18 Mayıs 2011, Çarşamba 10:05:45

TACİZ YÜZÜNDEN Mİ İSTİFA ETMİŞTİ?

Uçak devi Boeing’in CEO’su olan Harry Stonecipher’ın iş ile aşk ilişkilerini karıştırdığı ortaya çıktı...
  • SENDİKADA DA TACİZ OLDU AMA SORUMLUSU KOLLANIYOR...HEM DE BÜYÜK BALIK TARAFINDAN....BALIK DA BAŞTAN KOKUNCA BÖYLE OLAYLAR OLUYOR MAALESEF...
  • Bilip,bilmeden yorum yapmak yalnış olur. Bu bir taciz değildir. Her insanın zaman,zaman depreşen duygu selinin bir göstergesidir. Bir insanın CEO olması bu gerçeği değiştirmez.
Uçak devi Boeing’in CEO’su olan Harry Stonecipher’ın iş ile aşk ilişkilerini karıştırdığı ortaya çıktı. Stonecipher’ın şirketin devletle ilişkilerinden sorumlu kişisi Debra Peabody ile ilişki yaşadığının ortaya çıkması, ABD’yi sarstı. 68 yaşında ve evli olan Stonecipher ile Peabody’nin şirketin yılbaşı partisinde başlayan yakınlaşmaları, ilişkiye dönüşmüştü. CEO, Chicago’da, sevgilisi Washington’da çalışıyordu. İlişkileri büyük oranda e-postalar üzerinden ilerliyordu.

Bu e-postalar bir muhbir tarafından Boeing’in Başkanı Lewis Platt’e iletildi. Ve baskılara dayanamayan CEO, 2005’te istifasını vermek zorunda kaldı.

Vatan
TACİZ YÜZÜNDEN Mİ İSTİFA ETMİŞTİ?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
SENDİKADA DA TACİZ OLDU AMA SORUMLUSU KOLLANIYOR...HEM DE BÜYÜK BALIK TARAFINDAN....BALIK DA BAŞTAN KOKUNCA BÖYLE OLAYLAR OLUYOR MAALESEF...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilip,bilmeden yorum yapmak yalnış olur. Bu bir taciz değildir. Her insanın zaman,zaman depreşen duygu selinin bir göstergesidir. Bir insanın CEO olması bu gerçeği değiştirmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000