12 Nisan 2013, Cuma 17:21:47

TACİZCİ YOLCU TUTUKLANDI

American Airlines’a ait bir uçakta dün bayan bir yolcuyu taciz eden bir adam tutuklandı.
  • Yurruuu git ? Yorumlara bak!!!
  • belki de olay iftiradan ibarettir,lütfen emin olmadan hintli yolcu hakkında yorum yapmayalım sonra boşuboşuna bu kul hakkını da ödemek zorunda kalırız mazallah
  • Türkiyede de olabilecek bir durum kesinlikle alkolik olarak uçağa binen yolcu vardır ve de hem olur adam havaalanına gelir viskisini birasını içer sonra alkol kana karışır ardından uçağa biner başlar ona buna sarkmaya..işde amerikada yaparsan hapsi boylarsın bizde uçakta adam cep telefonu ile konuşuyor yanındaki kavga ediyor alkol alarak uçağa biniyor sıkıysa amerikada sarhoş olup veya ciddi miktarda alkol alıp uçağa binen babayiğit göreyim bakalım ne oluyor
  • bakalım haklı. ama kültürsüz olarak belirttiği toplumun "namasda" isimli ibadetinden, bu toplumun öğretilerinin diğer toplumları nasıl etkilediğinden dolayısıyla aslında kültürsüz ve insanı değil olarak adlandırdığı kültürün çakmasına dahil olduğunu bilir mi? hiç sanmam. 5 vakit namasda iyi gelir budiste :)
  • Objektif bakmanı tavsiye ediyorum ve ; ahlaksızlığın inekle öküzle alakası yok... İneğe tapmadığı halde daha beter öküzleri hergün basında boy boy görüyoruz...İnekçiyi savunmak babında değil ama ama içinde öküzlük varsa neye taptığın değer yargılarının ne olduğu ve nasıl yaşadığın önemli...Biz bu ülkede ineğe tapmadığı halde -saygın olmakla övünen- torunu yaşında kızlara sulanan sapıkları da biliyoruz...
  • Türkiye'de olsa 'kadın neden tepki vermemiş, kadın neden açık giyinmiş, kadının istemediği nerden belli, kadının psikolojinin bozulduğuna dair kanıt var mı' bunlar konuşulurdu.
  • Adamın ismi faul. Kendisi Hintli. İneğe tapan bir kültürsüzlük kültüründen bir anda kültür şokuna girerek kendisini ülke olarak bildiği çöplüğünde zannetmiş. Hayvandan farkı olmadığı için de ne görgü ne saygı ne de toplum içinde bireye nasıl davranıldığını biliyor. Buna verilecek en güzel ceza hangi cehennemden geldi ise oraya geri postalanmasıdır. Tabii Guantanamo'da işkence ve uzun bir hücre hapsinden sonra.

Daily Mail’ın haberine göre kimliği R.C.L. olarak belirtilen bir kadın yolcunun sütyenin içine elini sokmakla itham edilen Virginia, Sterlingli Saurabh Agarwal (39), Perşembe günü FBI tarafından tutuklandı.

Smoking Gun’ın belirttiği üzere, Miami’den Arlington’daki Ronald Regan Washington National Airport isimli havalimanına giden uçakta R.C.L., Agarwal’ın yanında oturuyordu.

Agarwal ayrıca R.C.L.’nin bacağına dokunmakla da suçlanıyor.

FBI Ajanı David Wiegand yeminli yazılı ifadesinde, Agarwal’ın kadının koltuğuna geçtiği sırada kadına “yorgun gözüktüğünü” ve “uzun bir gün mü geçirdiğini sorduğunu” belirtti.

R.C.L. uyuduğu bir sırada iddialara göre Agarwal’ın vücuduna sarıldığını ve sütyeninin içinde olan eliyle göğsünü okşadığını hissetti.

R.C.L. polis memuruna yaptığı açıklamada, korkusundan uyuyor numarası yaptığını belirtti. Adam sonrasında iddialara göre “kadının vücuduna daha sıkı sarıldı” ve “kadının meme ucunu sıktı.”

R.C.L.’nin iddiasına göre, uçakta servis yapıldığı vakit eylemine ara verip iki bardak viski sipariş eden adam, kısa bir süre sonra ise yeniden başladı.

FBI ajanının raporuna göre, bir başka kadın şüpheliyi “kadına sarılırken”, “kadını koklarken” ve “elini kadının gömleğinin içine sokarken” gördüğünü söyledi.

İkilinin birlikte yolculuk ettiklerini düşünen kadın yine de adamın davranışından rahatsız olduğunu belirtti. 

