09 Nisan 2010, Cuma 13:35:39

TARKİM ÇITAYI YÜKSELTTİ

Tarkim Uçuş Akademisi, Havacılık İngilizcesi Kursu’yla eğitimde kalitesini artırmaya devam ediyor.
  • Okula kaydolacak arkadaslar sakin su okul bu okul iyi diye kendinizi kandirmayin sizi kandirmalarina izin vermeyin,kesinlikle en ucuz okulu secip geri kalan parayi type rating icin ayirin.su an type parasi vermeden Oxford mezunu olsaniz yuzunuze bakmazlar.Sakin pilotaj isinde lisansinizi nerden aldiniz diye sorarlar zannetmeyin size mezun olunca soracaklari ilk soru 27000 euron var mi?Burada okullarin birbirini kotuleme oyunlarina alet olmayin sakin!Type parasini vermis su an ucan daha jet motorunun nasil calistigini bilmeyen yuzlerce adam var sakin ama sakinnnn!
  • Arkadaşım cidden söylenebilecek en güzel ve en doğru lafı söylemişsin. Tebrikler...
  • Arkadaşlar ben Ayjet diyorum. Ama Tarkimi de araştırıyorum. Ayjet te airline pilotu öğretmenler varmış. Thy isteyenler için çok iyi bir seçimmiş. Ama yine de bilgisi olanlar paylaşsın. Beraber gidelim belki indirim falan yaparlar. Tahsin Kadıoğlu - geleceğin kaptan pilotu :)
  • Tarkim, Sindel ve Duha'nın ortak özelliklerini bilmek istermisiniz? Her üçünün de tepesindeki yöneticileri havacılık kültürü almamış, havacılıkla ilgisi olmayan kişiler olup, bol reklamla öğrencileri kandırırlar,eğitim ücretini peşin olarak aldıktan sonra öğrencinin hiçbir sorunu ve eğitimi ile ilgilenmezler ve adeta ulaşılmaz kişi oluverirler.
  • Sizin kim olduğunuzu nerden bileceğiz...
  • Burada yorum yazan herkes ayagini denk alsin,okullar hakkinda gercekleri yansitmayan karalayici yorumlara okullar IP adresinden ulasip hayatinizi sondurebilir.Ogrenci iseniz ogrenciliginizi bilin degilseniz bilmeden yorum yapmayin,tum ucus okullarindan mezun yuzlerce kisi su an aktif olarak ucuyor,tum ucus okullari ulkemizin bu ulke bizim karanligi lanetleyeceginize bir mum yakin!Acin iki sayfa kaynak okuyun.Hic bir okul ogrencinin beynine zorla bilgi enjekte etmez.Ogrencinin kalitesi birebir ingilizce bilgisi ve psikomotor yetenegi ile ilgilidir.Yoksa size iki hafta anlatilan General Navigation dersinde ingilizceniz saglam degilse ve kafaniz gercekten calismiyorsa Oxforda gitseniz fark etmez.ICAO Level 4 sinavi geldiginde kim ucacak kim ba
  • Tarkim olsun diyer havayolları olsun amaçları ciddi bir pilot yetiştirmek değil ne kadar çok öğrenci çekeriz peşindeler. Bu doğrultuda uçuş okullarından mezun olanların pek şansları görünmemektedir. Türkiyede istenilen havacılık kariyene ulaşmak çok zor. Tarkim belli bir noktadan hareket ederek eğitime hız vermeyi hedefliyor. Türkiyede herşey mantar gibi çoğalıp birden hepsi yok oluyor. Havacılıkta uçuş okulları kurulur ama milletin abarttığı gibi değil. Eğer gerçekten pilot olmak isteyen gençlere paranızı sokağa atmayın, girin Thy uçuş akademsine sağlam gelecek sizin olsun. Diğer havayolları yakında iflas bayrağını çeker. Herkes Thy tercih ediyor. Gerçekler saklanamaz. Deve kuşu gibi kafamızı kuma gömmeyelim.
  • sindel,tarkim,ayjet,duha,erha, bon vs vs hepsinin kumaşı aynı al birini vur ötekine
  • Tarkimden ricam şu DLR testi hakkında bir çalışma yapın.
  • Tarkimin hakkında ne zaman bir haber çıksa başı kel birilerinin yaraları depreşir.Tarkim birilerini fena ürkütmüş hani haksızda sayılmaz çekinenler.Bence mertce isminizi yazamadığınıza göre gidin kendi okulunuzun kalitesini artırın.

İstanbul teorik eğitim merkezinde teorik bilgi kursu eğitimlerini sürdüren Tarkim Havacılık, sektörün hızlı gelişimine ayak uyduruyor.

