03 Aralık 2009, Perşembe 15:00:16

Swissair atağa geçti!

Alman Hava Yolları Lufthansa’nın bünyesindeki İsviçre Hava Yolları Swissair, krizde yatırıma yöneldi...
  • 2010 Haziranda sadece san francisco hatti acilcaktir diger saydiginiz "yeni delhi, mumbai, sao paulo ve montreal" hatlari yillardir uctugumuz noktalardir ve herhangi bir degisiklik olmayacaktir.
  • SABENA nasil battiysa SWISSAIR de batti. Havayolunun yeni ismi SWISS. OLYMPIC AIRWAYS de batti yeni isim OLYMPIC AIR Boeing 737ler gitti Airbus 319/320 ler geldi. AIR FRANCE da batarsa yeni ismi FRANCE AIR olur herhalde, nasil olsa yeni moda.
  • Sn. Airporthaber lütfen artik ögrenin, SWISSAIR degil, sadece SWISS sirketin ismi. SWISSAIR markasi 7 milyon dolara SWISS tarafindan satin alindi, ama kullanilmiyor

Alman Hava Yolları Lufthansa’nın bünyesindeki İsviçre Hava Yolları Swissair, krizde yatırıma yöneldi. Beş yeni destinasyona daha uçmaya hazırlanan Swissair’in 80’i pilot olmak üzere 500 yeni personeli istihdam edeceği bildirildi.

İsviçre Hava Yolları Swissair, küresel ekonomik krize rağmen yatırıma yönelerek çoğu Amerika kıtasında olmak üzere yeni destinasyonlara uçacağını açıkladı. San Fransisco, Yeni Delhi, Mumbai, São Paulo ve Montreal olmak üzere 5 yeni destiansyona uçmaya hazırlanan Swissair’in yeni personel alımına gideceği de bildirildi. Swissair, 80’i pilot olmak üzere 500 yeni personeli istihdam edeceğini açıkladı.

Özellikle San Fransisco’nun kendileri için önem arz ettiğine işaret eden Swissair Başkanı Harry Hohmeister, şehrin hem iş seyahatleri hem de turistik ziyaretler açısından ilgi çeken bir destinasyon olduğuna dikkat çekti. Hohmeister, San Fransisco’nun New York ve Los Angeles’in ardından ABD’nin üçüncü büyük pazarı olduğunu ve Nestle, UBS, Novartis gibi İsviçre merkezli firmanın ABD temsilciliklerinin burada bulunduğunu kaydetti.

Swissair atağa geçti!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
2010 Haziranda sadece san francisco hatti acilcaktir diger saydiginiz "yeni delhi, mumbai, sao paulo ve montreal" hatlari yillardir uctugumuz noktalardir ve herhangi bir degisiklik olmayacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SABENA nasil battiysa SWISSAIR de batti. Havayolunun yeni ismi SWISS. OLYMPIC AIRWAYS de batti yeni isim OLYMPIC AIR Boeing 737ler gitti Airbus 319/320 ler geldi. AIR FRANCE da batarsa yeni ismi FRANCE AIR olur herhalde, nasil olsa yeni moda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn. Airporthaber lütfen artik ögrenin, SWISSAIR degil, sadece SWISS sirketin ismi. SWISSAIR markasi 7 milyon dolara SWISS tarafindan satin alindi, ama kullanilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000