01 Kasım 2010, Pazartesi 14:37:35

TAKSİM'DE HELİKOPTER PANİĞİ

Taksim üzerinde kimliği belirlenemeyen bir helikopterin uçmasının ardından savaş jetlerinin geçişi heyecan yarattı.
  • fotograf cekimiymis eheh, yeni füze rampalari kuruldu ve radar testi için jetler radara girdi , olay budur rahat olun
  • devletimiz hakkında bir paranyamız ok.bu günki yöneticiler hakkında paranoyamız var.burası Türkiye Cumhuriyeti.sınırları içinde ne varsa bizim hükümran biziz.ben ne diye vergi veriyorum.f serisini de biliriz b7 serisini de a 2-3 serisini de.aman bilenin olsun da biraz dürüst olalım.10 saat uçsan ne olur 10.000 saat uçsan ne olur.dürüst olup önüöüze bakalım.herkesin çocuğu var.onlara ne bırakıyosunuz çalışıp ona bakın.memleketin hali çok mu güzel.yer bu hava farklı mı olacak.
  • Hava Kuvvetlerinin resmi sitesini aç orada haftanın fotoğrafı bölümünü uzun uzadıya incele o zaman görürsün ne fotoğrafı olduklarını ama sakın anadolunun çeşitli yerlerindeki kol uçuşundaki diğer grupları görünce paniğe kapılma eskiden devletin milleti hakkındaki paranoyasından dem vururduk ama görünen o ki milletin de devleti hakkında üst seviyede bir paranoyası var
  • Fotograf çekmek için RF4E uçagi kullanilir (Reconnaissance "R") Bu uçaklar Eskisehirde bulanan 113 "ISIK" Filoya baglidir.
  • 6 tane F-4E, 3'lü kol uçuşu yaparak fotoğraf çekiyormuş öyle mi? Kim açıklamış bunu ne fotoğrafı çekiyormuş 6 tane F-4 jeti anadolu yakasında çok merak ettim?
  • O zaman "haber ajansı"değil "masal dünyası" diyeceksiniz. Böyle zevzeklik, seviyesizlik, palavracılık olmaz. Habercilik "doğrulanmış duyumların derlenerek bildirimidir." Bu Palavra Ajansını" şey ediyorum.
  • Sırf ortalığı galeyana getirmeye çalışan bir basın ve bunlarla ilişkili haber ajansları. Helikopteri de uçakları da çatıdan görme şansım oldu. Helikopter gelmeden çok önce uçaklar geçişler yapıyorlardı. Çok yazık. Dışarıda yeterince düşmanımız var. Yetmiyormuş gibi para aşığı bazı kalpsiz ruhsuz vatan hainleri de bunlara çanak tutuyor. Hadi bakalım uğraşın. Gün gelir bıçak kemiğe dayanınca o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum?
İstanbul Taksim meydanında görevli çevik kuvvet polisine dün sabah saatlerinde yapılan bombalı eylemin ardından gündemde olan Taksim Meydanı’nda heyecanlı dakikalar yaşandı.

AJANS YANLIŞ GEÇTİ TANSİYON YÜKSELDİ
"Son dakika" diyerek haberi yanlış geçen bir haber ajansı helikopterin kimliğinin belirlenemediği için jetlerin havalandığı iddia etti, fakat helikopterin Atatürk Havalimanı Kontrol Kulesiyle irtibatta olduğu, İstanbul’dan Bursa’ya hareket ettiği ve kimliğinin belli olduğu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı jetlerin ise Anadolu Yakası üzerinde fotoğraf çekiminde bulunduğu açıklandı.
TAKSİM'DE HELİKOPTER PANİĞİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
fotograf cekimiymis eheh, yeni füze rampalari kuruldu ve radar testi için jetler radara girdi , olay budur rahat olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
devletimiz hakkında bir paranyamız ok.bu günki yöneticiler hakkında paranoyamız var.burası Türkiye Cumhuriyeti.sınırları içinde ne varsa bizim hükümran biziz.ben ne diye vergi veriyorum.f serisini de biliriz b7 serisini de a 2-3 serisini de.aman bilenin olsun da biraz dürüst olalım.10 saat uçsan ne olur 10.000 saat uçsan ne olur.dürüst olup önüöüze bakalım.herkesin çocuğu var.onlara ne bırakıyosunuz çalışıp ona bakın.memleketin hali çok mu güzel.yer bu hava farklı mı olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hava Kuvvetlerinin resmi sitesini aç orada haftanın fotoğrafı bölümünü uzun uzadıya incele o zaman görürsün ne fotoğrafı olduklarını ama sakın anadolunun çeşitli yerlerindeki kol uçuşundaki diğer grupları görünce paniğe kapılma eskiden devletin milleti hakkındaki paranoyasından dem vururduk ama görünen o ki milletin de devleti hakkında üst seviyede bir paranoyası var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Fotograf çekmek için RF4E uçagi kullanilir (Reconnaissance "R") Bu uçaklar Eskisehirde bulanan 113 "ISIK" Filoya baglidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
6 tane F-4E, 3'lü kol uçuşu yaparak fotoğraf çekiyormuş öyle mi? Kim açıklamış bunu ne fotoğrafı çekiyormuş 6 tane F-4 jeti anadolu yakasında çok merak ettim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O zaman "haber ajansı"değil "masal dünyası" diyeceksiniz. Böyle zevzeklik, seviyesizlik, palavracılık olmaz. Habercilik "doğrulanmış duyumların derlenerek bildirimidir." Bu Palavra Ajansını" şey ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sırf ortalığı galeyana getirmeye çalışan bir basın ve bunlarla ilişkili haber ajansları. Helikopteri de uçakları da çatıdan görme şansım oldu. Helikopter gelmeden çok önce uçaklar geçişler yapıyorlardı. Çok yazık. Dışarıda yeterince düşmanımız var. Yetmiyormuş gibi para aşığı bazı kalpsiz ruhsuz vatan hainleri de bunlara çanak tutuyor. Hadi bakalım uğraşın. Gün gelir bıçak kemiğe dayanınca o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000