19 Mart 2010, Cuma 09:42:32

TAILWIND KABİN MEMURU ALACAK

2010 yaz sezonunda Antalya’dan yurt dışına gerçekleştirdiği turistik uçuşlarını artıracak olan Tailwind Havayolları, Antalya’da ikamet eden tecrübeli bayan kabin memurları arıyor.
  • tum yorumları okudum ama bu haberle alakalı ve sırketle alakalı tek bır yoruma dahı rastlamadım ...herkes bırılerınden hırsını almak ıntıkam almak bırılerıne camur atmak derdıne dusmus ve burayı o sekılde kullanıyor halbukı bu sırketın bu tur haberlerle bır alakası yok olamazda ve bu tur haberlerle bu sırkete bı sey olmaz bı kayıp olmaz ..yok ozlem hnm ıcın yok reesımlerde kı hostes arkadasımız ıcın yazılmıs cızılmıs bır suru sey ama ınanın hepsı bos ve hepsı gereksız..burada kıslerle ısımelrle ılgılı degıl sırketle ılglı haber yapılıyor dolayısıyla kısılerle ılgılı yorum yapmak gercekten cok gereksız ve boş oluyor ılgılılere duyurulur derdınızı başka platformlarda halledın butayı kullanmayın sırketı kullanmayın lutfen...
  • Arkadaşlar burası kişisel kin ve öfkemizi kusacağımız bir platform değil, havacılıkla ilgili haberlerin paylaşıldığı bir site. Lütfen bu tip yorumlarınızı şahsi hesaplara yollayın tabi amacınız kişiden öte kurumu da karalamak değilse!!
  • arkadasım bılmıyorum senın hıc ucakla seyahat edıp etmedıgını ama benım bu gune kadar yaptıgım tum seyahatlerımde bay steward vardı ve hıc bırıde sakallı veya bıyıklı degıldı yok sen sehır ıcı otobus veya mınıbus seferlerıyle karıstırıyorsan bısey dıyemıyecegım :)))
  • iran mıyız kardeşim erkek erkek diyip duruyorsunuz.. bu bir bayan işi belli işte.. iyiki de erkek kabin memuru almıyorlar.. göbekli sakallı falan ne o öyle ya..
  • Tailwind önce kendine güvenlik müdürü(hatta müdiresi)bulsun
  • erkek kabin memurları neden hiçe sayılıyor oysa ki onlarda yetenekli ve bu yaş muhabbeti insan canını sıkıyo normal olarak eli ayağı düzgün ve yüzüne bakılacak tip olsun yeterli değilmi.bütün havayolları için geçerli artık yeter diyorum erkek kabin memurlarınada şans verin
  • sağdaki bayan kabin memurunun baya bi torpili var bunu anladım her fotoya kapak oluyor kesin halkla ilişkilerle muhabbeti olan biri başka yokmu bir bayan ya:)))
  • bu demek oluyorki tailwind base ini ayt de kuracak...uçmayacak kabin memuru koleksiyonu yapacak:)))
  • 4 hostes tamamda 737.800 adet kabın amırını nereden bulacaklar?
  • özel havayolları bunları hep yapıyor gençleri umutlandırıp sonra torpillileri alıyor yazık

Şubat ayında filosuna kattığı dördüncü uçağının ardından Mayıs ayında beşinci uçağını da Türkiye’ye getirmeye hazırlanan Tailwind Havayolları, yeni kabin memurları arıyor.

Kabin elemanlarında aranan özellikler arasında tecrübe ve en az bir yabancı dilin çok iyi konuşulması yer alıyor.

Havayolunun başvuracak adaylarda aradığı diğer özellikler ise 20-30 yaşları arasında, en az lise mezunu ve T.C. vatandaş olması.

Başvuru yapmak isteyen adaylar: [email protected] bu adresten gerekli bilgileri de öğrenebilirler.

TAILWIND KABİN MEMURU ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
tum yorumları okudum ama bu haberle alakalı ve sırketle alakalı tek bır yoruma dahı rastlamadım ...herkes bırılerınden hırsını almak ıntıkam almak bırılerıne camur atmak derdıne dusmus ve burayı o sekılde kullanıyor halbukı bu sırketın bu tur haberlerle bır alakası yok olamazda ve bu tur haberlerle bu sırkete bı sey olmaz bı kayıp olmaz ..yok ozlem hnm ıcın yok reesımlerde kı hostes arkadasımız ıcın yazılmıs cızılmıs bır suru sey ama ınanın hepsı bos ve hepsı gereksız..burada kıslerle ısımelrle ılgılı degıl sırketle ılglı haber yapılıyor dolayısıyla kısılerle ılgılı yorum yapmak gercekten cok gereksız ve boş oluyor ılgılılere duyurulur derdınızı başka platformlarda halledın butayı kullanmayın sırketı kullanmayın lutfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar burası kişisel kin ve öfkemizi kusacağımız bir platform değil, havacılıkla ilgili haberlerin paylaşıldığı bir site. Lütfen bu tip yorumlarınızı şahsi hesaplara yollayın tabi amacınız kişiden öte kurumu da karalamak değilse!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadasım bılmıyorum senın hıc ucakla seyahat edıp etmedıgını ama benım bu gune kadar yaptıgım tum seyahatlerımde bay steward vardı ve hıc bırıde sakallı veya bıyıklı degıldı yok sen sehır ıcı otobus veya mınıbus seferlerıyle karıstırıyorsan bısey dıyemıyecegım :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iran mıyız kardeşim erkek erkek diyip duruyorsunuz.. bu bir bayan işi belli işte.. iyiki de erkek kabin memuru almıyorlar.. göbekli sakallı falan ne o öyle ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tailwind önce kendine güvenlik müdürü(hatta müdiresi)bulsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
erkek kabin memurları neden hiçe sayılıyor oysa ki onlarda yetenekli ve bu yaş muhabbeti insan canını sıkıyo normal olarak eli ayağı düzgün ve yüzüne bakılacak tip olsun yeterli değilmi.bütün havayolları için geçerli artık yeter diyorum erkek kabin memurlarınada şans verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sağdaki bayan kabin memurunun baya bi torpili var bunu anladım her fotoya kapak oluyor kesin halkla ilişkilerle muhabbeti olan biri başka yokmu bir bayan ya:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu demek oluyorki tailwind base ini ayt de kuracak...uçmayacak kabin memuru koleksiyonu yapacak:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
4 hostes tamamda 737.800 adet kabın amırını nereden bulacaklar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
özel havayolları bunları hep yapıyor gençleri umutlandırıp sonra torpillileri alıyor yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000