23 Ekim 2008, Perşembe 10:10:46

Tarkim artık Florya’da

Tarkim Uçuş Okulu, logosu ve eğitim kadrosundan sonra binasını da yeniledi.
  • BASARIYI KARALAMAK KOLAYDIR KARALAMAKTANSA BASARIYA ULAŞMAYI DENESELER O ZMN REKABET ORTAMI OLUR AMA BASARI DÜRÜSTLÜKTEN GELİR HANİ OSMANLI DERDİ YA DOGRU DUVAR YIKILMAZ O SEBEPTEN TARKİM TARİH YAZAR DİGERLERİ TARİH OLUR....
  • HAYIRLISI OLSUN DİYORUM.HAVACILIK ADINA SÜPER BİR OLAY.İNTERNET CAFE YE BENZETEN ARKADAŞIDA AYIPLIYORUM.BİZ İNSANOĞLU HAKİKATEN NANKÖRÜZ YAA.BUNLAR OLAMSA ŞİMDİ EMİNİMKİ AYNI ARKADAŞ ŞUNU YAZACAKTI,"İNSAN ŞURAYA GÜZEL BİR ÇAY KAHVE MAKİNASI KOYMAZ MI?ALT TARAFI KAÇ PARA?"DİYE KISACA GİRİŞİMLERİNİZİN DEVAMINI DİLİYORUM.
  • Bence tarkim agzıyla kuş tutsa dahi ahöz gibi(enderde olsa) negatif arkadaşlara yaranamayaçak.Burdan tarkim'e tekrar söylüyorum;havacılık aşıgı biri olarak tebrik ediyor ellerinize saglık diyorum.Evet bir uçuş okulu için geçerli olan kriterlerin fazlasını adamlar yapmışlar.Eskiler ne der'yiğidi öldür ama hakkını ver.'
  • 1-manzara çok güzelmiş 2-simülatörün yarım saati 50dolarmış 3-cafe varmış! bir uçuş okulu için ne önemli krıterler tam ismi bence şöyle olmalı-TARKİM İNTERNET CAFE A.Ş.
  • Ben anlamam adamlar Adana da Türkiyede uçuş eğitimine en uygun uluslararası meydanda uçuyorlar.İstanbulda havacılıgın merkezinde apron manzaralı yerde dersler olçak bence harika başkasını bilmem ben.Valla tebrikler Tarkim iyi bir seçim yapmışınız.
  • Ahöz arkadaşın yazdıkları bana çok ilginç geldi.Tahminediyorumki bu bu ismi geçen şirketin kapısından içeri girmemiş.Eminim ki girmiş olsa idi bunları yazmayaçaktı.Ya da başka bir okulu temsil ediyor.Adamlar bütün gayretiyle işlerini düzgün yapmaya çalışıyor.Eğitim alanlar memnun çalışanlar memnun daha iyi nasıl olur diye emek verenlere saygı duymak gerekmezmi.Bu herkes için geçerlidir.Bence gidin kendi gözlerinizle yerlerini hocalarını simulatorlerini uçaklarını sistemlerini ve imkanlarını görün konuşun ve kararınızı öyle verin derim.İYİ ŞEYLER ÖYLE KOLAY OLMUYOR.
  • cafe denAHLdeki uçuşları seyredersiniz simülatörde de uçarsınız uzaktan egitimlede yer derslerini alırsınız gerçek uçuşlarınızıda gittiginiz hava yollarında ögrenirsiniz kaç AVRONUZ VAR ONU SÖYLEYİN .atpl hazır.hayırlı osun diyemiyeceğim.
  • Tarkim web sayfasını da yeniliyormuş.Bilgi için okulu arayabilirsiniz.Sanal havacılar için simülatör çok iyi olmuş.
  • Airex deki yetkilileri eğitim bilgisi verirken kaç paranız var gibi garip sorular sormuştu..(esmer tenli bir beydi) umarım bu tarzda da bir değişiklik yaşamışlardır. Ayrıca bütün uçuş okulları $ (dolar) olarak fiyat verirken ve yakıt ücretleride dolar bazlı satılırken kendilerinin € (euro) bazlı fiyat uygulamasınıda inşallah değiştirler. Hayırlı olması dileğiyle..
  • Hayırlısı olsun...Yalnız Haziran ayındaki airex de Orhan havacılık çok telafuz ediliyordu Tarkim söylenmiyordu. Tekrar Tarkim mi telafuz ediliyor. Birde www.tarkimair.com/ sayfalarını tıkladığınız da giriş izni yok diye bir ikaz geliyor. Yetkililerin bilgisine...Kazasız belasız uçuşlar olsun.

Bahçelievler’de Kadir Has Plaza’da bulunan Tarkim, Florya’da 18/36 pistlerine paralel doğrultuda yer alan Yeşilköy Caddesi’ne taşındı.

Bir süredir çeşitli değişikliklerle kendisini yenilemeye çabalayan Tarkim, logosu ve eğitim kadrosundan sonra binasını da yeniledi. Keleşoğlu İş Merkezi’nin üçüncü katına taşınan Tarkim Uçuş Akademisi, AnkAir’in üst katında yer alıyor.

