02 Nisan 2018, Pazartesi 12:48:24

Tailwind rotasını Latin Amerika'ya çevirdi

Uluslararası havacılık fuarlarına katılarak marka değerini güçlendirmeyi hedefleyen Tailwind Havayolları, önemli iş birlikleri için Asya’dan sonra şimdi de rotasını Latin Amerika’ya çevirdi.
  • Cahil takım... Tek başına üfürükten bir sirket olsaydı coktan batmişti.. AMAC AEROSPACE gibi saglam sirket var arkasında bunu da bilen bilir....vardır bi bildikleri ki katılmışlardır...cahil cahil konuşmalar evt brezilya kahvesi getirecekmiş :))
  • sahbi 3 veya 4 senelik benden daha iyi bilen bazi akadaslarimiz degil adamin 40 senelik dunya havacilik tercubesi var cok zeki ve cok bilgili laf atananlara 10 firin ekmek gelir aklima iyi aksmlar
  • 737-400 lerle tailwind uzayada gider, yeterki yolcusu olsun,
  • Türkiyede 737-400leri kullanan tek ve sağlam sirket . O kadar kriz oldu,yaşandı, etkilenmeyen ayakta durmayı başaran,yolunda ilerlemeyi sürdüren başarılı ve hedefi açık bir havayolu. Yalnız 4 uçak yetersiz. Leasing yoluyla filo genisleyebilir. Birde çok sessiz ve sakin bir sirket .
  • Aç progress 2. sayfayı. Tailwind 15 kt ı geçerse go around.
  • Tebrikler, bu arada ucak ucaktir, isini yaptigi muddetce, anlamsiz yorumlar yapilmis yine...
  • Güney Amerika ile bizim mevsimlerimiz ters. Kış ayları i.in wet lease olanaklarını değerlendirmek çok mantıklı. Dünyanın bize uzak o tarafları ile network geliştirmek gayet iyi hareket, tebrik ediyorum.
  • bilmeden gidip uçtuğun THY içinde her daldan fetöcü barındırıyor. Sırtını devlete yaslayarak orantısız büyüyor. Ufak şirketlerin ezilmesine ve batmasına sebep oluyor. Sen, bu şirketlere sahip çıkmaz isen gün gelir Thy tek el olur. Şu an 100 liraya aldığın bileti yarın 300 e alırsın. Sen de kandırıldık, Allah affetsin demek istemiyorsan gel bu şirketlere gereken önemi ver.
  • Ne kadar da garip bir toplum olduk.Şirket 2009 dan beri ayakta ve hala uçuyor .Birçok krizden yara almadan çıkmış .Sacma sapan yorumlar .ACMI icin yapılan fuara katılıyorlar.Bir hayırlısı olsun yok.Bu arada 4 değil 5 tane dandik 400 var.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan sevgili topluluk.
  • Guney Amerikadan anca coconut ve guarana ithal ederler .

Uluslararası havacılık fuarlarına katılarak marka değerini güçlendirmeyi hedefleyen Tailwind Havayolları, önemli iş birlikleri için Asya’dan sonra şimdi de rotasını Latin Amerika’ya çevirdi. Yakın zamanda Singapur’da Aviation Festival Asia’ya katılan Tailwind Havayolları, 3 ile 5 Nisan tarihleri arasında Brezilya’nın ve Güney Amerika’nın en büyük şehri olarak bilinen Sao Paulo’da düzenlenen WTM Latin America’da yer alıyor.

Avrupa’nın birçok noktasından ve yakın doğu ülkelerinden Türkiye’nin turistik merkezlerine charter uçuşlar gerçekleştiren Tailwind Havayolları, Sao Paulo’da düzenlenen WTM Latin America’da yer alıyor. Türkiye’nin de dahil olduğu SAFA Programı çerçevesinde yapılan denetimlerde Türk taşıyıcılar içinde bulgu ortalaması en düşük şirketlerden olan Tailwind Havayolları, katıldığı fuarda Güney Amerika’da faaliyet gösteren havayolu şirketlerinin yetkilileri ile önemli temaslarda bulunacak.
2012 yılından bu yana düzenlenen WTM Latin America, bu yıl 3-5 Nisan tarihlerinde Sao Paulo şehrinde ziyaretçilerini ağırlıyor. Sektörün önde gelen şirketlerini ve üst düzey yetkililerini bir araya toplayan etkinlikte stant açan Tailwind Havayolları, büyüme planlarında önemli yer tutan Latin Amerika ülkeleriyle iş birliği yapabilmek için önemli bağlantılar kurmayı amaçlıyor.

