14 Haziran 2010, Pazartesi 08:33:18

Swiss'e türbülans davası!

Rus model Irena Ferrari, uçuş sırasında türblans nedeniyle göğüslerinin zarar gördüğü gerekçesiyle, havayolu şirketine tazminat davası açtı.
  • yok artık. bu haber doğruysa ağlamak istiyorum.
  • Bence mahkeme böyle saçma bi şey için dava açıp ta kendilerini meşgul ettiği için bu kaliteli kadına 1 ay boyunca Swiss Air de bedava hosteslik yapma cezası vermeli hem de öyle sadece business değil ekonomide uçan yolculara da hizmet ederek cezasını tamamlamalı:))
  • Swiss hava yollarını dikkatsiz tavrı dolayısıyla kınıyorum, yani düşünün uçağınıza ünlü bir model biniyor ve ve göğüsleri silikonlu Siz bunu dikkate almadan ve hiçbir önlem almadan havalanıyorsunuz ve başınıza bir talihsizlik geliyor. Koltuklara da çarpmaya karşı silikon koyulmalıdır. THY olsa en azından bir yastık verirdi. yazık olmuş..
  • ne akilli Insanlar var bu dünya da sanki ucak bir hava bosluguna girince Pilot un sucu gitsin Hava bosluguna dava acsin acar da geri sekali silikonlu manken =)
  • Haberi okuyunca epey guldum, gercek bir haberse aslinda bunun davasini da takip etmek lazim:-) Turbulansi Swiss havayollari olusturdu herhalde? Ya da turbulansa engel olacak bir sistem icat oldu ama Swiss havayollari bunu kullanmiyor? Mahkemede uzmanlar bu konuda nasil ifade verirler merak ediyorum.
  • Gecenlerde basinda ucak koltuklarina emniyet icin hava yastiklari (arabalar gibi) koyulacagi yaziyordu. Demekki baslamislar..

Rus model Irena Ferrari, geçen yıl Swiss International Air Lines ile yaptığı uçuş sırasında şiddetli türbülanstan dolayı göğüslerini ön koltuğa çarptığı ve bu çarpma sonucu sol göğsünde morluklar meydana geldiği için havayolu şirketi aleyhine 100 bin Euro'luk tazminat davası açtı.

Ferrari, sürekli Business bölümünde seyahat ettiğini Swiss International Air Lines'e ait uçağın bu bölümündeki koltuk aralarının Ekonomi bölümündekiler kadar dar olduğunu anlatırken, doktorunun, göğüslerinde silikon olmasa daha da fazla zarar görebileceğini söylediğini ifade etti.

Swiss'e türbülans davası!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
yok artık. bu haber doğruysa ağlamak istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence mahkeme böyle saçma bi şey için dava açıp ta kendilerini meşgul ettiği için bu kaliteli kadına 1 ay boyunca Swiss Air de bedava hosteslik yapma cezası vermeli hem de öyle sadece business değil ekonomide uçan yolculara da hizmet ederek cezasını tamamlamalı:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Swiss hava yollarını dikkatsiz tavrı dolayısıyla kınıyorum, yani düşünün uçağınıza ünlü bir model biniyor ve ve göğüsleri silikonlu Siz bunu dikkate almadan ve hiçbir önlem almadan havalanıyorsunuz ve başınıza bir talihsizlik geliyor. Koltuklara da çarpmaya karşı silikon koyulmalıdır. THY olsa en azından bir yastık verirdi. yazık olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne akilli Insanlar var bu dünya da sanki ucak bir hava bosluguna girince Pilot un sucu gitsin Hava bosluguna dava acsin acar da geri sekali silikonlu manken =)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Haberi okuyunca epey guldum, gercek bir haberse aslinda bunun davasini da takip etmek lazim:-) Turbulansi Swiss havayollari olusturdu herhalde? Ya da turbulansa engel olacak bir sistem icat oldu ama Swiss havayollari bunu kullanmiyor? Mahkemede uzmanlar bu konuda nasil ifade verirler merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gecenlerde basinda ucak koltuklarina emniyet icin hava yastiklari (arabalar gibi) koyulacagi yaziyordu. Demekki baslamislar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000