14 Nisan 2008, Pazartesi 09:48:01

Tarkan'a havalimanında eziyet!

Londra’da yedi yıl aradan sonra ilk kez konser veren Tarkan, İngiltere’ye girişinde sorun yaşadı. Tarkan, konser sonrasında, yaşadıklarına isyan etti...

İngiltere’nin en büyük konser salonlarından Wembley Arena’da bir konser veren Tarkan, Londralıları büyüledi. Aynı salonda Tarkan’dan önce bir konser verecek Manga grubu ise ufak bir krizin ardından sahneye çıkmadı.

İngiltere’nin en büyük konser salonlarından Wembley Arena’da bir konser veren Tarkan, Londralıları büyüledi.

Popstar Tarkan, 7 yıl aradan sonra ilk kez Londra’da bir konser verdi. Daha önce son olarak 2001 yılında İngiltere’nin başkentine bir konser için gelen Tarkan, bu kez Wembley Arena’da sevenlerinin karşısına çıktı.

Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde Tarkan, eski hitlerinden ve yeni albümü Metamorfoz’daki şarkılarından oluşan bir playlist’le sahneye çıktı. Tarkan, Londra konserinde 2 İngilizce şarkı da söyledi.

Tarkan’ı izlemeye gelen seyircilerin arasında Türkler çoğunlukta olsa da, konser salonu içinde dalgalanan İspanya bayrakları dikkat çekti. Konseri çok sayıda İngiliz de izledi.

Özelikle Tarkan’ı Avrupa’da büyük üne kavuşturan “Şımarık" çalmaya başladığında, konser sırasında genelde oturan yabancıların ayağa kalkıp şarkıya eşlik etmesi dikkat çekti.

VİZE EZİYETİ

Konser ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Tarkan, İngiltere’ye girdiği sırada yaşadığı krizi anlattı. Vizesindeki bir sorun nedeniyle İngiltere’ye sokulmayan ve sınırda bekletilen Tarkan, “Samimiyetle söylüyorum vizede sorun oldu. Yanlış vize herhalde. Aslında herkes geçti, bir ben kaldım. Bütün orkestra geçti, bir ben kaldım. 2 buçuk saat bekledim. Belgem de vardı. Olur mu öyle şey? Ama bazen İngilizler biraz problem yaratabiliyorö dedi.

Duruma tepki gösteren Tarkan, "Ben açıkçası biraz içlendim. Bizlere biraz daha kolaylık sağlanması gerekiyor diye düşünüyorum. Seyahat ederken çok zorluk çekiyoruz" şeklinde konuştu.

MANGA SAHNEYE ÇIKMADI

Öte yandan Tarkan, kendisinden önce konser verecek olan Manga grubu sahneye çıkmadığı için programına planlanandan yarım saat önce başladı. Manga’nın sahneye çıkmama sebebi seyircilere “teknik bir arızaö olarak açıklanırken, Tarkan’dan sonra ses kontrolü yapması gereken Manga’nın, ses kontrolü yapamadan seyircilerin salona alınması üzerine, kontrol yapmadan konsere başlamak istemediği öğrenildi

 

Tarkan'a havalimanında eziyet!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000