09 Eylül 2012, Pazar 11:32:42

TANITIMINI TÜRK BAYRAĞIYLA YAPTI...

Hava Taksi hizmeti veren Apron Jet, Airex'teki jestiyle takdir topladı...
  • Türk Bayrağının olması neden takdir konusu oluyor ki, öyle bir hale gelmişiz ki millet olarak olması gereken durumları takdir ediyoruz. Türk Bayrağının orada asılı olması olması gereken zaten... Jest nasıl olur? Bir Türk markasının başka bir ülkenin bayrağını asarak. Yani kendi milletimize değil. Apron Jet olması gerekeni yapmış sadece (Y)
  • Bizim de standımızda Türk Bayrağı vardı, keşke yerinizden kalkıp baksaymışsınız..
  • Pano'nun arka tarafına bakınca o standın bir Türk şirketine ait olduğu anlaşılıyor. Gizleme gereği bile duymamışlar.
  • Tebrikler Apron Jet, son derece dinamik ve enerjik bir yapi.
  • HABERİN ÖZÜ BAYRAK, VE AIREX TE TÜRK BAYRAKLI TEK STAND . DEMEKKİ BAYRAKLI OLUYORMUŞ.OLUR VE GÜZEL OLUR HABER OLUR.BURASI TÜRKİYE, OSHCOSH TA HAVADA BİLE AMERİKAN BAYRAĞI VAR.YANİ APRON JET TÜRKİYEDE BAYRAĞIMIZI ASMIŞ AKILLARINA GELMİŞ DİĞERLERİNİN DEĞİL. GLOBALİZME ÖYLE VERMİŞLERKİ KENDİLERİNİ UNUTMUŞLAR DİĞER STAND KURAN TEMSİLCİLER.APRONU TEKRAR KUTLUYORUM. ( ANTALYA )
  • O halde özür diliyor ve başarılarınızın devamını diliyorum
  • Apron Jet'in uçağı ve yabancı Pilotu yoktur, Havacılık alanında son zamanlarda güzel atılımlar yaptılar, ülkemizde özellikle havacılık broker hizmeti veriyor... Bayrak ta çok güzel olmuş tüm ekibe çalışmalarında başarılar diliyorum eminim daha da önemli faaliyetleri olacak.
  • Yabancı Pilot mu? Arkadaşlar söz konusu firma, bir havacılık işletmesi değil, aracılık hizmeti sunan, "broker" dediğimiz bir firma. Hava aracı ve pilotu yok. Sadece müşteri ile hava aracı işletmesini buluşturur. Bayrağımızı, özellikle bu günlerde, baş tacı etmeleri harika bir olgu. Kendilerini tebrik ediyorum. Bir de İstanbul büro yetkilisi sektör kurallarına uygun davransa, beşeri ilişkilerini geliştirebilse...
  • Bünyemizde çalışan yabancı pilot yoktur, tebrik için çok teşekkürler...
  • Bayrakla olmuyor bu işler piyasada kimse sizi tanımıyor nedenmi yabancı pilot çalıştırıyorsunuzda ondan biraz yurdum insanına dönün bu kadarmı gözünüzü kapattınız yav oldum olası kendi insanımıza hiçbir şeyi yakıştıramayız sen bilmezsin yapamazsın gibi bırakın abicim bu işleri

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen havacılık fuarı Airex'te firmalar standlarıyla bos göstererek, katılımcılara kendilerini tanıtmaya çalışıyor. Yerli ve yabancı onlarca firmanın katıldığı fuarda önce çıkanlardan biri de Apron Jet oldu.

Hava Taksi hizmeti veren Ankara merkezli şirket, Airex'teki standında Türk Bayrağı kullanan tek firma oldu. Katılımcıların da dikkatini çeken bu detay takdir topladı.

