17 Kasım 2009, Salı 08:08:45

Tabanca ve bıçakla uçağa binecekti!

Trabzon Havalimanı'nda üzerindeki 1 adet tabanca, 3 adet G-3 mermisi ve bir bıçakla uçağa binmek isteyen bir askerî personel yakalandı.
  • Madem götürmüşler merkeze, iyice bir uçururlar artık. G-3 mermisi ve sustalı taşıyan askeri personel? Bir sorti yetmez, birkaç sortiuçururlar merkezde.
  • yolcular kapı dedektöründen, bagajlar ise x-ray cihazından geçirilir. haberlerin çoğunda buna dikkat edilmiyor. yanlış bilgilendirilen yolcular da kapı dedektöründen geçerken gereksiz bir radyasyon telaşı yaşıyorlar. biraz daha dikkat lütfen.
  • eee ne de olsa trabzon havasi koklamistur daaaa normaldur....muhahhahaa
  • Askerliği bayağa bi uzamıştır artık.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Havalimanı İç Hatlar Terminali'ne gelen ve askerî personel olduğu belirtilen K.T. (23), uçağa binmek için x-ray cihazından geçerek yolcuların bulunduğu bölüme geçmek istedi. Bu sırada cihazın sinyal vermesi üzerine Trabzon Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri şahsın üzerini aradı. Üzeri aranan K.T.'de 3 adet G-3 piyade tüfeği  mermisi ve 1 adet tabanca ile "sustalı" olarak tabir edilen bir bıçak ele geçirildi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan K.T., Cumhuriyet Savası'nın talimatı üzerine, askerî personel olması sebebiyle ifadesinin alınması amacıyla Trabzon Merkez Komutanlığı'na teslim edildi.

Olaya ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Tabanca ve bıçakla uçağa binecekti!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Madem götürmüşler merkeze, iyice bir uçururlar artık. G-3 mermisi ve sustalı taşıyan askeri personel? Bir sorti yetmez, birkaç sortiuçururlar merkezde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolcular kapı dedektöründen, bagajlar ise x-ray cihazından geçirilir. haberlerin çoğunda buna dikkat edilmiyor. yanlış bilgilendirilen yolcular da kapı dedektöründen geçerken gereksiz bir radyasyon telaşı yaşıyorlar. biraz daha dikkat lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eee ne de olsa trabzon havasi koklamistur daaaa normaldur....muhahhahaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Askerliği bayağa bi uzamıştır artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000