08 Ağustos 2008, Cuma 12:30:15

Tailwind 3. uçağını da aldı

Yaklaşık iki yıl önce kurulan Tailwind Havayolları, geçtiğimiz günlerde yaptığı atakla sesini duyurmuştu. Tailwind yeni bir atak daha yaparak 3. uçağını da aldı.
  • Laflarla sözlerle havacılık yapılmaz diyenlere Kapak olsun bu Haber Büyük Kaptan Lütfi Abimize ve Sn.Safi beye Saygılar Selamlar Hayırlı Ugurlu Olsun.Saygılarımla

Havacılık sektöründe birçok şirket yakıt maliyetlerinin yüksekliğinden dert yanarken, Tailwind Havayolları uçuş hazırlıklarına son sürat devam ediyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında ILFC ile 2 adet Boeing 737-400 tipi yolcu uçağının alımı konusunda anlaşmaya varan Tailwind Havayolları, 3’üncü uçak için de anlaşma sağladı.

Tailwind’in önümüzdeki yıl Şubat ya da Mart aylarında charter uçuşlara başlayacağı belirtilirken, geçen hafta da uçuş izni için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne başvurduğu AirportHaber’e gelen bilgiler arasında.

Genel Müdürlüğünü Safi Ergin'in yaptığı Tailwind'in seferlere ilk aşamada 3 uçakla başlayacağı belirtiliyor.

©AirportHaber.com

Tailwind 3. uçağını da aldı

Yorumlar

life is life ~ 16 yıl önce
Laflarla sözlerle havacılık yapılmaz diyenlere Kapak olsun bu Haber Büyük Kaptan Lütfi Abimize ve Sn.Safi beye Saygılar Selamlar Hayırlı Ugurlu Olsun.Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000