06 Kasım 2008, Perşembe 13:04:53

TAILWIND’DE İLK UÇAK COŞKUSU

Küresel kriz tüm dünyayı kasıp kavururken Türk şirketleri krize inat yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Yaklaşık 2 yıl önce kurulan Tailwind Havayolları ilk uçağına yakında kavuşuyor.
  • istanbul havayollarını öven vatandaşa şunu soruyorum: -bu şirkette çalıştınızmı? -bu şirketten alacağınız varmı? benim mahkeme kararı ile kesinleşmiş alacaklarımı yaklaşık üç yıldır ödememek için her tür edepsizliği yapan bu mahlukata hala inanan enayiler var ise bir uyarıda ben yapayım.bunlar her türlü üçkağıtçılığı yapıp insanları kandıran ve onları it gibi çalıştırdıktan sonra bırakın hak ettiği maaşı devletin kendilerine ödediği vergi iadesini bile cebe atıp sonrada utanmadan"BORCUM BORÇ AMA N.H ALIRSIN"diyebilecek kadar ahlaklıdırlar. Bunlarla çalışmayı düşünenlere hatırlatmak istedim
  • Depozitleri ve iadeleri ic edilen Acenteler Safi Ergin Beyi iyi hatirlarlar.Hele Düsseldorf ve Köln'dekiler.Kendi adamlarini kurtardilar,amma bazilarini bile bile gaza getirdiler.Yani güvencemizi kötüye kullandilar.
  • İnşallah özlenen İstanbul Havayolları kalitesini ve büyüklüğünü tekrar yakalarsınız.Sivil havacılığımıza hayırlı olsun.
  • İstanbul Airlines'ın çalışanları bugün tüm Türkiye'deki havayollarına dağılmış durumdadır ve inanıyorumki çoğuda o günlerini özlemle anıyordur... Tailwind için hayırlısı olsun..
  • SAFI BEYI BURDAN EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLUYORUM VE BASARILARINIZIN DEVAMINI DILIYORUM IL OPS DÜSSELDORF

Tailwind Havayolları, kuruluşunun üzerinden geçen 2 yılın ardından sessizliğini bozuyor. Henüz birkaç ay öncesine kadar yüksek yakıt maliyetleri ve global kriz dalgası nedeniyle “Artık bu iş olmaz” diyenlere inat ILFC ile anlaşma imzaladıklarını ifade eden Tailwind Havayolları Genel Müdürü Safi Ergin, AirportHaber’e yaptığı açıklamada, ilk aşamada 2 adet Boeing 737-400 tipi yolcu uçağı getireceklerini söylemişti.

Yaşanan bu gelişmenin ardından henüz 2 ay geçmişken Tailwind’den sürpriz bir haber daha geldi ve şirketin 3. uçak için de anlaşma imzaladığı açıklanmıştı.

İlk aşamada 3 uçakla charter seferlere başlayacağı belirtilen Tailwind Havayolları, ilk uçağına kavuşmak için artık gün saymaya başladı. AirportHaber’e ulaşan bilgilere göre, şirket, ilk uçağını önümüzdeki hafta getiriyor.

Tailwind’in diğer uçaklarını getirdikten sonra 2009’un Mart veya Nisan aylarında charter seferlerine başlaması bekleniyor.

©AirportHaber.com

TAILWIND’DE İLK UÇAK COŞKUSU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

yolcu ~ 15 yıl önce
istanbul havayollarını öven vatandaşa şunu soruyorum: -bu şirkette çalıştınızmı? -bu şirketten alacağınız varmı? benim mahkeme kararı ile kesinleşmiş alacaklarımı yaklaşık üç yıldır ödememek için her tür edepsizliği yapan bu mahlukata hala inanan enayiler var ise bir uyarıda ben yapayım.bunlar her türlü üçkağıtçılığı yapıp insanları kandıran ve onları it gibi çalıştırdıktan sonra bırakın hak ettiği maaşı devletin kendilerine ödediği vergi iadesini bile cebe atıp sonrada utanmadan"BORCUM BORÇ AMA N.H ALIRSIN"diyebilecek kadar ahlaklıdırlar. Bunlarla çalışmayı düşünenlere hatırlatmak istedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Depozitleri ve iadeleri ic edilen Acenteler Safi Ergin Beyi iyi hatirlarlar.Hele Düsseldorf ve Köln'dekiler.Kendi adamlarini kurtardilar,amma bazilarini bile bile gaza getirdiler.Yani güvencemizi kötüye kullandilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 15 yıl önce
İnşallah özlenen İstanbul Havayolları kalitesini ve büyüklüğünü tekrar yakalarsınız.Sivil havacılığımıza hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
simple ~ 15 yıl önce
İstanbul Airlines'ın çalışanları bugün tüm Türkiye'deki havayollarına dağılmış durumdadır ve inanıyorumki çoğuda o günlerini özlemle anıyordur... Tailwind için hayırlısı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt.Ahmet Karabulak ~ 15 yıl önce
SAFI BEYI BURDAN EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLUYORUM VE BASARILARINIZIN DEVAMINI DILIYORUM IL OPS DÜSSELDORF

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000