Katılımcılara yeni iş birlikleri fırsatı sunan WTM Latin America hakkında Tailwind Havayolları Genel Müdürü Mehmet Bostan, “WTM Latin America fuarı, havacılık özelinde Latin Amerika bölgesinde düzenlenen geniş kapsamlı ve önemli etkinliklerden biri. Latin Amerika’ya baktığımızda ise burası havayolu taşımacılığı ve turizm sektörü için önemli bir potansiyele sahip. Asya ülkeleri kadar Latin Amerika bölgesinde de potansiyel wet lease iş birlikleri Türk firmaları için de büyük önem taşıyor. Tailwind Havayolları olarak, katıldığımız WTM Latin America’da yeni bağlantılar kurarak ülkemize döviz kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Tailwind rotasını Latin Amerika'ya çevirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

tabi ki ER yapmayacak 400 lerle ~ 6 yıl önce
Cahil takım... Tek başına üfürükten bir sirket olsaydı coktan batmişti.. AMAC AEROSPACE gibi saglam sirket var arkasında bunu da bilen bilir....vardır bi bildikleri ki katılmışlardır...cahil cahil konuşmalar evt brezilya kahvesi getirecekmiş :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ertan birinci ~ 6 yıl önce
sahbi 3 veya 4 senelik benden daha iyi bilen bazi akadaslarimiz degil adamin 40 senelik dunya havacilik tercubesi var cok zeki ve cok bilgili laf atananlara 10 firin ekmek gelir aklima iyi aksmlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden olmadın ~ 6 yıl önce
737-400 lerle tailwind uzayada gider, yeterki yolcusu olsun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
air ~ 6 yıl önce
Türkiyede 737-400leri kullanan tek ve sağlam sirket . O kadar kriz oldu,yaşandı, etkilenmeyen ayakta durmayı başaran,yolunda ilerlemeyi sürdüren başarılı ve hedefi açık bir havayolu. Yalnız 4 uçak yetersiz. Leasing yoluyla filo genisleyebilir. Birde çok sessiz ve sakin bir sirket .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tailwind ~ 6 yıl önce
Aç progress 2. sayfayı. Tailwind 15 kt ı geçerse go around.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal ~ 6 yıl önce
Tebrikler, bu arada ucak ucaktir, isini yaptigi muddetce, anlamsiz yorumlar yapilmis yine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru adım ~ 6 yıl önce
Güney Amerika ile bizim mevsimlerimiz ters. Kış ayları i.in wet lease olanaklarını değerlendirmek çok mantıklı. Dünyanın bize uzak o tarafları ile network geliştirmek gayet iyi hareket, tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyyy yolcu... ~ 6 yıl önce
bilmeden gidip uçtuğun THY içinde her daldan fetöcü barındırıyor. Sırtını devlete yaslayarak orantısız büyüyor. Ufak şirketlerin ezilmesine ve batmasına sebep oluyor. Sen, bu şirketlere sahip çıkmaz isen gün gelir Thy tek el olur. Şu an 100 liraya aldığın bileti yarın 300 e alırsın. Sen de kandırıldık, Allah affetsin demek istemiyorsan gel bu şirketlere gereken önemi ver.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ortam çok fena ~ 6 yıl önce
Ne kadar da garip bir toplum olduk.Şirket 2009 dan beri ayakta ve hala uçuyor .Birçok krizden yara almadan çıkmış .Sacma sapan yorumlar .ACMI icin yapılan fuara katılıyorlar.Bir hayırlısı olsun yok.Bu arada 4 değil 5 tane dandik 400 var.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan sevgili topluluk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur ~ 6 yıl önce
Tailwind batmaz paraya sıkıştı mı açar tip eğitimi umut satar, yoluna devam eder. Tip eğitimi alan da havasını alır hiçbir işine yaramayacak bir kağıt parçasıyla avunur.
Tailwind ~ 6 yıl önce
Sağdan soldan toplama bilgilerinizle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.Tailwind havayollarıjın sahibi Kadri Muhittin havacılığın en önemli kollarından biri Hangar ve özel uçak modiye işlerindede faaliyet gösteriyor. Senin dandik dediğin 400 lerin uçuş sistemleri yeni nesil 800 lerde olan sistemleri kullanmakta. Biraz milliyetçi ol ve TC bayrağı taşıyan bir havayolu hakkında boşboğaz yorum yapma cahil...
Tropik ~ 6 yıl önce
Guney Amerikadan anca coconut ve guarana ithal ederler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000