24 Eylül 2010, Cuma 16:12:03

TARKİM'DEN 2 YENİ HANGAR ATILIMI

Tarkim Havacılık, havacılık sektörünün hızlı gelişimine ayak uydurmak için yenilenmeye ve yeniliklerine devam ediyor.
  • Tarkimli arkadaş yazmış uçuş saatlerinde "yolsuzluk" hiç yaşanmadı diye yazmış ama "sen de öyle olduysa bilemeyiz" lafı başlı başına olayın vahametini ortaya koymaya yetiyor.yaratıcı saçmalıksa DHMİ kayıtları kontrol edilir hesap ortaya dökülür.ama shgm nin gerçekten ve sıkı bir kontrol yapması gerekir , her türlü siyasi baskıdan bağımsız olarak...
  • tarkim mezunu bi insan olarak olumsuz yorum yapan yakıt parasını bulamıyor diyen ne atılımmış bitmedi gitti diyen vs vs vs yorumlar yapan arkadaşlar. sizin bu IQ seviyesi düşük yorumlarınıza bizler bi taraflarımızla gülüyoruz.. bırakın artık herkes kabul etsin etmeyi öğrensin gerçekleri kabullenin en iyi yetiştiren eğitim veren ve mezun veren okul tarkim.ha uçuş saatleri konusuna gelince tarkimde öyle bişe hiç olamdı ama sende öyle olduysa bilemeyiz. yoksa bu yaratıcı saçmalıklar kimsenin aklına gelmez. yazık çok acizsiniz...
  • İki yeni hangar hatalar sonucu kaybedilen iki canı ve iki uçağı geri getirebilir mi? Önce eğitici zafiyeti konusunda adım atsalar daha isabetli olur. Ayrıca wolverine rumuzlu yorumcuya da aynen katılıyorum ve kendi kendilerine yazdıkları yorumları da çok komik buluyorum. TC-DBK
  • Tarkime yeni hangarlarında da başarılar diliyoruz.Hayırlı ugurlu olsun.
  • Biz tarkim öğrencileri olarak vermiş olduğunuz emekler için sizlere teşekkür ediyoruz.Her konuda yanımızda oldunuz evet arkadaşlar önce insan..
  • Tarkimin yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.Gerek okul gerek hava taksi deki çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyoruz.Tarkim ailesi bazılarının neden sizlere ısrarla iftira atmaya çalıştıklarını ve onların kimler olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz siz bunları lütfen dikkate almayın.
  • a.a. olmasa tarkimde hiçbir yetki kalmazdı ya neyse...
  • sn arkadaşım tarkim de atılım bitmez !geçenlerde ayjet kendi öz malı filosuna 2 uçak daha kattı ya cafe tarkim inde bir atılım daha !yapması gerekiyordu yaptı da çay ın taşı ile çayın taşını vurmak .helal olsun tarkim e.atılıma devam.
  • ekim ayının ilk haftası thy dlr a davet edilen yeni atpllileri kim mezun etti ? son 2 yılda hangi okul mezunları thy de ve diğer airline larda işe başladı?duha met sindel bu okulların mağdur olan öğrencilerini kim mezun ediyor?TARKİM TARKİM TARKİM... teşekkürler.
  • Hangarı gorunce ıcım acıdı yıne, maas vermeyıp luks bır hangar olsun dıye paraları akıttılar buraya onlarca kişiyi magdur ettıler . Isın komık yanı tereyagından kıl ceker gıbı sıyrıldılar kimseye borclarını odemeden o kadar kısının alacagı kaldı ıcerde. Yanı hangar hayırlı ugurlu olsun Tarkim'e ancak Mahmut ve Sinan Serter Allahınızdan bulursunuz insallah. Beddualarımla yasıyorsunuz.

Son olarak Atatürk Havalimanı Özel Hangarlar Bölgesi’nde Sertur Havacılık A.Ş.’ye ait hangarı devralan Tarkim, hava taksi, bakım-onarım faaliyetlerini burada yapacak. İnşaatı yeni tamamlanan ve son teknoloji ürünler kullanılarak yapılan hangar aynı zamanda uçuş eğitimleri için de kullanılacak Ayrıca Tarkim hava taksi bünyesinde 3 tane özel jet 10 tane de eğitim uçağı bulunmaktadır.

