02 Ekim 2012, Salı 07:55:50

SWISS'TEN EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

Swiss International Air Lines Türkiye’de Aralık 2012 sonuna kadar internet sitesinde en iyi fiyat garantisi sunuyor.
  • Arap reklamından iyidir yinede...
  • Istedikleri kadar uygun fiyat sunsunlar. 6 saat ucagin icerisinde bekletip bu sure icerisinde sadece cikolata verip ucamayan bir hava yolu ayrica istanbul telefonlarini h.sonu cape towna yonlendirip oradaki calisanlarini bilgilendirmeyen bir sirket.

 

Swiss uçuşlarında uygulanan en iyi fiyat garantisi sayesinde SWISS, yolcularına mevcut olan en uygun fiyatı veriyor. 
 
Swiss International Air Lines'ten konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde: 
 
"1 Ekim’de başlayan en iyi fiyat garantisi uygulaması ile Aralık 2012 sonuna kadar Türkiye’deki başka hiçbir uçak rezervasyon platformunda daha uygun fiyatlı uçuş bulmak mümkün olmayacak. En iyi fiyat garantisi uygulaması hiç bir kısıtlama olmadan SWISS ekonomi sınıfı uçuşlarının o anda mevcut en düşük fiyatlı uçuş sınıfı için geçerli. Seyahat tarihinde özgürce seçim yapabilecek yolcular,  SWISS’in  en ideal bağlantılarla 37 ülkede 70 destinasyona gerçekleştirdiği uçuşlarda, İsviçre misafirperverliği ve SWISS’in en üst seviyede hizmet anlayışını yaşayacak ve yerel mutfağın enfes örneklerini tadacaklar."
SWISS'TEN EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

Yorumlar

Arap ~ 11 yıl önce
Arap reklamından iyidir yinede...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kubra ~ 11 yıl önce
Istedikleri kadar uygun fiyat sunsunlar. 6 saat ucagin icerisinde bekletip bu sure icerisinde sadece cikolata verip ucamayan bir hava yolu ayrica istanbul telefonlarini h.sonu cape towna yonlendirip oradaki calisanlarini bilgilendirmeyen bir sirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000