29 Temmuz 2016, Cuma 14:16:51

Swiss Air İstanbul uçuşlarını durdurdu

Swiss Airlines İstanbul seferlerini 2017 yaz sezonuna kadar durdurduğunu açıkladı.
  • Gittiğiniz gibi paşa paşa geleceksiniz.. 3. havaalanı açılsın o zaman görüşürüz sizinle.. bu dallamalar 2017de TRde karışıklık bekliyor.. o yüzden askıya alındı.. 2017 zorlu olacak asker yığmalar başlandı.. ama hevesiniz kursagınızda kalacak..
  • Daha önce onurairi bitirmek için uğraştı ve onurair Isviçreden çekildi sonra thy i silmek için ortak uçuş yaptı ama kendi silindi milli olan swissair Lufthansaya satıldı
  • Sayin airport haber kaynak verirmisiniz swiss calisaniyiz fakat bizim bilgimiz yok hangi yetkili ne zaman nasil acikladi bizim neden haberimiz yok!!!
  • İsviçre'de yaşayan biri olarak çok üzgünüm.
  • Ya Swiss kardes cok rahat aciyordun Izmir hattini.
  • bir zamanlar Swissair az daha TK yı iç edecekti. Kalın geldi yiyemediler.
  • İzmir Ucuslarida Kapatiyoruz.
  • Bir taraftan aman yabanci kurulus gelsin diyoruz diger taraftan da oh iyi olmus THY ile rekabet edemiyorlar diyoruz, saydiginiz butun yabanca sirketler, korfez havayollari haric, devlet destegi almadan ucuyor..Pazarda monopol olmanin verecegi sorunlari gormuyorsunuz, kotuye gidistir bu.
  • Tk ile bas edemedi diye sevinen tipler tekel olmak kotudur, tk iyice fiyat yukseltir. Swiss'in cok iyi fiyatlara avrupaya aktarmali ucuslari vardi yazik oldu
  • swiss air yaz sezonu izmir - zürih seferlerini icra etmeye devam ediyor

Swiss Airlines İstanbul seferlerini 2017 yaz sezonuna kadar durdurduğunu açıkladı. Yaz sezonunda seferlerin yapılıp yapılmayacağı 2017 mart ayında yapılan değerlendirmenin ardından belli olacak. 

Lufthansa’nın yan kuruluşu olan İsviçre’nin en büyük hava yolu şirketi Swiss Airlines, İstanbul uçuşlarını durdurduğunu açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada karara gerekçe olarak terör saldırıları ve darbe girişimi ile birlikte talebin iyice düşmesi gösterildi. Açıklamada ayrıca şirketin THY ile rekabet edemediği, düşen fiyatların gelirleri de büyük ölçüde etkilediği belirtildi.

KARAR 25 MART’TA VERİLECEK

Hava yolu şirketinin uçuşları 30 Ekim’e kadar sürerken, bu tarihten sonra şimdilik 25 Mart 2017 tarihine kadar uçuş düzenlenmeyecek. Swiss Airlines, İstanbul’a günde 2 sefer düzenliyordu.

Tayvan merkezli özel hava yolu şirketi Eva Air da haftanın 4 günü icra edilen Taipei-İstanbul seferlerinin 'politik karışıklıklar' nedeniyle 25 Mart 2017 tarihine kadar askıya alındığını duyurmuştu. (Turizmgüncel)

Swiss Air İstanbul uçuşlarını durdurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Paşa ~ 7 yıl önce
Gittiğiniz gibi paşa paşa geleceksiniz.. 3. havaalanı açılsın o zaman görüşürüz sizinle.. bu dallamalar 2017de TRde karışıklık bekliyor.. o yüzden askıya alındı.. 2017 zorlu olacak asker yığmalar başlandı.. ama hevesiniz kursagınızda kalacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isviçreden ~ 8 yıl önce
Daha önce onurairi bitirmek için uğraştı ve onurair Isviçreden çekildi sonra thy i silmek için ortak uçuş yaptı ama kendi silindi milli olan swissair Lufthansaya satıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaynak ~ 8 yıl önce
Sayin airport haber kaynak verirmisiniz swiss calisaniyiz fakat bizim bilgimiz yok hangi yetkili ne zaman nasil acikladi bizim neden haberimiz yok!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Swiss ~ 8 yıl önce
İsviçre'de yaşayan biri olarak çok üzgünüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Global ~ 8 yıl önce
Ya Swiss kardes cok rahat aciyordun Izmir hattini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cango ~ 8 yıl önce
bir zamanlar Swissair az daha TK yı iç edecekti. Kalın geldi yiyemediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Swiss Air ~ 8 yıl önce
İzmir Ucuslarida Kapatiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deneyimli Havaci ~ 8 yıl önce
Bir taraftan aman yabanci kurulus gelsin diyoruz diger taraftan da oh iyi olmus THY ile rekabet edemiyorlar diyoruz, saydiginiz butun yabanca sirketler, korfez havayollari haric, devlet destegi almadan ucuyor..Pazarda monopol olmanin verecegi sorunlari gormuyorsunuz, kotuye gidistir bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kötü oldu ~ 8 yıl önce
Tk ile bas edemedi diye sevinen tipler tekel olmak kotudur, tk iyice fiyat yukseltir. Swiss'in cok iyi fiyatlara avrupaya aktarmali ucuslari vardi yazik oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
swiss air izmir ~ 8 yıl önce
swiss air yaz sezonu izmir - zürih seferlerini icra etmeye devam ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmir ~ 8 yıl önce
30 Ekim itibariyla ucuslar ve satislar yok.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000