 

“Gelişim yenilikte saklıdır” düşüncesiyle ilerlemesine hızla devam eden Tarkim Havacılık, son olarak ATP teori bilgi kursuna ilave olarak öğrencilerine düzenlediği ‘’Havacılık İngilizcesi’’ kursları ile eğitim kalitesini bir seviye daha yukarıya taşıdı.

TARKİM ÇITAYI YÜKSELTTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Misafir ~ 14 yıl önce
Okula kaydolacak arkadaslar sakin su okul bu okul iyi diye kendinizi kandirmayin sizi kandirmalarina izin vermeyin,kesinlikle en ucuz okulu secip geri kalan parayi type rating icin ayirin.su an type parasi vermeden Oxford mezunu olsaniz yuzunuze bakmazlar.Sakin pilotaj isinde lisansinizi nerden aldiniz diye sorarlar zannetmeyin size mezun olunca soracaklari ilk soru 27000 euron var mi?Burada okullarin birbirini kotuleme oyunlarina alet olmayin sakin!Type parasini vermis su an ucan daha jet motorunun nasil calistigini bilmeyen yuzlerce adam var sakin ama sakinnnn!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşım cidden söylenebilecek en güzel ve en doğru lafı söylemişsin. Tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar ben Ayjet diyorum. Ama Tarkimi de araştırıyorum. Ayjet te airline pilotu öğretmenler varmış. Thy isteyenler için çok iyi bir seçimmiş. Ama yine de bilgisi olanlar paylaşsın. Beraber gidelim belki indirim falan yaparlar. Tahsin Kadıoğlu - geleceğin kaptan pilotu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tarkim, Sindel ve Duha'nın ortak özelliklerini bilmek istermisiniz? Her üçünün de tepesindeki yöneticileri havacılık kültürü almamış, havacılıkla ilgisi olmayan kişiler olup, bol reklamla öğrencileri kandırırlar,eğitim ücretini peşin olarak aldıktan sonra öğrencinin hiçbir sorunu ve eğitimi ile ilgilenmezler ve adeta ulaşılmaz kişi oluverirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sizin kim olduğunuzu nerden bileceğiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burada yorum yazan herkes ayagini denk alsin,okullar hakkinda gercekleri yansitmayan karalayici yorumlara okullar IP adresinden ulasip hayatinizi sondurebilir.Ogrenci iseniz ogrenciliginizi bilin degilseniz bilmeden yorum yapmayin,tum ucus okullarindan mezun yuzlerce kisi su an aktif olarak ucuyor,tum ucus okullari ulkemizin bu ulke bizim karanligi lanetleyeceginize bir mum yakin!Acin iki sayfa kaynak okuyun.Hic bir okul ogrencinin beynine zorla bilgi enjekte etmez.Ogrencinin kalitesi birebir ingilizce bilgisi ve psikomotor yetenegi ile ilgilidir.Yoksa size iki hafta anlatilan General Navigation dersinde ingilizceniz saglam degilse ve kafaniz gercekten calismiyorsa Oxforda gitseniz fark etmez.ICAO Level 4 sinavi geldiginde kim ucacak kim ba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tarkim olsun diyer havayolları olsun amaçları ciddi bir pilot yetiştirmek değil ne kadar çok öğrenci çekeriz peşindeler. Bu doğrultuda uçuş okullarından mezun olanların pek şansları görünmemektedir. Türkiyede istenilen havacılık kariyene ulaşmak çok zor. Tarkim belli bir noktadan hareket ederek eğitime hız vermeyi hedefliyor. Türkiyede herşey mantar gibi çoğalıp birden hepsi yok oluyor. Havacılıkta uçuş okulları kurulur ama milletin abarttığı gibi değil. Eğer gerçekten pilot olmak isteyen gençlere paranızı sokağa atmayın, girin Thy uçuş akademsine sağlam gelecek sizin olsun. Diğer havayolları yakında iflas bayrağını çeker. Herkes Thy tercih ediyor. Gerçekler saklanamaz. Deve kuşu gibi kafamızı kuma gömmeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sindel,tarkim,ayjet,duha,erha, bon vs vs hepsinin kumaşı aynı al birini vur ötekine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tarkimden ricam şu DLR testi hakkında bir çalışma yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tarkimin hakkında ne zaman bir haber çıksa başı kel birilerinin yaraları depreşir.Tarkim birilerini fena ürkütmüş hani haksızda sayılmaz çekinenler.Bence mertce isminizi yazamadığınıza göre gidin kendi okulunuzun kalitesini artırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000