03 Ekim 2013, Perşembe 09:33:08

TARKİM HANGARLARI 3’LEDİ

Tarkim Havacılık, Atatürk Havalimanı’ndaki iki hangarına bir hangar daha ekledi ve hangar sayısını 3’e çıkardı.
  • Hayrli olsun
  • Allah yeni sahiplerine yani tarkim ailesine bağışlansın
  • Hayırlı olsun
  • HAVACILIK İLE PEK İLGİN OLMADIĞI BELLİ CO PİLOT :) ADAMLAR NEYİN HABERİNİ YAPIYOR SEN KALKMIŞ KAPANMADIMI BU ŞİRKET DİYORSUN. SENCE KAPANACAK GİBİ İŞLER Mİ YAPIYOR? YOKSA PİLOTSUNDA SENİ HAVA TAKSİ'YE İŞE ALMADILAR DİYE ZORUNA MI GİTTİ? :) TARKİM HAVACILIK ŞUAN EN HIZLI BÜYÜYEN HAVACILIK ŞİRKETİ. YAZ AKLININ BİR KENARINA DAHA BÜYÜYECEK.
  • daha kapanmadı bu şirket nweistikrarı?
  • bu bölge mng jet in değilmiydi ?

Havacılık sektörünün istikrarlı şirketlerinden Tarkim Havacılık, Atatürk Havalimanı’nda hangar yatırımlarına devam ediyor. 1994 yılında kurulan uçuş okulu, hava taksi ve uçak bakımları alanlarında faaliyet gösteren Tarkim Havacılık, son yıllarda Atatürk Havalimanı’ndaki hangar yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

DHMİ’den daha önce iki hangar yeri kiralayan Tarkim Havacılık, üçüncü hangarını da aldı. 20 Eylül’de yapılan ihaleyi kazanan Tarkim, uçak bakım, onarım ve hava taksi hizmetlerinde kullanmak üzere 5 bin 290 metrekare hangar yeri aldı.
Hangarda bugüne kadar Türkiye’de hiç yapılmayan bazı uygulamaları hayata geçirmeyi planlayan Tarkim, inşaata 1 Kasım’da start verecek. 1 Haziran 2014’te hangar inşaatını tamamlamayı planlayan Tarkim böylelikle genel havacılık apronunda en büyük hangar sahibi firmalardan biri konumuna gelecek.

Tarkim Havacılık’ın İstanbul dışında Adana Havalimanı’nda da 1500 m2 uçuş okulu, 1300 m2 bakım hangarı olmak üzere 2 adet hangarı bulunuyor. 

TARKİM HANGARLARI 3’LEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

suleyman sucu ~ 10 yıl önce
Hayrli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsteyince olur ~ 11 yıl önce
Allah yeni sahiplerine yani tarkim ailesine bağışlansın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEVAP CO PLİOT ~ 11 yıl önce
HAVACILIK İLE PEK İLGİN OLMADIĞI BELLİ CO PİLOT :) ADAMLAR NEYİN HABERİNİ YAPIYOR SEN KALKMIŞ KAPANMADIMI BU ŞİRKET DİYORSUN. SENCE KAPANACAK GİBİ İŞLER Mİ YAPIYOR? YOKSA PİLOTSUNDA SENİ HAVA TAKSİ'YE İŞE ALMADILAR DİYE ZORUNA MI GİTTİ? :) TARKİM HAVACILIK ŞUAN EN HIZLI BÜYÜYEN HAVACILIK ŞİRKETİ. YAZ AKLININ BİR KENARINA DAHA BÜYÜYECEK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
co pilot ~ 11 yıl önce
daha kapanmadı bu şirket nweistikrarı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 11 yıl önce
bu bölge mng jet in değilmiydi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000