13 Mayıs 2014, Salı 09:02:20

SWISS AIR ÖYLE BİR İLAN VERDİ Kİ...

Swissair, uçtuğu 26 kenti ve buralara yapacağı yolculuğu anlatacak yazar arıyor. 6 ay boyunca tüm masrafları karşılanacak geziyi yapana ayrıca maaş da ödenecek!
  • Çok iyiymiş bu iş :) hayata muhteşem deneyimler katar
  • Adamlar EU üyesi olmamasına rağmen geçtim pilotu EU yazar arıyo :)) biz Türk pilotlar işsiz gezmeye devam edelim...Geçenlerde 777 TK Tip şefi ile konuşma imkanım oldu :)) dedim hocam biz 2 yıllıkların günahı ne?Neden sürekli yabancı hemde lise mezunu alıyosunuz özellikle dedim,aldığım yanıt içler acısı :)) aynen aktarıyorum ''Abicim biz toplantılarda sizi çok savunuyoruz pilot pilotundan dilinden anlarda yönetim zihniyeti malum,lise mezunu bu adamlar kaptan olamayacakları için 77 ve 33-34 için 2 f/o gerektiği için ebedi f/o yatırımı olmuş oluyor dedi,o yüzden şuanda mevcut tipte yani 37 yada 320 den büyük filoya geçiş yaptırmıyoruz dedi (torpilliler hariç) :)) yabancıya devam,hee buarada başvurduğum 7. şirketinde mülakat ve simulatörlerini geçtim ancak bırakın EU olmayı Türksün diye alınmadığım şirket oldu :)) Selamlar SHGM
  • EU / non-EU
  • Kendileri ab dışı neden ab vatandaşı arıyorki
  • AB vatandaşı olsaydık keşke :)

Swissair, uçtuğu 26 kenti ve buralara yapacağı yolculuğu anlatacak yazar arıyor. 6 ay boyunca tüm masrafları karşılanacak geziyi yapana ayrıca maaş da ödenecek!

İşviçre Havayolları (Swissair) macera ve seyahat meraklılarının hayallerini süsleyen bir iş ilanı yayımladı. İş tanımında dünyanın dört bir yanındaki şehirleri gezmek, eğlenmek, konakladığı yerlerin her türlü imkânından yararlanarak bunları Swissair'a bildirmek ve internetten yayımlanacak bir günlük tutmak var. 6 ay sürecek gezilerin tüm masrafları şirket tarafından karşılanacak ve "İsviçreli Kâşif" (Swiss Explorer) olarak anılan şanslı maceracıya maaş da ödenecek.

AB VATANDAŞI OLMASI ŞART

Adaylarda aranan özellikler şöyle: Yaratıcı ruhlu olmak, seyahati sevmek, yeniliklere ve deneyimlere açık olmak gerekiyor. İşe alınacak kişinin İsviçre ya da Avrupa Birliği ülkelerinden birinin vatandaşı olması, 18 yaşını doldurması ve İngilizce yazabilme kabiliyetine sahip olması yeterli. Temmuz sonunda belirlenecek şanslı kişi, sonbaharda gezmeye başlayacak. İsviçre Havayolları'nın belirlediği 26 duraklı güzergâhta, her şehirde iki ya da üç gün vakit geçirecek; hem havayollarının sunduğu hizmetleri anlatacak hem de konakladığı yerleri tanıtacak. Gezi yazıları, fotoğrafları ve çektiği videolar şirketin internet sitesinden paylaşılacak. "Valizini hazırlayan herkes başvursun" cümlesiyle duyurulan işi kapmak isteyen adaylar, gezdikleri yerleri anlatan birer yazı ve İsviçreli kâşifi belirleyecek jüriyi etkileyebilecek bir videoyla, mayıs ayının sonuna kadar "theswissexplorer.com"dan müracaat edebilecek. (Sabah)

SWISS AIR ÖYLE BİR İLAN VERDİ Kİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok iyiymiş bu iş :) hayata muhteşem deneyimler katar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot adayı ~ 10 yıl önce
Adamlar EU üyesi olmamasına rağmen geçtim pilotu EU yazar arıyo :)) biz Türk pilotlar işsiz gezmeye devam edelim...Geçenlerde 777 TK Tip şefi ile konuşma imkanım oldu :)) dedim hocam biz 2 yıllıkların günahı ne?Neden sürekli yabancı hemde lise mezunu alıyosunuz özellikle dedim,aldığım yanıt içler acısı :)) aynen aktarıyorum ''Abicim biz toplantılarda sizi çok savunuyoruz pilot pilotundan dilinden anlarda yönetim zihniyeti malum,lise mezunu bu adamlar kaptan olamayacakları için 77 ve 33-34 için 2 f/o gerektiği için ebedi f/o yatırımı olmuş oluyor dedi,o yüzden şuanda mevcut tipte yani 37 yada 320 den büyük filoya geçiş yaptırmıyoruz dedi (torpilliler hariç) :)) yabancıya devam,hee buarada başvurduğum 7. şirketinde mülakat ve simulatörlerini geçtim ancak bırakın EU olmayı Türksün diye alınmadığım şirket oldu :)) Selamlar SHGM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly ~ 10 yıl önce
EU / non-EU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lfrs ~ 10 yıl önce
Kendileri ab dışı neden ab vatandaşı arıyorki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent ~ 10 yıl önce
Cünkü Isvicre vatandaslari, AB üyesi olmamasina ragmen, AB vatandaslari gibi hemen hemen her Ülkeye vizesiz girip cikiyor !
eu ~ 10 yıl önce
seyahatinde sorun çıkmaması için EU vatandaşı olması gerekiyor
İyi olurdu..: ~ 10 yıl önce
AB vatandaşı olsaydık keşke :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000