlerin arayıpta bulamadığı bir kaynak part-time kabin memurluğu, bu firsatı kaçırmazlar...
  • Herkesi kutlamak isterim. Özellikle Nilgün Hanım alanında bir numaradır ve görüşlerini ve önerilerini herkesin dikkatle göz önün alması gerekir. Gençlere ve öğrencilere çok yararlı bilgeler vermiş ve tvsiyelerde bulunmuştur. Bu tür faaliyetler ülkemiz sivil havacılığı için de çk yararlı olacaktır. Nilgün hanımın bu tür faaliyetlerde gençlerimize öncülük yapması herkesi gururlandırır. Herkesten daha fazlasını bekliyoruz.
  • Nilgün Hanım mesleğin duayenlerindendir. Kendisi ile çalışanlar, ne kadar özverili olduğunu, işine saygısını ve ekip çalışmasına verdiği önemi bilir. Tecrübesi ve azmi ile Tassa'da çok başarının altına imza atacaktır. Kendisini ve ekibini kutluyorum.
  • guzel paylasim. verdim sukunu. yalniz o sapkali adam kim? taniyan varsa paylassin beyler.
  • Kabin Memurunun görevinin sadece ucakta cay ve kahve dagitmak olmadigini öncelikle yolcularimizin ucus emniyetini saglamak oldugunu halkimizi bu konuda bilinclendirmesi adina Basta Tassa Dernegi Baskani Nilgün Hanimi ve Ekibini kutlar basarilarinin devamini dilerim Tüm Cabin Crew iyi ucuslar
TASSA'dan yapılan açıklamada:

Kabin Memurları Derneği Antalya Şubesi yeni yönetimi ile ilk faaliyetini geçtiğimiz günlerde Antalya Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi öğrencilerine verdiği seminer ile gerçekleştirdi. 
 
Kabin Memurluğunu halka anlatmak ve halkı bilinçlendirmek için çeşitli seminer etkinlikleri düzenleyeceklerinin haberini veren Tassa Antalya Şubesi, bu bağlamda Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine Kabin Memurluğunun önemini ve gereklerini anlatan seminer gerçekleştirdi. 
 
Sky Havayollarının konferans salonunda düzenlenen seminerde katılımın oldukça yoğun olduğu gözlenirken öğrencilerin yanı sıra öğretim görevlileri de seminere katkıda bulundular. 
Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Çeçen'de seminerde konuşma yaparaktı. Çeçen, Tassa Antalya Şubesinin yaptığı bu organizasyonun kabin memurluğunun görünen ve görünmeyen yanlarının gösterilmesi adına önemli olduğunu, öğrencilerimize meslek seçiminde daha bilinçli olmaları konusunda çok faydalı olacaktır, şeklinde konuştu.    
 
Antalya Kabin Memurları Derneği Başkanı Nilgün Uyan, Kabin Memurluğu mesleğinin sadece uçakta yolculara servis yapmaktan daha fazlası olduğunu, bu mesleği tercih edecek öğrencilere seminerde gerekli bilgileri aktarmaya çalıştıklarını söyledi. Sıradaki projelerinin kabin memuru olan kişilerin ailelerine de mesleğin önemini anlatmak olduğunu, bununda çocuklarının işlerini hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmaları adına faydalı olacağını sözlerine ekledi. 
 
Seminer Antalya Üniversitesi öğrencilerinin hazırlayıp sahnelediği ufak tiyatro gösterisi ile son buldu.











TASSA ANTALYA'DAN İLK İCRAAT

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
Eski uniformalarin ceket yakalarina ve etek uclarina altin rengi kumas yama yapilmis ... Eski eteklere iki yerinden makasla yirtmac yapmislar T-shirt giymeye de devam ... Hani bi yorumcu demis ya "eski t-shirtlu uniformalar" diye ... Yenilerinde beyaz tshirtten baska birsey var da biz mi koruz resimdekiler tshirt degil mi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sky Airlines'ın yeni üniformalarını harika buldum. Eski tişörtlü üniformalar ciddiyetsiz duruyordu, bu üniformalar ise bence şu anda diğer şirketlere kıyasla en şık üniforma:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
o şapkalı,sekiz yıl önceki genel müdür..mehmet çeçen..Onlarca kişiyi şirketten attıran,ama sonunda kendi de atılan adam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tanıdığım en başarılı nadir insanlardan biri,kişiliği,duruşu,azmi ve yılların tecrübesi ile bu mesleği seçmek isteyen herkeze mesleğin ne kadar zor ama bir yandanda ne kadar güzel bir meslek olduğunun nadir ispatlarından birisi olduğunu düşündüğüm güzel insan...sana ve tassaya başarılarınızın devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yakında universiteden 3 kuruş paraya çalışacak part-time öğrenci kabin memurları gelmek uzere belliki. özel şirketlerin arayıpta bulamadığı bir kaynak part-time kabin memurluğu, bu firsatı kaçırmazlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Herkesi kutlamak isterim. Özellikle Nilgün Hanım alanında bir numaradır ve görüşlerini ve önerilerini herkesin dikkatle göz önün alması gerekir. Gençlere ve öğrencilere çok yararlı bilgeler vermiş ve tvsiyelerde bulunmuştur. Bu tür faaliyetler ülkemiz sivil havacılığı için de çk yararlı olacaktır. Nilgün hanımın bu tür faaliyetlerde gençlerimize öncülük yapması herkesi gururlandırır. Herkesten daha fazlasını bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nilgün Hanım mesleğin duayenlerindendir. Kendisi ile çalışanlar, ne kadar özverili olduğunu, işine saygısını ve ekip çalışmasına verdiği önemi bilir. Tecrübesi ve azmi ile Tassa'da çok başarının altına imza atacaktır. Kendisini ve ekibini kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
guzel paylasim. verdim sukunu. yalniz o sapkali adam kim? taniyan varsa paylassin beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kabin Memurunun görevinin sadece ucakta cay ve kahve dagitmak olmadigini öncelikle yolcularimizin ucus emniyetini saglamak oldugunu halkimizi bu konuda bilinclendirmesi adina Basta Tassa Dernegi Baskani Nilgün Hanimi ve Ekibini kutlar basarilarinin devamini dilerim Tüm Cabin Crew iyi ucuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000