24 Şubat 2017, Cuma 15:02:19

Swiss Air İstanbul'u tamamen durdurdu

Alman Havayolları Lufthansa bünyesinde bulunan Swiss Air, kış sezonunda iptal ettiği İstanbul seferlerini 2017 yaz sezonunda da gerçekleştirmeyeceğini duyurdu.
  • Biz ucariz pgs. A verin o hattı.
  • Yabanci hava yollarinin ucuslarini iptal etmesi hic iyi degil. Turizm bu sene kotu etkilenecek
  • Sen kaybettin Zurih.!!!!!!!!!!!!
  • ŞU HAVACI BEY BU MİLLET NELER GÖRDÜ DAHA ÖNCELERİ SEN NEREDEYDİN O ZAMANLAR ACABA BU ÜLKEDE DEGİLMİYDİN?
  • Eskiden transit yolcular avrupadan giderdi. Swiss ile zürihten lufthansa ile münih ve frankfurttan artık bir çok yere direk uçuş var yada transitte qatar ethiad emirates tercih ediliyor bu nedenle swiss bir anlamı kalmadı istanbula uçmak için birde bu açıdan bakın
  • THY ve diğer charter seferleri düzenleyen Pegasus ve Atlas Global Sun Expres uçak şirketleriyle gibi ile rekabet edemediği, düşen fiyatların gelirleri de büyük ölçüde etkilediği belirtildi
  • bono krizi geliyor ...ülkeyi hala toz pembe gösteriyorlarya....amma ahiret var hamdolsun...yoksa ülke insanının kafayı yemeden hayatını devam ettirmesi normal değil....
  • Swiss reklam yapmasini iyi bilir, kışın istanbuldan cekilmeleri resmi olarak TR'deki terrör saldirisindan dolayi kaynaklandigini yutturmustu bize, oysaki bir gercek var, Swiss Türkiyedeki hava sirketleriyle rekabet edemiyor, yani komple finansal bir durum.
  • Alitalia,Eva Air,Iberia,Delta hep seferlerini iptal ettiler. Şimdi de Swiss. Bu kadar çok havayolu seferlerini iptal ediyorsa bir sıkıntı var demektir. Siz zannediyor musunuz ki bu havayolları sadece rekabet edemedik diye hat kapatıyorlar? Sadece milli havayolu ile havacılık gelişmez ki. Umarım en kısa zamanda ülkemiz tekrar normale döner ve bu havayolları tekrar seferlerine devam eder.
  • Terroristlere yer yok. Iyi olmus

Alman Havayolları Lufthansa bünyesinde bulunan Swiss Air, kış sezonunda iptal ettiği İstanbul seferlerini 2017 yaz sezonunda da gerçekleştirmeyeceğini duyurdu.

Swiss Havayolları, İsviçre Haber Ajansı SDA’ya verdiği bilgiye göre, şirket İstanbul’ a uçmama gerekçesi olarak, THY ve diğer charter seferleri düzenleyen Pegasus ve Atlas Global Sun Expres uçak şirketleriyle gibi ile rekabet edemediği, düşen fiyatların gelirleri de büyük ölçüde etkilediği belirtildi.

Swiss Air İstanbul'u tamamen durdurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

Pegasus. ~ 7 yıl önce
Biz ucariz pgs. A verin o hattı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Consultant ~ 7 yıl önce
Yabanci hava yollarinin ucuslarini iptal etmesi hic iyi degil. Turizm bu sene kotu etkilenecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EYY Isvicre ~ 7 yıl önce
Sen kaybettin Zurih.!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava civa ~ 7 yıl önce
ŞU HAVACI BEY BU MİLLET NELER GÖRDÜ DAHA ÖNCELERİ SEN NEREDEYDİN O ZAMANLAR ACABA BU ÜLKEDE DEGİLMİYDİN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 7 yıl önce
Eskiden transit yolcular avrupadan giderdi. Swiss ile zürihten lufthansa ile münih ve frankfurttan artık bir çok yere direk uçuş var yada transitte qatar ethiad emirates tercih ediliyor bu nedenle swiss bir anlamı kalmadı istanbula uçmak için birde bu açıdan bakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Avrupa halihazırda Amerika uçuşlarında iyi transfer imkanları sunuyor. Dolayısıyla olay talep azlığı ile ilgili değil. Ama bahanesi o işte.
Ne demek istiyor burda ~ 7 yıl önce
THY ve diğer charter seferleri düzenleyen Pegasus ve Atlas Global Sun Expres uçak şirketleriyle gibi ile rekabet edemediği, düşen fiyatların gelirleri de büyük ölçüde etkilediği belirtildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 7 yıl önce
bono krizi geliyor ...ülkeyi hala toz pembe gösteriyorlarya....amma ahiret var hamdolsun...yoksa ülke insanının kafayı yemeden hayatını devam ettirmesi normal değil....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman bey'e ~ 7 yıl önce
Swiss reklam yapmasini iyi bilir, kışın istanbuldan cekilmeleri resmi olarak TR'deki terrör saldirisindan dolayi kaynaklandigini yutturmustu bize, oysaki bir gercek var, Swiss Türkiyedeki hava sirketleriyle rekabet edemiyor, yani komple finansal bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Alitalia,Eva Air,Iberia,Delta hep seferlerini iptal ettiler. Şimdi de Swiss. Bu kadar çok havayolu seferlerini iptal ediyorsa bir sıkıntı var demektir. Siz zannediyor musunuz ki bu havayolları sadece rekabet edemedik diye hat kapatıyorlar? Sadece milli havayolu ile havacılık gelişmez ki. Umarım en kısa zamanda ülkemiz tekrar normale döner ve bu havayolları tekrar seferlerine devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T ~ 7 yıl önce
Terroristlere yer yok. Iyi olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 7 yıl önce
kola da içmeyelim. bilgisayarları çöpe atalım. arabaların hepsini hurdaya çıkaralım. uçak da olmasın. bunların hepsi terörist ülkelerin icadı. dediğin gibi bunlara yer yok. katırla gidip geliriz.
T ~ 7 yıl önce
isvicreyle ne alaka?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000