12 Aralık 2018, Çarşamba 13:40:55

Erdoğan T-625'in adını resmen açıkladı

Türkiye'nin genel maksat ihtiyaçlarına yönelik olarak üretilen yerli helikopterin ismi resmen duyuruldu.
  • tamami musluman teknik ve muhendizler ile yapildi. tum islam alemi ile din kardeslerimize hayirli olsun, gavura korku,muslumanliga guven versin, hani yapamazdik, ucak+helikopter bitti cikarma gemimiz gun sayiyor Allah tan daha ne isterim
  • Arkadas bir bitmediniz.Yeter artık yok şu kadar milli yok bu kadar yabancı.Yapabiliyorsan tutan mı var? Yapamıyorsan bir susta birileri yapmaya çalışıyor. Gölge etmeyin ...
  • İns dusurmezler. takozun iki cinsi var birincisi kaymasin diye ikincisi düşsün diye. Peki sana soruyorum: sen hangisisin?
  • Projenin en önemli sorunu olan isim konusunda ismi koyarak önümüzü açtınız sayın başkan. Böylece en azından tam olarak hazır olan bir parçası var. Mart a kadar isim koymaya devam...
  • Yarış atı ismi gibi olmuş.
  • Milliyetçi oylar gelsin diye durmak yok eyyama devam.
  • Olumsuz yorum yapanlarin tek hissettikleri aşağılık duygusu. En iyisini en kusursuzunu yapamadikdan sonra yapma demektir bu. Yamayan eleştirir sadece. Bir çiçekle bahar gelmez ama her bahar bir çiçekle başlar. Daha iyisini yapmak da nasip olur inşallah.
  • İşlerine gelince Türk diye bir şey yoktur, Türklük faşistliktir, Türk demeyelim Türkiye'li diyelim diyenlerin şimdi üretilen şeylere hep türkçe isim koymaları çıkar ve makam için ne gerekiyorsa itina ile yapılır nasılsa yiyen çok değilde nedir?
  • Iyi bununnismini de belirlemiş reis .... Bi ismi bile artık o belirliyor ..vay halimize ...
  • 787 de üretiyoruz

Türkiye'nin genel maksat ihtiyaçlarına yönelik olarak üretilen yerli helikopterin ismi resmen duyuruldu.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "T625 Genel Maksat Helikopterimizin yeni ismi “GÖKBEY” ülkemize hayırlı olsun. #GÖKBEY’in milletimize ve vatanımıza hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Türk Savunma Sanayii Zirvesi'nde " T 625 helikopterimizin adını GÖKBEY olarak belirledik" ifadelerini kullandı.



 

Erdoğan T-625'in adını resmen açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

mumin ~ 5 yıl önce
tamami musluman teknik ve muhendizler ile yapildi. tum islam alemi ile din kardeslerimize hayirli olsun, gavura korku,muslumanliga guven versin, hani yapamazdik, ucak+helikopter bitti cikarma gemimiz gun sayiyor Allah tan daha ne isterim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ordan ~ 5 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Yav He ~ 5 yıl önce
Arkadas bir bitmediniz.Yeter artık yok şu kadar milli yok bu kadar yabancı.Yapabiliyorsan tutan mı var? Yapamıyorsan bir susta birileri yapmaya çalışıyor. Gölge etmeyin ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav he yazana ~ 5 yıl önce
Bir şeyi yapmaya çalışmak başka, yerli ve milli diye yalan söyleyip kendini dev aynasında görmek, tribüne oynamak başka.
Yav he'ye ~ 5 yıl önce
16 yıldır iktidar olanlar baktılar sallayacak birşey kalmadı, makam tatlı son 1 senedir uçak, helikopter, gemi, iha, siha bilmem ne yapıyoruz, yapacağız falan diyor sen ve senin gibiler de koyun gibi inanıyorsunuz.
Atılım ~ 5 yıl önce
İns dusurmezler. takozun iki cinsi var birincisi kaymasin diye ikincisi düşsün diye. Peki sana soruyorum: sen hangisisin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 5 yıl önce
Projenin en önemli sorunu olan isim konusunda ismi koyarak önümüzü açtınız sayın başkan. Böylece en azından tam olarak hazır olan bir parçası var. Mart a kadar isim koymaya devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aa ~ 5 yıl önce
Yarış atı ismi gibi olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyy Gökbey ~ 5 yıl önce
Milliyetçi oylar gelsin diye durmak yok eyyama devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esso ~ 5 yıl önce
Olumsuz yorum yapanlarin tek hissettikleri aşağılık duygusu. En iyisini en kusursuzunu yapamadikdan sonra yapma demektir bu. Yamayan eleştirir sadece. Bir çiçekle bahar gelmez ama her bahar bir çiçekle başlar. Daha iyisini yapmak da nasip olur inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trajikomedi ! ~ 5 yıl önce
İşlerine gelince Türk diye bir şey yoktur, Türklük faşistliktir, Türk demeyelim Türkiye'li diyelim diyenlerin şimdi üretilen şeylere hep türkçe isim koymaları çıkar ve makam için ne gerekiyorsa itina ile yapılır nasılsa yiyen çok değilde nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş Riza ~ 5 yıl önce
Iyi bununnismini de belirlemiş reis .... Bi ismi bile artık o belirliyor ..vay halimize ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
787 ~ 5 yıl önce
787 de üretiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000