21 Haziran 2017, Çarşamba 17:42:08

TALPA'dan açıklama; "Uyarıyoruz"

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), çalışma şartlarına yönelik açıklama yaptı. Açıklamada pilotların yaşadığı zorluklar belirtilirken havacılık paydaşlarının sorumluluk almaları gerektiği vurgulandı.
  • bir teklifim var.gelin uçuşlarınızı yarıya indireyim.ama maaşlar da yarıya inecek.kabul edenler?etmeyenler? kabul edilmemiştir..
  • Seviyoruz da yapıyoruz diye ölelim mi gerçekten.
  • cesaretiniz ancak buna yeter talpa. bu ülkenin çok acilen demir gibi sert bir pilot sendikasına ihtiyacı var.
  • Sadece biz pilotlar değil sektördeki tüm çalışma arkadaşlarımız limitlerin üzerinde çalışıyor. Kime sorsam bin ah işitiyorum. Umarım birileri buna dur der.
  • SGK,ya bağlı işçisin, uyacağın talimat ve yönergelerin belli, görev tanımın Parti A,da yazılı.. Paranın da alıyorsun, beğenmiyorsan başka iş tut...
  • o kadar parayı çukkaya atıyorsunuz..bi zahmet o kadarda uçuverin..yoksa armut piş ağzıma düş devirleri geçti..ya sev yada terk et
  • BİR ATASÖZÜ DERKİ:zevkle çalışanı şevkle öperler diğeri: sen at olursan eyer vuran çok olur sonuç:herşey çalışanlarda bitiyor.çalışan mı? korkutulmuş bezmiş bananeci yalama hele pilotlardan hiç cesaret mesaret itiraz mitiraz beklemeyin Aaynı şekilde çalışmaya devam hadi marş.
  • Uçuş saatlerimiz azalsın ama türkiye şartlarına göre uçuk maaş alan biz pilotların maaşları hep artsın zam üstüne zam gelsin diyorsunuz yani.Uçuş saatine göre maaş verse firmanız ve size az uçuş verip ona görede maaş verecez dese kaçınız kabul eder acaba.
  • otoparkı " alyanak " işletsin diyenler??
  • Ruya da ucak dustugunu gorup uyanir uyanmaz UYARI mesaji yazmak

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), çalışma şartlarına yönelik açıklama yaptı.

Açıklamada pilotların yaşadığı zorluklar belirtilirken havacılık paydaşlarının sorumluluk almaları gerektiği vurgulandı.

İşte TALPA'nın açıklaması;

Her ne kadar talimat ve yönergelere uygun olsa bile; Biz pilotların devamlı ve aşırı strese maruz kalmak, gece-gündüz değişkenliği, insan fizyolojisini zorlayan farklı zaman dilimlerini kateden uçuşlar, düzensiz ve değişken çalışma saatlerinin neden olduğu yorgunluk, iş güvenliğinden uzak, sosyal yaşam düzenimizi dikkate almayan, insan faktörünü dikkate almayan çalışma şartları nedeniyle sağlığı bozulup mesleği bırakan ve ebediyete intikal eden meslektaşlarımız var. Meslek örgütü olarak uyarıyor, paydaşları sorumluluklarını almaya çağırıyoruz. 

Kamuoyunun dikkatine saygılarımızla sunarız.

TALPA'dan açıklama; "Uyarıyoruz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (119)

yönetici ~ 7 yıl önce
bir teklifim var.gelin uçuşlarınızı yarıya indireyim.ama maaşlar da yarıya inecek.kabul edenler?etmeyenler? kabul edilmemiştir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
............ ~ 7 yıl önce
edenler çıkar.
.... ~ 7 yıl önce
hemen
37 ciler yorgun ~ 7 yıl önce
Seviyoruz da yapıyoruz diye ölelim mi gerçekten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anca ~ 7 yıl önce
cesaretiniz ancak buna yeter talpa. bu ülkenin çok acilen demir gibi sert bir pilot sendikasına ihtiyacı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 7 yıl önce
Sadece biz pilotlar değil sektördeki tüm çalışma arkadaşlarımız limitlerin üzerinde çalışıyor. Kime sorsam bin ah işitiyorum. Umarım birileri buna dur der.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hede hödö ~ 7 yıl önce
SGK,ya bağlı işçisin, uyacağın talimat ve yönergelerin belli, görev tanımın Parti A,da yazılı.. Paranın da alıyorsun, beğenmiyorsan başka iş tut...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uyarı ~ 7 yıl önce
bak mesai saatlerinde gene kaytarmaya başlamışsın, bak torpilli de olsan en azından yalandan bi yarım saat çalış emi
zeus ~ 7 yıl önce
sen kimsin de boyle konusabiliyorsun i*? belli ki ya yardakci, nefesi bes para etmeyen karaktersizsiz ya da fetullahci ve bu ulkenin de islamin da kabul etmeyecegi zuriyetsizin tekisin...
hödöt ~ 7 yıl önce
adamlar da onu diyo keko. prosedür uygulansın diyoruz. gene okumadan dalmışsın
Asd ~ 7 yıl önce
SGK daki yönergeleri babanız yazınca böyle rahat oluyorsunuz tabi.
ebeyaa ~ 7 yıl önce
o kadar parayı çukkaya atıyorsunuz..bi zahmet o kadarda uçuverin..yoksa armut piş ağzıma düş devirleri geçti..ya sev yada terk et

Yanıtla

Kalan karakter 1000
piloten ~ 7 yıl önce
BİR ATASÖZÜ DERKİ:zevkle çalışanı şevkle öperler diğeri: sen at olursan eyer vuran çok olur sonuç:herşey çalışanlarda bitiyor.çalışan mı? korkutulmuş bezmiş bananeci yalama hele pilotlardan hiç cesaret mesaret itiraz mitiraz beklemeyin Aaynı şekilde çalışmaya devam hadi marş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gürkan ~ 7 yıl önce
Uçuş saatlerimiz azalsın ama türkiye şartlarına göre uçuk maaş alan biz pilotların maaşları hep artsın zam üstüne zam gelsin diyorsunuz yani.Uçuş saatine göre maaş verse firmanız ve size az uçuş verip ona görede maaş verecez dese kaçınız kabul eder acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 7 yıl önce
hepimiz
içerde mi dışarda mı? ~ 7 yıl önce
otoparkı " alyanak " işletsin diyenler??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruya ~ 7 yıl önce
Ruya da ucak dustugunu gorup uyanir uyanmaz UYARI mesaji yazmak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000