28 Şubat 2009, Cumartesi 09:13:13

Tailwind ikinci uçağını da getirdi

Yaz sezonuna hızlı bir giriş yapmak isteyen Tailwind Havayolları ikinci uçağını da getirdi.
  • Buraya yorum yapmayı ne cok seviyorsunuz. Bir de bilgi sahibi olup yapsanız keşke. Tailwind Havayolları benim yüzde yüz bildigim gibi ne İranlılarla ne Hasan Cebi'yle ne Birol Yuksel ile ne de Sezai ile hic bir alakası olmayan bir sirket. Nereden bu kadar dedikodu cikiyor cok merak ediyorum. Baska konularla karistiriyorsunuz ya da her duydugunuza inaniyorsunuz. Yonetim Kurulu vs hepsini adamlar internet sitelerine bile yazmis. Bahsettiginiz kisilerin de bu yeni havayoluyla yuzde bir bile baglantiisi yok. Bari oradan baksaydiniz.
  • zaten tarifesiz yani charter sefer yapacak...
  • Havayollarındaki gelişmeleri hayretle izliyorum.Hava yollarının en büyük sahtekarı M.Hasan Çebi ACT yönetim kurulunda,adam 3-4 şirket batırmış pardon 3-4 şirketin kaymağını yemiş doymamış.Hala otlamaya hazır çayır bakıyor kendine.Yetkililerde buna çanak tutuyor,işte ülkemin vahim durumu.Layık olduğumuz şekilde yönetiliyoruz.Bizler birer deve kuşuyuz ve olmaya da devam edeceğiz.
  • 3. de gelir inş. operasyonlar da yolunda gider.
  • bu İngiliz şirketin 1 ortağı öyle duyum aldık ki İranlı şafiei nin damadının akrabasıymış kazımı bey acaba fly ad mı değiştirdi? Bu söylemler ne kadar gerçek payı var Allah bilsin ama hasan çebi ve Birol yüksel bu yeni hava yollarında sürekli yönetim katında ne yapılar ayetten Sezai hac mürtüz oğlu da bu yeni şirketin avukatıymış
  • tailwind aır sabiha gökçenden tarifesiz uçuşlar gerçekleştirse daha iyi olur.saw gelen yabancı şirketler burdan çok başarlı operasyonlar gerçekleştiriyo.türk şirketleri burayı iyi degerlendiremiyo.pegasus, sun experess ve corendon hariç.
  • başarılı ve emniyetli uçuşlar dilerim..

İlk uçağını 11 Ocak 2009 tarihinde Türkiye’ye getiren Tailwind Havayolları’nın atağı devam ediyor.

Dünyanın en önemli leasing firmalarından ILFC ile üç uçak anlaşması imzalayan Tailwind Havayolları’nın, ikinci uçağı da 27 Şubat 2009 tarihinde Türkiye’ye geldi.

Gerekli teknik kontrolleri ve kabulü mühendislik müdürü Taner Güver ile teknisyenler Vedat Kaya ve İsmail Ülker tarafından Amerika’da yapılan TC-TLA tescilli Boeing 737-400 model uçağı Oklahoma City’den Sabiha Gökçen’e Kaptan pilotlar Muhsin Akgün ve Tamer Özgöçmen getirdi.

Türk-İngiliz ortaklı Tailwind Havayolları’nın Nisan ayından itibaren uçuşlarına başlayaması bekleniyor.

©AirportHaber.com

Tailwind ikinci uçağını da getirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Buraya yorum yapmayı ne cok seviyorsunuz. Bir de bilgi sahibi olup yapsanız keşke. Tailwind Havayolları benim yüzde yüz bildigim gibi ne İranlılarla ne Hasan Cebi'yle ne Birol Yuksel ile ne de Sezai ile hic bir alakası olmayan bir sirket. Nereden bu kadar dedikodu cikiyor cok merak ediyorum. Baska konularla karistiriyorsunuz ya da her duydugunuza inaniyorsunuz. Yonetim Kurulu vs hepsini adamlar internet sitelerine bile yazmis. Bahsettiginiz kisilerin de bu yeni havayoluyla yuzde bir bile baglantiisi yok. Bari oradan baksaydiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
zaten tarifesiz yani charter sefer yapacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havayollarındaki gelişmeleri hayretle izliyorum.Hava yollarının en büyük sahtekarı M.Hasan Çebi ACT yönetim kurulunda,adam 3-4 şirket batırmış pardon 3-4 şirketin kaymağını yemiş doymamış.Hala otlamaya hazır çayır bakıyor kendine.Yetkililerde buna çanak tutuyor,işte ülkemin vahim durumu.Layık olduğumuz şekilde yönetiliyoruz.Bizler birer deve kuşuyuz ve olmaya da devam edeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
3. de gelir inş. operasyonlar da yolunda gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu İngiliz şirketin 1 ortağı öyle duyum aldık ki İranlı şafiei nin damadının akrabasıymış kazımı bey acaba fly ad mı değiştirdi? Bu söylemler ne kadar gerçek payı var Allah bilsin ama hasan çebi ve Birol yüksel bu yeni hava yollarında sürekli yönetim katında ne yapılar ayetten Sezai hac mürtüz oğlu da bu yeni şirketin avukatıymış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tailwind aır sabiha gökçenden tarifesiz uçuşlar gerçekleştirse daha iyi olur.saw gelen yabancı şirketler burdan çok başarlı operasyonlar gerçekleştiriyo.türk şirketleri burayı iyi degerlendiremiyo.pegasus, sun experess ve corendon hariç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
başarılı ve emniyetli uçuşlar dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000