12 Ağustos 2009, Çarşamba 10:05:22

Tailwind'den unutulmaz bir gece...

Türk-İngiliz ortaklığıyla kurulan ve Türkiye’nin en genç havayolu şirketi olma unvanını elinde bulunduran Tailwind Havayolları, dün gece Polat Renaissance’ta verdiği yemekle sektöre ‘merhaba’ dedi…
  • o zaman ben kabınde hergun yolcu sayarken 28 yolcu eksik sayıyorum,asgıdanda yanlış ok geliyo.kabinde 28 koltugu görmemişim ben,nereye saklandılar acaba?bi dahaki ucusumda dikkatli sayıyım,teşekkür ederim :))))))))))))
  • Saydim tabi corendon ayni ucak tipi ile 169 yolcuyla ucarken tailwind in yolcu adedi 196 arkadasim,bunlarin ikiside Amsterdam cikisli bilgiler.
  • arkadasım bilip bilmeden açmayın şu agzınızı! gelip de uacaga koltuklarımı saydın..UÇAKLAR 168 KİŞİLİK.. Çekemeyen okumasın haberlerimizi :))
  • ya bunlar 160 kisilik ucagi 196 ya cikarmislar,vay o yolcularin haline nefes bile alamiyorlardir koltuk arasi mesafesinden.
  • iyi güzel pilotlar yok peki operationdan dispatcher ofisten diğer uçuş ekipleri vs vs kardeşim nedir bu pilotların kaprisi oraya gideceksinde ne olacak sanki bütün uçuş ve geri kalan herşeyi pilotlar yapıyor teknik hiç birşey yapmıyor dispatcher planları almıyor operation permileri ayarlamıyor herşeyi pilotlar yapıyor!! bu kadar kapris neden ???
  • Pilotlara değer verilmesini isteyen zihniyet,önce tablonun bütününü görsün.Havayolu şirketi sadece pilotlarla kurulmaz ve sadece pilotlara değer vermekle kalmaz.Bu iş takım oyunudur.Resimlere bir daha bakın bakalım,takımdan kimler eksik....
  • Corendon un eski hali şimdi Tailwind.. Umarım 3 uçakla mucizeler yaratısınızda bütün pilotlarıda bu yemeğe çağırırsınız...
  • resimlere baktım bir tane pilot yok demekki pilotlara deger veren bir şirket degıl o zaman pilotlar kendilerine deger vermeyen sırkete deger vermemeleri lazım
  • KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN, BASARILAR DİLİYORUM ARKADASLAR! BASTAN İPİ SIKI TUTUN, VERDİGİNİZ HER TAVİZ, HİCBİR ZAMAN SİZE GERİ DÖNMEZ UNUTMAYIN!!!

Polat Renaissance Hotel’in havuz başında verdiği kokteyl ve yemekle sektör temsilcileriyle buluşan Tailwind Havayolları charter seferlere başlayışını tanıttı.

Geceye havacılık sektörünün birbirinden ünlü temsilcileri katılırken, Oktar Erdağı, Şahabettin Bolukçu, Samim Aydın, Murat Ersoy, Ahmet Akpınar, Musa Alioğlu, Ayhan Kartal, Celal Özuğur bunlardan sadece birkaçıydı.

Kuyruk Rüzgarı anlamına gelen Tailwind, Türkiye ile Avrupa arasında charter seferleri düzenliyor. Tailwind’in filosunda 3 adet Boeing 737-400 tipi uçak bulunuyor.

Gecede konuşan Tailwind Havayolları Genel Müdürü Safi Ergin; “Bu akşam çok özel bir akşam. Uzun emekler sonucu gökyüzüne taşıdığımız Tailwind Havayolları artık ilk bebek adımlarını attı ve hatta büyümeye başladı. Türk turizmi açısından havacılık sektörü büyük önem taşıyor. Eğer hava taşımacılığı olmazsa turizmden bahsetmek de imkânsız. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Kadri Muhiddin’i, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Demiz Uz’u, Teknik Direktörümüz Atilla Güney’i, Uçuş İşletme Direktörümüz Kaptan Muhsin Akgün’ü ve diğer tüm Müdür ve çalışanlarımızı burada sizlerin huzurunda hem tebrik ediyorum hem de teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasını sürdüren Ergin; “Halen toplam 125 personelimizle 3 adet Boeing 737-400 uçaklarımızla İspanya, İtalya, Hollanda, Belçika, İsrail, Kazakistan ve İran’dan düzenli turistik charter seferleri gerçekleştirmekteyiz” dedi.

Konuşmaların ardından sahne alan Topkapı Orkestrası ve ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Nil Burak, konuklara unutulmaz anlar yaşattı.


Galeri için tıklayın

Tailwind'den unutulmaz bir gece...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
o zaman ben kabınde hergun yolcu sayarken 28 yolcu eksik sayıyorum,asgıdanda yanlış ok geliyo.kabinde 28 koltugu görmemişim ben,nereye saklandılar acaba?bi dahaki ucusumda dikkatli sayıyım,teşekkür ederim :))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Saydim tabi corendon ayni ucak tipi ile 169 yolcuyla ucarken tailwind in yolcu adedi 196 arkadasim,bunlarin ikiside Amsterdam cikisli bilgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadasım bilip bilmeden açmayın şu agzınızı! gelip de uacaga koltuklarımı saydın..UÇAKLAR 168 KİŞİLİK.. Çekemeyen okumasın haberlerimizi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya bunlar 160 kisilik ucagi 196 ya cikarmislar,vay o yolcularin haline nefes bile alamiyorlardir koltuk arasi mesafesinden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iyi güzel pilotlar yok peki operationdan dispatcher ofisten diğer uçuş ekipleri vs vs kardeşim nedir bu pilotların kaprisi oraya gideceksinde ne olacak sanki bütün uçuş ve geri kalan herşeyi pilotlar yapıyor teknik hiç birşey yapmıyor dispatcher planları almıyor operation permileri ayarlamıyor herşeyi pilotlar yapıyor!! bu kadar kapris neden ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pilotlara değer verilmesini isteyen zihniyet,önce tablonun bütününü görsün.Havayolu şirketi sadece pilotlarla kurulmaz ve sadece pilotlara değer vermekle kalmaz.Bu iş takım oyunudur.Resimlere bir daha bakın bakalım,takımdan kimler eksik....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Corendon un eski hali şimdi Tailwind.. Umarım 3 uçakla mucizeler yaratısınızda bütün pilotlarıda bu yemeğe çağırırsınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
resimlere baktım bir tane pilot yok demekki pilotlara deger veren bir şirket degıl o zaman pilotlar kendilerine deger vermeyen sırkete deger vermemeleri lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN, BASARILAR DİLİYORUM ARKADASLAR! BASTAN İPİ SIKI TUTUN, VERDİGİNİZ HER TAVİZ, HİCBİR ZAMAN SİZE GERİ DÖNMEZ UNUTMAYIN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000