03 Nisan 2012, Salı 08:44:08

TARTIŞMALARI ALEVLENDİRECEK TALEP!

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, havaalanın ismi konusunda referandum yapılmasını önerdi...
  • Havalımanımızın adından daha çok önemli durumlar var Pegasus hava yolları Anadolu-jetın ve borajetın onune geçmemesi için Edremit havalımanına uçuş izni verilmemiştir. Bu konuda bilginiz olma amacıyla yazıyorum Bu körfez halkına ve artacak olan turizme engel teşkil etmektedir.
  • başkan bu mu
  • sayın bakan yüzde 54.isim merhum N ecmettin ERBAKAN OLSUN
  • Bakanın lafının üzerinde laf olur mu? Yakında görevden alırlar bu belediye başkanını...
  • bence belediye başkanı en doğru kararı vermiş referanduma gidilsin halka sorulsun yine bir ilk gerçekleştiren sayın tuncay başkana teşekkür ediyorum.
  • Çok güzel bir konuşma. Bakan'ım diye milletin karşısına geçip, parasını da ben verdim, suyunu da ben verdim, adını da ben koyarım diyenlere muhteşem bir tokat olmuş. Ki para da milletin parası! Tebrik ediyorum. Ayrıca, kahramanlarımıza saygımız sonsuz, hele hele Çanakkale Savaşı kahramanlarına saygımızı dünyada hiçbir şey ile ifade edemeyiz. Hepsinin önünde saygı ile eğiliyoruz, mekanları Cennet olsun. Maneviyat üzerinden politika yapmak ve mahalle baskısı da ancak basit insanların işidir. Referandum olayına katılıyorum. Ama onun sonucunun da baskıcı insanlar ile ne çıkacağı zaten bellidir.
  • Yürü be Tuncay başkan öbür seçimlerde Milletvekilisin arkandayız...
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın havaalanın isimi 'Kocaseyit Havaalanı' olsun açıklaması bölgede tepki ile karşılandı. Edremit Körfezi'nde yaşayanların referandum sonucunda hangi isimi istiyorsa, o isimin verilmesi gerektiğini ifade eden Kılıç, şöyle konuştu: 
 
"Hepimiz Edremit Körfezi'nde yaşıyoruz. Buranın suyunu içiyor, bölgemizin havasını soluyoruz. Edremit isimine karşı olan tavıra hala bir anlam veremiyorum. Ortada 'Ali Cengiz Oyunu vardı. Oyunu biz bozduk. Tamamen kişisel olarak yazılan yazı ile bakanlık isim konusunda yanıltıldı. Hala hatalı olarak bakanlık yanıltılıyor." dedi. 
 
Kılıç, " Bizim buna sessiz kalmamazı kimse bekleyemezdi. Hukuk mücadelesi başlattık. Bizler Edremit Körfezi'nin hakkını korumak için mücadele veriyoruz. Mahkeme de bizi haklı bularak 'Edremit Körfezi Havaalanı' olmasını onadı. 
 
İlçeler arası husumetimiz zaten yoktu olamazda. Biz siyasi olarakta bir şey düşünmüyoruz. Bakan dahi olsa, herkesin alınan mahkeme bu kararına saygılı olması gerekirdi. Hukuk devletinde böyle şeyler olmamalı" ifadeleri kullandı. 
 
Kahramanlara olan saygılarının ise asla tartışalamayacağının altını çizen Kılıç, " Ancak ikilem yaratmak, komşu ilçeleri birbirine düşman etmeye de kimsenin hakkı olmamalı."diye konuştu. 
 
Kılıç, "Karardan ivedi olarak dönülmeli ve mahkeme kararına saygı duyularak, Oyun bozulmalı Edremit Körfezi isminin verilmesini bekliyoruz. Bunun için körfez halkı olarak mücadelemize devam edeceğiz. Referandum yapılsın. Kararı Ankara değil, burada yaşayanlar, körfez halkı versin."
TARTIŞMALARI ALEVLENDİRECEK TALEP!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Havalımanımızın adından daha çok önemli durumlar var Pegasus hava yolları Anadolu-jetın ve borajetın onune geçmemesi için Edremit havalımanına uçuş izni verilmemiştir. Bu konuda bilginiz olma amacıyla yazıyorum Bu körfez halkına ve artacak olan turizme engel teşkil etmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
başkan bu mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sayın bakan yüzde 54.isim merhum N ecmettin ERBAKAN OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bakanın lafının üzerinde laf olur mu? Yakında görevden alırlar bu belediye başkanını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bence belediye başkanı en doğru kararı vermiş referanduma gidilsin halka sorulsun yine bir ilk gerçekleştiren sayın tuncay başkana teşekkür ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çok güzel bir konuşma. Bakan'ım diye milletin karşısına geçip, parasını da ben verdim, suyunu da ben verdim, adını da ben koyarım diyenlere muhteşem bir tokat olmuş. Ki para da milletin parası! Tebrik ediyorum. Ayrıca, kahramanlarımıza saygımız sonsuz, hele hele Çanakkale Savaşı kahramanlarına saygımızı dünyada hiçbir şey ile ifade edemeyiz. Hepsinin önünde saygı ile eğiliyoruz, mekanları Cennet olsun. Maneviyat üzerinden politika yapmak ve mahalle baskısı da ancak basit insanların işidir. Referandum olayına katılıyorum. Ama onun sonucunun da baskıcı insanlar ile ne çıkacağı zaten bellidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yürü be Tuncay başkan öbür seçimlerde Milletvekilisin arkandayız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000