11 Ekim 2013, Cuma 16:38:11

TAILWIND UÇAĞI TAKSİ YOLUNDAN ÇIKTI!

Tailwind Havayolları’na ait Antalya-Zürih seferini yapan yolcu uçağı iniş sırasında taksi yolundan kaydı, toprak zemine çıktı...
  • İnişte Pİstten Çıktıysa Siz O Pilotun O Anki Durumunu Düşünün Duramayıp Karşıya Çakıla Bilirdi Yine Allahtan Durmuş
  • Kazanın oluşumuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamış henüz. Burda sadece fotoğraflara bakarak acımasızca yorum yapanların meslektaşımız olduğuna inanmıyorum. Bunlar , olsa olsa kuyruk acısı olanlar ya da kıskançlık ateşiyle içi yanıp tutuşanlar olmalı. Tailwind ailesine büyük geçmiş olsun.
  • YAZIK, ÇOK YAZIK BİR BAKIN BU KAPTANIN UÇUŞ SAATİNE VE TECRÜBESİNE DE ONDAN SONRA YORUM YAPIN.HERKEZİN BAŞINA GELEBİLECEK BİR OLAYI YORUMLAMAK,İNSAN OLMAK ÖNCE *ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DEMEKLE OLUR*.önce kendinize gelin lütfen.
  • Geçmiş olsun. 2 aydır Lübnan’da tutulan arkadaşlarımizi da unutturmayin lütfen sayin editör. Haber ve aksiyon istiyoruz.
  • Büyük geçmiş olsun tüm ekibe
  • Aydin Kaptan hep hizli hareket eder. Kaldigi otel sehrin diğer ucunda olsa bile uçuşdan sonra ilk önce kendisini biraktirir sonra arac geldigi yoldan geri döner diğer ekip üyelerini birakirdi (bencillik). Geçmiş olsun.
  • Adamlar elin uçağına bile profosyonel hizmet veriyor, bizde olsa, kazma kürekle kurtarır, sonra da uçağı pert ederler. İbret olsun, kalite nedir buralardan görerek örnek alalım...
  • Geçmiş olsun kaptanın hatası ama sonuçta diğer taksi yolu da çamurluymuş havalimanında o çamuru temizleyecek kimse yok galiba. Bu durum birazda havalimanının ayıbıdır bence.
  • Haber yanlis. Ucak pistten degil taksi yolundan cime giriyor. İzinsiz olarak. Cikacagi taksi yoluna giderken yerde camur kirintilari görüp kendi karari ile baska bir taksi yoluna girmeye calisirken cime saplaniyor. Zaten İsvicrede kötü olan Türklere bakis böylece yine zedelendi. Alay konusu oldu Türk sirketleri. Tebrikler! Yolculara gecmis olsun..
  • çok bildiğini ve kendinden başkasını pilot zannedenlerin dikkatine

Tailwind Havayolları’nın bu sabah saatlerinde Zürih’e gitmek üzere Antalya’dan havalanan yolcu uçağı iniş sırasında yağış nedeniyle kayganlaşan pistte tutunamayarak toprak zemine çıktı. İçerisinde 160 yolcu ve 6 mürettebatın bulunduğu öğrenilen B737-400 tipi uçakta kimseye zarar gelmemesi büyük bir teselli oldu.

Yaşanan olay sonrası çamura saplanan TC-TLE kuyruk tescilli uçağı bulunduğu yerden çıkarmak için yoğun bir çaba sarf edildiği, bu süre zarfında da havalimanındaki diğer uçakların iniş kalkışlarında gecikmeler yaşandığı belirtildi.

Havalimanı yetkililerinden edinilen bilgiye göre; yaşanan olay nedeniyle İsviçre Sivil Havacılık Otoritesi tarafından inceleme başlatıldığı ifade edildi.

İşte olay sonrası çekilen görüntüler













©AirportHaber.com

TAILWIND UÇAĞI TAKSİ YOLUNDAN ÇIKTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

Genç Pilot ~ 10 yıl önce
İnişte Pİstten Çıktıysa Siz O Pilotun O Anki Durumunu Düşünün Duramayıp Karşıya Çakıla Bilirdi Yine Allahtan Durmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Kazanın oluşumuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamış henüz. Burda sadece fotoğraflara bakarak acımasızca yorum yapanların meslektaşımız olduğuna inanmıyorum. Bunlar , olsa olsa kuyruk acısı olanlar ya da kıskançlık ateşiyle içi yanıp tutuşanlar olmalı. Tailwind ailesine büyük geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadaş ~ 11 yıl önce
YAZIK, ÇOK YAZIK BİR BAKIN BU KAPTANIN UÇUŞ SAATİNE VE TECRÜBESİNE DE ONDAN SONRA YORUM YAPIN.HERKEZİN BAŞINA GELEBİLECEK BİR OLAYI YORUMLAMAK,İNSAN OLMAK ÖNCE *ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DEMEKLE OLUR*.önce kendinize gelin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
utkan ~ 11 yıl önce
Geçmiş olsun. 2 aydır Lübnan’da tutulan arkadaşlarımizi da unutturmayin lütfen sayin editör. Haber ve aksiyon istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Büyük geçmiş olsun tüm ekibe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Aydin Kaptan hep hizli hareket eder. Kaldigi otel sehrin diğer ucunda olsa bile uçuşdan sonra ilk önce kendisini biraktirir sonra arac geldigi yoldan geri döner diğer ekip üyelerini birakirdi (bencillik). Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uygulama ~ 11 yıl önce
Nasıl bir mantıktır bu! Neyi neye bağlamışsınız. Bende kendisiyle uçtum, tam aksine ekibini düşünen çok nazik biridir.
profosyonellik ~ 11 yıl önce
Adamlar elin uçağına bile profosyonel hizmet veriyor, bizde olsa, kazma kürekle kurtarır, sonra da uçağı pert ederler. İbret olsun, kalite nedir buralardan görerek örnek alalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thor ~ 7 yıl önce
Terbiyesiz
jetci ~ 11 yıl önce
Geçmiş olsun kaptanın hatası ama sonuçta diğer taksi yolu da çamurluymuş havalimanında o çamuru temizleyecek kimse yok galiba. Bu durum birazda havalimanının ayıbıdır bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Haber yanlis. Ucak pistten degil taksi yolundan cime giriyor. İzinsiz olarak. Cikacagi taksi yoluna giderken yerde camur kirintilari görüp kendi karari ile baska bir taksi yoluna girmeye calisirken cime saplaniyor. Zaten İsvicrede kötü olan Türklere bakis böylece yine zedelendi. Alay konusu oldu Türk sirketleri. Tebrikler! Yolculara gecmis olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
h ~ 11 yıl önce
çok bildiğini ve kendinden başkasını pilot zannedenlerin dikkatine

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000