19 Mayıs 2009, Salı 08:10:02

Taşköprü SHYO için çalışmalarını sürdürüyor

Taşköprü Belediye başkanı Şaban Ertan, Taşköprü bölgesinde kurulması düşünülen Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu çalışmalarına hızla devam edildiğini açıkladı.
  • keske hava alanı kurulsa yaa daha iii olurdu bence:D
  • söze konu meydan hava harp okulunun yılın 12 ayı kullandığı bir meydandır o adamın babasının malı değildir. artik türkiyede icazetle iş yapma devri bitmiştir. ama hala bazı zavallılar birilerinden medet umuyor uyanın millet bu kafa ile ancak helaya kadar gidebilirsiniz oradan öteye değil
  • Her ile bir sivil havacilik meslek ve yüksek okulları açılıyor. Bu çok iyi bir şey. Fakat bu okullardan mezun olanlar için istihdam edecebilecekleri MRO var mı? 2007 mezunları bile yeni yeni iş buluyorlar...Bunlar gözönüne alınmadan habire okul açılıyor..Önce MRO açsınlar istihdam alanı açılsın sonra okul açsınlar....Diplomalı işsiz olduktan sonra o diplomanın ne faydası var ki ?????

Bu çerçevede Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu ile beraber Taşköprü Beldesi Elmakent Sitesinde ikamet eden Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Tahsin Şahinkaya ve eşi Sema Şahinkaya’yı dün evinde ziyaret ettiler.

Ziyarette Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu’nun Taşköprü Beldesinde kurulması hakkında görüş alışverişinde bulunarak, bu konuda Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Tahsin Şahinkaya’dan destek sözü aldılar. Yalova Üniversitesi Rektörü Niyazi Eruslu; Hava Meydan Komutanlığının Taşköprü’de yer almasının Sivil Havacılık uçuş eğitimlerinde önemli olduğunu ifade etti.

Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Tahsin Şahinkaya; Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulunun kendi ikamet ettiği beldede kurulmasına çok memnun olacağını belirtti. Bu projeden dolayı Yalova Üniversitesi Rektörü Niyazi Eruslu, Rektör Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu ve Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan’ı kutlayarak bu projenin biran önce hayata geçmesi için elinden gelen her türlü desteği vereceğini söyledi.

 

Taşköprü SHYO için çalışmalarını sürdürüyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
keske hava alanı kurulsa yaa daha iii olurdu bence:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
söze konu meydan hava harp okulunun yılın 12 ayı kullandığı bir meydandır o adamın babasının malı değildir. artik türkiyede icazetle iş yapma devri bitmiştir. ama hala bazı zavallılar birilerinden medet umuyor uyanın millet bu kafa ile ancak helaya kadar gidebilirsiniz oradan öteye değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Her ile bir sivil havacilik meslek ve yüksek okulları açılıyor. Bu çok iyi bir şey. Fakat bu okullardan mezun olanlar için istihdam edecebilecekleri MRO var mı? 2007 mezunları bile yeni yeni iş buluyorlar...Bunlar gözönüne alınmadan habire okul açılıyor..Önce MRO açsınlar istihdam alanı açılsın sonra okul açsınlar....Diplomalı işsiz olduktan sonra o diplomanın ne faydası var ki ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000