Merkezi Ankara olan Apron Jet'in İstanbul ve Antalya başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışında birçok temsilciği bulunuyor. Airex'te kendi firmasını tanıtan afiş ve panoların yanında Türk Bayrağı'nı da kullanan şirketin dünyada uluslararası alanda sergilenen tüm fuarlarda Türk Bayrağı'nı kullandığı öğrenildi.

Şirketin amacının ise Apron Jet'in bir Türk markası olduğunu duyurmak ve tanıtımını bu şekilde yapmak olduğu ifade edildi.

Apron Jet'i ziyaret eden katılımcılar söz konusu detaydan ötürü şirket yetkililerini kutladı.

TANITIMINI TÜRK BAYRAĞIYLA YAPTI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

(Y) ~ 12 yıl önce
Türk Bayrağının olması neden takdir konusu oluyor ki, öyle bir hale gelmişiz ki millet olarak olması gereken durumları takdir ediyoruz. Türk Bayrağının orada asılı olması olması gereken zaten... Jest nasıl olur? Bir Türk markasının başka bir ülkenin bayrağını asarak. Yani kendi milletimize değil. Apron Jet olması gerekeni yapmış sadece (Y)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Schenker Arkas ~ 12 yıl önce
Bizim de standımızda Türk Bayrağı vardı, keşke yerinizden kalkıp baksaymışsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk Standı Olduğu Belli ~ 12 yıl önce
Pano'nun arka tarafına bakınca o standın bir Türk şirketine ait olduğu anlaşılıyor. Gizleme gereği bile duymamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Agdemir ~ 12 yıl önce
Tebrikler Apron Jet, son derece dinamik ve enerjik bir yapi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVET SONUNA KADAR ~ 12 yıl önce
HABERİN ÖZÜ BAYRAK, VE AIREX TE TÜRK BAYRAKLI TEK STAND . DEMEKKİ BAYRAKLI OLUYORMUŞ.OLUR VE GÜZEL OLUR HABER OLUR.BURASI TÜRKİYE, OSHCOSH TA HAVADA BİLE AMERİKAN BAYRAĞI VAR.YANİ APRON JET TÜRKİYEDE BAYRAĞIMIZI ASMIŞ AKILLARINA GELMİŞ DİĞERLERİNİN DEĞİL. GLOBALİZME ÖYLE VERMİŞLERKİ KENDİLERİNİ UNUTMUŞLAR DİĞER STAND KURAN TEMSİLCİLER.APRONU TEKRAR KUTLUYORUM. ( ANTALYA )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 12 yıl önce
O halde özür diliyor ve başarılarınızın devamını diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koray KONUK ~ 12 yıl önce
Apron Jet'in uçağı ve yabancı Pilotu yoktur, Havacılık alanında son zamanlarda güzel atılımlar yaptılar, ülkemizde özellikle havacılık broker hizmeti veriyor... Bayrak ta çok güzel olmuş tüm ekibe çalışmalarında başarılar diliyorum eminim daha da önemli faaliyetleri olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HeliMan ~ 12 yıl önce
Yabancı Pilot mu? Arkadaşlar söz konusu firma, bir havacılık işletmesi değil, aracılık hizmeti sunan, "broker" dediğimiz bir firma. Hava aracı ve pilotu yok. Sadece müşteri ile hava aracı işletmesini buluşturur. Bayrağımızı, özellikle bu günlerde, baş tacı etmeleri harika bir olgu. Kendilerini tebrik ediyorum. Bir de İstanbul büro yetkilisi sektör kurallarına uygun davransa, beşeri ilişkilerini geliştirebilse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet Ozdemir ~ 12 yıl önce
Bünyemizde çalışan yabancı pilot yoktur, tebrik için çok teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 12 yıl önce
Bayrakla olmuyor bu işler piyasada kimse sizi tanımıyor nedenmi yabancı pilot çalıştırıyorsunuzda ondan biraz yurdum insanına dönün bu kadarmı gözünüzü kapattınız yav oldum olası kendi insanımıza hiçbir şeyi yakıştıramayız sen bilmezsin yapamazsın gibi bırakın abicim bu işleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000