Simülatörlerini genel havacılık apronunda bulunduğu hangardan yeni binasına taşıyan Tarkim, öğrenci kapasitesini de arttırmış oldu. Apron manzaralı bir kafeteryaya sahip olan yeni Tarkim Uçuş Akademisi, hem simülatörü, hem de bünyesinde bulunan kafeteryayı ziyaretçilerin kullanımına da açmayı planlıyor.

Tarkim artık Florya’da

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

SS 219 ~ 16 yıl önce
BASARIYI KARALAMAK KOLAYDIR KARALAMAKTANSA BASARIYA ULAŞMAYI DENESELER O ZMN REKABET ORTAMI OLUR AMA BASARI DÜRÜSTLÜKTEN GELİR HANİ OSMANLI DERDİ YA DOGRU DUVAR YIKILMAZ O SEBEPTEN TARKİM TARİH YAZAR DİGERLERİ TARİH OLUR....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
HAYIRLISI OLSUN DİYORUM.HAVACILIK ADINA SÜPER BİR OLAY.İNTERNET CAFE YE BENZETEN ARKADAŞIDA AYIPLIYORUM.BİZ İNSANOĞLU HAKİKATEN NANKÖRÜZ YAA.BUNLAR OLAMSA ŞİMDİ EMİNİMKİ AYNI ARKADAŞ ŞUNU YAZACAKTI,"İNSAN ŞURAYA GÜZEL BİR ÇAY KAHVE MAKİNASI KOYMAZ MI?ALT TARAFI KAÇ PARA?"DİYE KISACA GİRİŞİMLERİNİZİN DEVAMINI DİLİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sky ~ 16 yıl önce
Bence tarkim agzıyla kuş tutsa dahi ahöz gibi(enderde olsa) negatif arkadaşlara yaranamayaçak.Burdan tarkim'e tekrar söylüyorum;havacılık aşıgı biri olarak tebrik ediyor ellerinize saglık diyorum.Evet bir uçuş okulu için geçerli olan kriterlerin fazlasını adamlar yapmışlar.Eskiler ne der'yiğidi öldür ama hakkını ver.'

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahöz ~ 16 yıl önce
1-manzara çok güzelmiş 2-simülatörün yarım saati 50dolarmış 3-cafe varmış! bir uçuş okulu için ne önemli krıterler tam ismi bence şöyle olmalı-TARKİM İNTERNET CAFE A.Ş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 16 yıl önce
Ben anlamam adamlar Adana da Türkiyede uçuş eğitimine en uygun uluslararası meydanda uçuyorlar.İstanbulda havacılıgın merkezinde apron manzaralı yerde dersler olçak bence harika başkasını bilmem ben.Valla tebrikler Tarkim iyi bir seçim yapmışınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dost ~ 16 yıl önce
Ahöz arkadaşın yazdıkları bana çok ilginç geldi.Tahminediyorumki bu bu ismi geçen şirketin kapısından içeri girmemiş.Eminim ki girmiş olsa idi bunları yazmayaçaktı.Ya da başka bir okulu temsil ediyor.Adamlar bütün gayretiyle işlerini düzgün yapmaya çalışıyor.Eğitim alanlar memnun çalışanlar memnun daha iyi nasıl olur diye emek verenlere saygı duymak gerekmezmi.Bu herkes için geçerlidir.Bence gidin kendi gözlerinizle yerlerini hocalarını simulatorlerini uçaklarını sistemlerini ve imkanlarını görün konuşun ve kararınızı öyle verin derim.İYİ ŞEYLER ÖYLE KOLAY OLMUYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahöz ~ 16 yıl önce
cafe denAHLdeki uçuşları seyredersiniz simülatörde de uçarsınız uzaktan egitimlede yer derslerini alırsınız gerçek uçuşlarınızıda gittiginiz hava yollarında ögrenirsiniz kaç AVRONUZ VAR ONU SÖYLEYİN .atpl hazır.hayırlı osun diyemiyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airbus ~ 16 yıl önce
Tarkim web sayfasını da yeniliyormuş.Bilgi için okulu arayabilirsiniz.Sanal havacılar için simülatör çok iyi olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Airex deki yetkilileri eğitim bilgisi verirken kaç paranız var gibi garip sorular sormuştu..(esmer tenli bir beydi) umarım bu tarzda da bir değişiklik yaşamışlardır. Ayrıca bütün uçuş okulları $ (dolar) olarak fiyat verirken ve yakıt ücretleride dolar bazlı satılırken kendilerinin € (euro) bazlı fiyat uygulamasınıda inşallah değiştirler. Hayırlı olması dileğiyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Hayırlısı olsun...Yalnız Haziran ayındaki airex de Orhan havacılık çok telafuz ediliyordu Tarkim söylenmiyordu. Tekrar Tarkim mi telafuz ediliyor. Birde www.tarkimair.com/ sayfalarını tıkladığınız da giriş izni yok diye bir ikaz geliyor. Yetkililerin bilgisine...Kazasız belasız uçuşlar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000