30 Mart 2015, Pazartesi 10:44:25

TARKIMAIR YENİ HANGARINI AÇTI

Son yıllarda yaptığı atılımlarla dikkat çeken Tarkim Air, Atatürk Havalimanı’ndaki yeni hangarını hizmete açtı.
  • dolduruşa gelmiş arkadaşım. Yalanların peşinden koşmaya devam et. Güneş çamurla sıvanmaz.
  • FARUK BEY YENİ HANGAR VE EKİBİNİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN.ÖRNEK BİR BAKIM VE HAT KADROSUNA SAHİPSİNİZ.BAŞARI VE EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLERİM.ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN.BAYRAĞINIZ HEP DALGALANSIN.
  • İlk görüşmeyi 6 (altı) ay önce yapıp, Son netleştirmeyi 2 (iki) ay önce Şenlikköy'de yapıp UK'yi bahane ederek kahramanlık :)
  • Faruk abime hayırlı olması dileğiyle ...
  • Hayırlı olsun ben ve benim gibi bir sürü insanın payı var herhalde. Benim bile 1000 EU alacağım var artık üzeri bile düşmüyorum.
  • İstifalardan sonra klimatik ortamlarından çıkıp uçak başına geçen, geçmek zorunda bırakılan mng jet in yönetim katı cs leri hala çamur atmanın peşinde.... Olan oldu arkadaşlar :) bunu kabullenin işte ; adamlar 3 metre ötenizde aslan gibi açtı hangarı, yetkisini aldı base i de alacak. Uçağa teknisyen bakar. bunu 3-4 ay sonra tekrar tekrar anlayacak mng jet. Kendi ekibinin 4 günde toplayacağı TC-RZA yı. Jet aviation dan kiraladıkları ve kelle başı günlük 2750 EURO verdikleri adamlara haftalardır toplatamadılar..
  • Hepsi onurlu serefli insanlardir.arkadaslarina sirtlarini donup gitmemislerdir.tkda calisiyorum.bircogunu taniyorum.hepsi on numaradir.onlarin hepsini alnindan opuyorum.
  • Bence yetersiz,fazla omru olmaz gibi bence
  • Tüm şirketlerin teknik ekipleri ekip ruhu nedir görsün.. İsimle "uğurlu" olunmuyor yapılan iş. Kimin ne ... olduğunu da herkes biliyor. Aslan gibi ekibe içinde uğur geçmeyen en güzel dileklerimi gönderiyorum ;) varsın uğuru eksik olsun..
  • Üç ay sonra görüşelim beyler.

Son yıllarda yaptığı atılımlarla dikkat çeken Tarkim Air, Atatürk Havalimanı’ndaki yeni hangarını hizmete açtı.

Tarkim Air, Atatürk Havalimanı’nda 5000 metrekare hangar alanı ve 7500 metrekare ofis alanı ile Türkiye’nin en büyük iş jeti hangarına sahip oldu. SHY 145 yetkisi ile kendi uçaklarına ve müşteri uçaklarına daha kaliteli hizmet sunan Tarkim Air, 40 kişilik bakım ekibi kurdu.

SHY-145 bakım yetkisi ile HAWKER 800XP-850XP-900XP uçaklarında F1-F12 bakımlarını kapsayan, Bombardier Challenger 604-605 uçaklarında ise 24 aylık bakımları kapsayan teknik hizmetleri veren Tarkim Air, dünyanın her noktasına en kısa sürede 7X24 AOG hizmeti için de alt yapı oluşturdu.

Tarkim Air ayrıca, 5 uçak tipinde base maintenance yetkisine sahip olmak için gerekli alt yapıyı hazırladı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne başvuru aşamasına geldi. Tarkim Air’in, Bombardier Challenger 601, Bombardier Challenger 604/605, Global 5000/XRS, Hawker 750-800XP-850XP-900XP, Bombardier Challenger 300 uçakları için base maintenance yetkisini alarak dünyanın sayılı bakım merkezleri arasına girmeyi hedeflediği,  yıl sonuna kadar ise EASA 145 yetkisini almayı planladığı bildirildi.














 

TARKIMAIR YENİ HANGARINI AÇTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Ne garip e cevap ~ 9 yıl önce
dolduruşa gelmiş arkadaşım. Yalanların peşinden koşmaya devam et. Güneş çamurla sıvanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BELL-KAPTAN ~ 9 yıl önce
FARUK BEY YENİ HANGAR VE EKİBİNİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN.ÖRNEK BİR BAKIM VE HAT KADROSUNA SAHİPSİNİZ.BAŞARI VE EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLERİM.ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN.BAYRAĞINIZ HEP DALGALANSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne Garip ~ 9 yıl önce
İlk görüşmeyi 6 (altı) ay önce yapıp, Son netleştirmeyi 2 (iki) ay önce Şenlikköy'de yapıp UK'yi bahane ederek kahramanlık :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 9 yıl önce
Faruk abime hayırlı olması dileğiyle ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun ben ve benim gibi bir sürü insanın payı var herhalde. Benim bile 1000 EU alacağım var artık üzeri bile düşmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MC MICKEY ~ 9 yıl önce
İstifalardan sonra klimatik ortamlarından çıkıp uçak başına geçen, geçmek zorunda bırakılan mng jet in yönetim katı cs leri hala çamur atmanın peşinde.... Olan oldu arkadaşlar :) bunu kabullenin işte ; adamlar 3 metre ötenizde aslan gibi açtı hangarı, yetkisini aldı base i de alacak. Uçağa teknisyen bakar. bunu 3-4 ay sonra tekrar tekrar anlayacak mng jet. Kendi ekibinin 4 günde toplayacağı TC-RZA yı. Jet aviation dan kiraladıkları ve kelle başı günlük 2750 EURO verdikleri adamlara haftalardır toplatamadılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
satis ekibine cevap ~ 9 yıl önce
Hepsi onurlu serefli insanlardir.arkadaslarina sirtlarini donup gitmemislerdir.tkda calisiyorum.bircogunu taniyorum.hepsi on numaradir.onlarin hepsini alnindan opuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence yetersiz,fazla omru olmaz gibi bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tüm şirketlerin teknik ekipleri ekip ruhu nedir görsün.. İsimle "uğurlu" olunmuyor yapılan iş. Kimin ne ... olduğunu da herkes biliyor. Aslan gibi ekibe içinde uğur geçmeyen en güzel dileklerimi gönderiyorum ;) varsın uğuru eksik olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Üç ay sonra görüşelim beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süpermen ~ 9 yıl önce
Üç ay sonra bu camiada olursan görüşürüz. Bu ekibi havaalanından sileceğim diyerek sınıf arkadaşlarıyla kumpas kurup işe adam aldırmamaya benzemez bu işler.Biz kefenimizle çıktık bu yola.MNG isminin arkasından konuşmak kolay.Çıkar MNG yi geriye ne kalıyor ???

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000