13 Şubat 2009, Cuma 10:06:31

Swiss uçağı fırtınaya yakalandı

Swiss International Air Lines'a ait bir yolcu uçağı, içerisindeki yolcularıyla beraber İspanya'nın Bilbao şehrine inişi sırasında fırtınaya yakalandı.
  • THY'nin uçağı olsaydı , yolcular şöyle ecelle karşı karşıya geldi , uçak böyle sallandı , yok pisti pas geçti , kuleye teğet geçti ... diye binlerce amaçsız ve akıldan yoksun yazılar yazılırdı... Nedir bu ulusal hava yolumuzu karalama kampanyası anlamıyorum... Sonuçta havada giden bu araçlar fren yaptığı gibi duracak değiller yada ha diyince fırtınadan kaçamıyorlar... Swiss Air pilotları çok usta pilotlar da TK pilotları hava civa mı ? Eleştiri yaparken biraz yapıcı eleştiri yapmak lazım... Herşeyden önce pilotlarımızda bir can taşıyor herhalde hiç kimse 70 tonluk uçak enkazında kömür olmak istemez...

Swiss International Air Lines'a ait Zürih-Bilbao seferini yapan yolcu uçağı, şiddetli fırtına nedeniyle piste iniş yapmakta zorlandı. Pilotların büyük uğraşları sonucu uçak sorunsuz bir şekilde indirmeyi başardığı belirtildi.

Zürih - Bilbao seferini yapan uçakta 5 mürettebat ile birlikte 50 yolcu bulunuyordu. Yolcuların, İspanya'da özel bir şova katılmak üzere giden dansçılar olduğu açıklandı.

Swiss uçağı fırtınaya yakalandı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
THY'nin uçağı olsaydı , yolcular şöyle ecelle karşı karşıya geldi , uçak böyle sallandı , yok pisti pas geçti , kuleye teğet geçti ... diye binlerce amaçsız ve akıldan yoksun yazılar yazılırdı... Nedir bu ulusal hava yolumuzu karalama kampanyası anlamıyorum... Sonuçta havada giden bu araçlar fren yaptığı gibi duracak değiller yada ha diyince fırtınadan kaçamıyorlar... Swiss Air pilotları çok usta pilotlar da TK pilotları hava civa mı ? Eleştiri yaparken biraz yapıcı eleştiri yapmak lazım... Herşeyden önce pilotlarımızda bir can taşıyor herhalde hiç kimse 70 tonluk uçak enkazında kömür olmak istemez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000