17 Kasım 2008, Pazartesi 11:02:39

Tarkim İstanbul’a PPL yetkisi…

Tarkim Flight Academy, her geçen gün daha da yenilenerek yoluna hızla devam ediyor. Florya’daki yeni tesisine de İstanbul PPL yetkisi alan Tarkim, artık Adana’nın yanında Çorlu’da da uçuş eğitimleri verecek.
  • Anlat o halde bilelim hangi okulmuş
  • buda eksikdi bunlara yetki verenlere ayıp be.3 kağıtcılık diz boyu
  • serce, boyle bir okul var ama o okul tarkim degil. biraz arastırma ile sen de bulabilirsin hangi okul oldugunu.
  • THY onur myteknik gibi dünya çapında şirketlerimiz var neden dünya çapında adından söz ettiren bir okulumuz yok.Böyle bir okula ülkemizin ihtiyacı var
  • Tarkim floryadaki yerinden sonra hızlandı.Tebrik ediyor sektöre hayırlı olmasını dilerim.Uçuş okullarımızhergeçen gün kendilerini geliştiryorlar bunların hep devam etmesini dünya çapında tanınan okullar olmasını temenni ederim.

Atatürk Havalimanı’ndan öğrenciyle kalkarak 25 dakikada Çorlu Meydanı’nda olacak uçakla gün boyu eğitimlere devam edilecek. Alınan PPL yetkisi, Tarkim Adana’daki yolculuk, barınma gibi problemlerini ortadan kaldırıp, öğrencilerin ekstra masraf etmelerini önleyerek hem vakitten hem de nakitten kazanmalarını sağlıyor. Tarkim, Çorlu Meydanı’nda daha nitelikli eğitim vererek yetiştirdiği başarılı pilotları sektöre katmaya devam ediyor.

Tarkim İstanbul’a PPL yetkisi…

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Rumuz ~ 15 yıl önce
Anlat o halde bilelim hangi okulmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 15 yıl önce
buda eksikdi bunlara yetki verenlere ayıp be.3 kağıtcılık diz boyu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ogrenci ~ 15 yıl önce
serce, boyle bir okul var ama o okul tarkim degil. biraz arastırma ile sen de bulabilirsin hangi okul oldugunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serçe ~ 15 yıl önce
THY onur myteknik gibi dünya çapında şirketlerimiz var neden dünya çapında adından söz ettiren bir okulumuz yok.Böyle bir okula ülkemizin ihtiyacı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Tarkim floryadaki yerinden sonra hızlandı.Tebrik ediyor sektöre hayırlı olmasını dilerim.Uçuş okullarımızhergeçen gün kendilerini geliştiryorlar bunların hep devam etmesini dünya çapında tanınan okullar olmasını temenni ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000