Ayrıca Agarwal bir ara, içkisini düşürmüş gibi yapıp kadının bacağına elledi.

Kadın konuşmak için uçuş mürettebatının yanına gittiğinde, R.C.L’yi ağlarken gördü ve böylece adamla R.C.L.’nin birbirlerini tanımadıklarını fark etti.

Agarwal, federal havacılık polisleri tarafından tutuklandı.

Taciz edici cinsel temasla itham edilen ve şu an tutuklu bulunan Agarwal, Cuma öğleden sonra Alexandria’daki ABD Bölge Mahkemesi’nde görülecek duruşmasını bekliyor.

Agarwal, azami iki yıl hapis cezasıyla karşı karşıya bulunuyor.

TACİZCİ YOLCU TUTUKLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

yuryun ~ 11 yıl önce
Yurruuu git ? Yorumlara bak!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
man ~ 11 yıl önce
belki de olay iftiradan ibarettir,lütfen emin olmadan hintli yolcu hakkında yorum yapmayalım sonra boşuboşuna bu kul hakkını da ödemek zorunda kalırız mazallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
Türkiyede de olabilecek bir durum kesinlikle alkolik olarak uçağa binen yolcu vardır ve de hem olur adam havaalanına gelir viskisini birasını içer sonra alkol kana karışır ardından uçağa biner başlar ona buna sarkmaya..işde amerikada yaparsan hapsi boylarsın bizde uçakta adam cep telefonu ile konuşuyor yanındaki kavga ediyor alkol alarak uçağa biniyor sıkıysa amerikada sarhoş olup veya ciddi miktarda alkol alıp uçağa binen babayiğit göreyim bakalım ne oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 11 yıl önce
Yine her şeyi alkole bağladınız. Alkol alan adam her türlü pisliği yapar yani. Tek sorun bu mudur?
tyler ~ 11 yıl önce
bakalım haklı. ama kültürsüz olarak belirttiği toplumun "namasda" isimli ibadetinden, bu toplumun öğretilerinin diğer toplumları nasıl etkilediğinden dolayısıyla aslında kültürsüz ve insanı değil olarak adlandırdığı kültürün çakmasına dahil olduğunu bilir mi? hiç sanmam. 5 vakit namasda iyi gelir budiste :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakalım cı ~ 11 yıl önce
Objektif bakmanı tavsiye ediyorum ve ; ahlaksızlığın inekle öküzle alakası yok... İneğe tapmadığı halde daha beter öküzleri hergün basında boy boy görüyoruz...İnekçiyi savunmak babında değil ama ama içinde öküzlük varsa neye taptığın değer yargılarının ne olduğu ve nasıl yaşadığın önemli...Biz bu ülkede ineğe tapmadığı halde -saygın olmakla övünen- torunu yaşında kızlara sulanan sapıkları da biliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birhaber miyim ~ 11 yıl önce
Dostum o kulturu tanisam tanimasam ne farkeder. Mesele oturdugun yerden gorus belirtmekte degilki! mesele bir insanin nezdinde butun bir dini, o dine inananlari haksiz yere asagilamakta. Ayrica hem Hindistan da hem de baska ulkelerde yasadim ...
.. ~ 11 yıl önce
Türkiye'de olsa 'kadın neden tepki vermemiş, kadın neden açık giyinmiş, kadının istemediği nerden belli, kadının psikolojinin bozulduğuna dair kanıt var mı' bunlar konuşulurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakalım ~ 11 yıl önce
Adamın ismi faul. Kendisi Hintli. İneğe tapan bir kültürsüzlük kültüründen bir anda kültür şokuna girerek kendisini ülke olarak bildiği çöplüğünde zannetmiş. Hayvandan farkı olmadığı için de ne görgü ne saygı ne de toplum içinde bireye nasıl davranıldığını biliyor. Buna verilecek en güzel ceza hangi cehennemden geldi ise oraya geri postalanmasıdır. Tabii Guantanamo'da işkence ve uzun bir hücre hapsinden sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dostum ~ 11 yıl önce
biraz yavas. Ne oldu? Yazdigin ifadelerle kendini eleveriyorsun. Kulturlu bir insan baskalarinin kulturunude saygi duymasini bilir. Hadi bakalim oturdugun yerden, yasamadan, bilmeden ufurme lutfen. Eger sen muslumanim diye geciniyorsan vay halimize...
bihabersiniz. ~ 11 yıl önce
Dostum diyen arkadaş bir defa Hindistan´a veya Pakistan´a gitse eminim ki bu açık fikirleri değişir. Oturduğunuz yerden birşey bilmeden ahkam kesmek kolay tabii.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000