27 Şubat 2016, Cumartesi 16:00:19

Taksim'de havalimanı protestosu

Beyoğlu’nda bulunan Fransız Konsolosluğu önünde toplanan bir grup, Fransa’da yapılmak istenen yeni Notre Dame Des Landes (NDLL) Havalimanı'na karşı protesto gösterisi düzenledi.
  • Evet Bizim icin heryer Türkiye :) Yani cok önemli Bir protesto. Birsey merak ediyorum: Ankarada Daha gecenlerde olan patlamayi Kac kisi protesto etti " avrupada" Kimse....... Biz avrupada olani Bile protesto ediyoruz. Onu gectim Avrupanin türkiyede isine yaramayini Bile protesto ediyoruz. Bilmem anlata bildimmi
  • Fransa'ya gidip yapsalarmış iyiymiş.
  • Yok yani amacınız ne elalemin yapacağı işten sizene? Fransanın da işi gücü yok orta doğu ülkesi olarak gördüğü halkını terörist olarak gördüğü bir ülkeyi dikkate alacak? Yav bırakın bunları anca Türkiye'dekiler yer adam havalimanı yapacak sen yok ağaç yok orman.
  • Bunlar iyice kafayı yemiş. Gidin ormanda yaşayın çok meraklıysanız. Size ne Fransa'dan?
  • almanya'nın istemediği bir havalimanı daha!! türkler olarak ordaki doğa katliamlarına sahip çıkmalıyız. çünkü almanya fransa'nın da önünü kapatmak istiyor. tıpkı 3. havalimanı olursa frankfurt'tan çalacağımız yolcular gibi fransızlarla da aynı hesabı görmek istiyorlar. umarım fransız yöneticiler de türkler kadar basiretlidir de bu havalimanını yaparlar!!
  • 3. havalimanı için de benzer protestolar bekliyoruz yurtdışında türkiye elçiliklerinin önünde. doğa namusumuzdur!!
  • Türkiyeyi örnek alsınlar. Kesilen ağaç kadar fidan dikme zorunluluğu getiriliyor.
  • Turkler nekadar cok sikayetci millet
  • Eleştiri fransa için, poster ingilizce?

Beyoğlu’nda bulunan Fransız Konsolosluğu önünde toplanan bir grup, Fransa’da yapılmak istenen yeni Notre Dame Des Landes (NDLL) Havalimanı'na karşı protesto gösterisi düzenledi.

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Fransız Başkonsolosluğu önüne toplanan bir grup eylemci Fransa’da yapılacak olan yeni Notre Dame Des Landes( NDLL) Havalimanı'na karşı olan ZAD eylemcilerine destek eyleminde bulundu.  Konsolosluk Binası önünde toplanan grup üyeleri Türkçe, İngilizce ve Fransızca “Dünyanın Tüm Ağaçları Evimiz, Dünyanın Tüm Ormanları Savunulacak Alandır” yazılı pankart açtı. Türkçe ve Fransızca slogan atarak Fransa’daki havalimanı inşaatına tepki gösterdi.

Grup burada yaptığı basın açıklamasından sonra olaysız şekilde dağılırken, polis eylem boyunca konsolosluk binası önünde önlem aldı.



Taksim'de havalimanı protestosu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Hakan ~ 8 yıl önce
Evet Bizim icin heryer Türkiye :) Yani cok önemli Bir protesto. Birsey merak ediyorum: Ankarada Daha gecenlerde olan patlamayi Kac kisi protesto etti " avrupada" Kimse....... Biz avrupada olani Bile protesto ediyoruz. Onu gectim Avrupanin türkiyede isine yaramayini Bile protesto ediyoruz. Bilmem anlata bildimmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tip ~ 8 yıl önce
tiplere baksana kaç tanesi türk? bakışlarından belli türk olmadıkları!!
Neden Taksim anlatsana biraz ? ~ 8 yıl önce
Fransa'ya gidip yapsalarmış iyiymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 8 yıl önce
Yok yani amacınız ne elalemin yapacağı işten sizene? Fransanın da işi gücü yok orta doğu ülkesi olarak gördüğü halkını terörist olarak gördüğü bir ülkeyi dikkate alacak? Yav bırakın bunları anca Türkiye'dekiler yer adam havalimanı yapacak sen yok ağaç yok orman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 8 yıl önce
Bunlar iyice kafayı yemiş. Gidin ormanda yaşayın çok meraklıysanız. Size ne Fransa'dan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
senin ulkene temiz havayi sadece Turkiye'deki ormanlar saglamiyor. Tum dunya nin ormanlari hepimizin ortak gelecegi aslinda ama anlayana tabi...
je suis francais ~ 8 yıl önce
almanya'nın istemediği bir havalimanı daha!! türkler olarak ordaki doğa katliamlarına sahip çıkmalıyız. çünkü almanya fransa'nın da önünü kapatmak istiyor. tıpkı 3. havalimanı olursa frankfurt'tan çalacağımız yolcular gibi fransızlarla da aynı hesabı görmek istiyorlar. umarım fransız yöneticiler de türkler kadar basiretlidir de bu havalimanını yaparlar!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 8 yıl önce
Aklınca ironi yapıyorsun.
3. havalimanı ~ 8 yıl önce
3. havalimanı için de benzer protestolar bekliyoruz yurtdışında türkiye elçiliklerinin önünde. doğa namusumuzdur!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3.havalimanını kullanırsan ~ 8 yıl önce
n olucan? Kullanma lan istemiyoruz.
lan? ~ 8 yıl önce
sana mı sorcam "lan"? ister uçarım ister başka bir şey yaparım. iyice her şeyi kendilerinin sanmaya başladı bunlar.
bence ~ 8 yıl önce
Türkiyeyi örnek alsınlar. Kesilen ağaç kadar fidan dikme zorunluluğu getiriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 8 yıl önce
Bu kanun 10 yıldır var ve uygulaniyir. Toprak dokum sahaları bile doldurunca agaclandiriliyor. 1.5 milyar fidan dikildi. Tabi amazon görmek isteyen goremiyor. Oysa otoban kenarları ve her evin onu ağaç görebilene
mo ~ 8 yıl önce
Turkler nekadar cok sikayetci millet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oh mon cher! ~ 8 yıl önce
Eleştiri fransa için, poster ingilizce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000