16 Kasım 2012, Cuma 11:01:49

TARKİM İKİNCİSİNİ DE ALDI!

Tarkim Uçuş Okulu 2. çift motorlu Seneca III TC-IDA uçağını da teslim aldı ve eğitim uçağı sayısını 8'e çıkardı.
  • Hayırlı olsun ancak SHGM'den İstanbulda yapacakları ME eğitimi için izin almaları da gerekir. SHGM'nin YETKİLİ UÇUŞ EĞİTİM ORGANİZASYONLARI (FTO) listesine göre İstanbul'da ME eğitimi yapamazlar. Atatürk'de ME de dahil olmak üzere eğitim uçuşu yapabilmek neredeyse imkansız. Bu nedenle İstanbul yerine Çorlu denilse haber daha doğru olurmuş. Zaten PPL ve CPL eğitim uçuşlarınıda Atatürk'de değil Çorlu'da yapıyorlar......
  • Sonunda daha önce bir müddet kendi bünyesinde kiralık olarak bulunan bu uçak TARKİM e kısmet olmuş.Hayırlı ve uğurlu olsun.Emniyetli uçuşlar...
  • Artık glass kokpit gerekiyor.. Reklam içinde, kaliteli eğitim içinde, farklılık içinde artık glass kokpit bir uçak şart.. neden görülmek istenmiyor??
  • Yeni ekim cok iyi isler yapiyo basarilarinizin devamini dilerim
  • Eski rahatligi ve artik glass cockpit ir ucaklarinida bekliyoruz
  • hayırlı olsun kazasız en güzel uçuşlar tüm ögrencilere ve tarkim uçuş okuluna nasip olsun.
  • Ben başka bir uçuş okulundayım ama yine de iyi bir haber. Tarkim'i tebrik ediyorum girişimlerinden dolayı.
  • Bu tür girişimleri sonuna kadar destekliyorum,en azından gayret var.Şimdi birileri çıkacak para tuzağı filan dicek,pilot fazlas,işsizlik dicek.Havacılığı ,eğitimi geliştirmeye çalışan her gayrete tebrikler,pilot olmak illa ki havayoluna girmek değil..
  • İstanbul Tarkim ekibi yenilendiğinde büyük gelişmelerin olacağından emin olmakta haklıymışız. Teşekkürler Tarkim! yeni ekibimizle durmak yok yola devam.
  • Günden güne yenilikleriyle büyümeye devam eden Tarkim Havacılığı başarılarından dolayı tebrik ederim. Tarkim Havacılık kendini daha da yenileyerek büyümeye devam ediyor. Başta bu başarıların öncüsü olan Sayın Kalite Müdürümüz olmak üzere tüm ekibin başarılarının devamını dilerim.

Adana ve İstanbul da uçuş eğitimlerine devam eden Tarkim öğrencileri artık çift motor eğitimlerini de İstanbul da alabilecek. Yeni alınan çift motorlu uçak İstanbul’a getirilecek ve İstanbul daki operasyon uçuş eğitimlerinde öğrenci ve uzman pilotlarıyla gökyüzündeki yerini alacak.

Böylelikle Tarkim Uçuş Okulu 2.Çift Motor uçağını da filosuna katıp İstanbul da eğitimlere başlayacak. Ayrıca uçuş eğitimlerinin tamamı öğrenci isteğine göre hem İstanbul hem de Adana'da verilecek. 1.Aralık 2012 tarihinden itibaren adaylar çift motor uçuşlarını İstanbul'da yapabilecek.

Tarkim'den yapılan açıklamaya göre Türkiye’nin ilk özel uçuş okulu olan Tarkim uçuş okulunun yeniliklere ve büyümeye devam edeceği, çok yakın zamanda da üzerinde çalıştığı ve sonuçlanmak üzere olduğu projelerini hayata geçirip yine ilklere imza atacakları ifade edildi.

TARKİM İKİNCİSİNİ DE ALDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun ancak SHGM'den İstanbulda yapacakları ME eğitimi için izin almaları da gerekir. SHGM'nin YETKİLİ UÇUŞ EĞİTİM ORGANİZASYONLARI (FTO) listesine göre İstanbul'da ME eğitimi yapamazlar. Atatürk'de ME de dahil olmak üzere eğitim uçuşu yapabilmek neredeyse imkansız. Bu nedenle İstanbul yerine Çorlu denilse haber daha doğru olurmuş. Zaten PPL ve CPL eğitim uçuşlarınıda Atatürk'de değil Çorlu'da yapıyorlar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fokker-27 ~ 11 yıl önce
Sonunda daha önce bir müddet kendi bünyesinde kiralık olarak bulunan bu uçak TARKİM e kısmet olmuş.Hayırlı ve uğurlu olsun.Emniyetli uçuşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğrenci ~ 11 yıl önce
Artık glass kokpit gerekiyor.. Reklam içinde, kaliteli eğitim içinde, farklılık içinde artık glass kokpit bir uçak şart.. neden görülmek istenmiyor??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Yeni ekim cok iyi isler yapiyo basarilarinizin devamini dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Eski rahatligi ve artik glass cockpit ir ucaklarinida bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ögrenci murathan ~ 11 yıl önce
hayırlı olsun kazasız en güzel uçuşlar tüm ögrencilere ve tarkim uçuş okuluna nasip olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mühendis ~ 11 yıl önce
Ben başka bir uçuş okulundayım ama yine de iyi bir haber. Tarkim'i tebrik ediyorum girişimlerinden dolayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 11 yıl önce
Bu tür girişimleri sonuna kadar destekliyorum,en azından gayret var.Şimdi birileri çıkacak para tuzağı filan dicek,pilot fazlas,işsizlik dicek.Havacılığı ,eğitimi geliştirmeye çalışan her gayrete tebrikler,pilot olmak illa ki havayoluna girmek değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖĞRENCİ MUSTAFA ~ 11 yıl önce
İstanbul Tarkim ekibi yenilendiğinde büyük gelişmelerin olacağından emin olmakta haklıymışız. Teşekkürler Tarkim! yeni ekibimizle durmak yok yola devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 11 yıl önce
Günden güne yenilikleriyle büyümeye devam eden Tarkim Havacılığı başarılarından dolayı tebrik ederim. Tarkim Havacılık kendini daha da yenileyerek büyümeye devam ediyor. Başta bu başarıların öncüsü olan Sayın Kalite Müdürümüz olmak üzere tüm ekibin başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000