Tarkim Havacılık ayrıca, Adana’da da yeni hangar inşaatına başladı. 1500 m² kapalı alana sahip hangarını öğrencilerine daha iyi eğitim verebilmek için sadece uçuş eğitiminde kullanacak. İnşaatı devam eden hangar aralık ayından itibaren öğrencilerin hizmetine sunulacak.

TARKİM'DEN 2 YENİ HANGAR ATILIMI

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
Tarkimli arkadaş yazmış uçuş saatlerinde "yolsuzluk" hiç yaşanmadı diye yazmış ama "sen de öyle olduysa bilemeyiz" lafı başlı başına olayın vahametini ortaya koymaya yetiyor.yaratıcı saçmalıksa DHMİ kayıtları kontrol edilir hesap ortaya dökülür.ama shgm nin gerçekten ve sıkı bir kontrol yapması gerekir , her türlü siyasi baskıdan bağımsız olarak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tarkim mezunu bi insan olarak olumsuz yorum yapan yakıt parasını bulamıyor diyen ne atılımmış bitmedi gitti diyen vs vs vs yorumlar yapan arkadaşlar. sizin bu IQ seviyesi düşük yorumlarınıza bizler bi taraflarımızla gülüyoruz.. bırakın artık herkes kabul etsin etmeyi öğrensin gerçekleri kabullenin en iyi yetiştiren eğitim veren ve mezun veren okul tarkim.ha uçuş saatleri konusuna gelince tarkimde öyle bişe hiç olamdı ama sende öyle olduysa bilemeyiz. yoksa bu yaratıcı saçmalıklar kimsenin aklına gelmez. yazık çok acizsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İki yeni hangar hatalar sonucu kaybedilen iki canı ve iki uçağı geri getirebilir mi? Önce eğitici zafiyeti konusunda adım atsalar daha isabetli olur. Ayrıca wolverine rumuzlu yorumcuya da aynen katılıyorum ve kendi kendilerine yazdıkları yorumları da çok komik buluyorum. TC-DBK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tarkime yeni hangarlarında da başarılar diliyoruz.Hayırlı ugurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Biz tarkim öğrencileri olarak vermiş olduğunuz emekler için sizlere teşekkür ediyoruz.Her konuda yanımızda oldunuz evet arkadaşlar önce insan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tarkimin yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.Gerek okul gerek hava taksi deki çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyoruz.Tarkim ailesi bazılarının neden sizlere ısrarla iftira atmaya çalıştıklarını ve onların kimler olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz siz bunları lütfen dikkate almayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
a.a. olmasa tarkimde hiçbir yetki kalmazdı ya neyse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sn arkadaşım tarkim de atılım bitmez !geçenlerde ayjet kendi öz malı filosuna 2 uçak daha kattı ya cafe tarkim inde bir atılım daha !yapması gerekiyordu yaptı da çay ın taşı ile çayın taşını vurmak .helal olsun tarkim e.atılıma devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ekim ayının ilk haftası thy dlr a davet edilen yeni atpllileri kim mezun etti ? son 2 yılda hangi okul mezunları thy de ve diğer airline larda işe başladı?duha met sindel bu okulların mağdur olan öğrencilerini kim mezun ediyor?TARKİM TARKİM TARKİM... teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hangarı gorunce ıcım acıdı yıne, maas vermeyıp luks bır hangar olsun dıye paraları akıttılar buraya onlarca kişiyi magdur ettıler . Isın komık yanı tereyagından kıl ceker gıbı sıyrıldılar kimseye borclarını odemeden o kadar kısının alacagı kaldı ıcerde. Yanı hangar hayırlı ugurlu olsun Tarkim'e ancak Mahmut ve Sinan Serter Allahınızdan bulursunuz insallah. Beddualarımla yasıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000