27 Şubat 2010, Cumartesi 09:08:51

Suudiler, İzmirli hostes istiyor...

Suudi Arabistan Havayolları'na toplam 100 kişi alınacak. Adaylarda İngilizce, lise diploması ve en az 1.60 metre boy şartı aranıyor...
  • yorumlari okuyunca hayret ediyorum, siz once 2004 de 200 turk hostes kiz geldi turkiyeden onlardan sorun arabistani, sanki burda oyle seyler varmista turk yada baska havayollarinda oyle seyler yokmus gibi, bilmeden yorum yazanlara, saudi airlines de 4000 hostes calisyor 50 cins vatandas var, herhalde iyi calisma sarti yoksa bir tanesi bile burada kalmaz dimi ama?
  • Alninin teriyle emeginin karsiligini almaya calisan herkese her kapi aciktir. Muhakeme yapabilmemiz icin Allah bize akil vermis. Bu is icin basvuran tum adaylarda mutlaka bu isi enine boyuna dusunmuslerdir. Basvuranlar icin hayirli olacaksa, kariyerlerinde bir deger yaratacaksa, umarim taraflarina olumlu bir donus olur. Alinlarinin akiyla bu isin de ustesinden geleceklerinden eminim.
  • Nasıl bir zihniyet özellikle izmirden kız istiyorlar ? Gelin mi alıyorlar ? Hakikaten bırakın şu arapları....
  • Birakin araplari adam gibi sirketlerle çalisin falan filan yazan arkadas.. bence sen kendine gel; arap havayolunda neden uçulmasin?emniyetli her havayolunda uçulur. belki de dunya'nin %80'i "turklerin havayollari guvenli midir" diye soruyor hala.
  • Bırakın şu arapları ya. Adam gibi şirketlerle çalışmaya çaba gösterin. Arap havayolunda uçulur mu ? Bunlar herşeyi parayla satın alabileceğini zanneden insanlar. Aman dikkat.
  • yapılan MOTOR v.s. yorumlarınız havacılık camiası adına esef verici.. Vah vah..KİMLERLE, ne zihniyetlerle UÇUYORUZ..Motor zihinler ! Ayrıca; böyle bir sitede MOTOR ve benzeri yorumların yayınlanması Türk sivil havacılığına nasıl bir hizmette bulunuyor? British'le alay ederken AYNI SEVİYEYE geliyorsunuz. Hiçkimsenin bu şekilde seviyesiz yorumlar yaparak sektörü bu derece aşağılamaya hakkı yoktur.
  • birileri izmir de hostes eğitimi verecek yada veriyor bu haber de onun reklamı....rastgele....
  • Emin olun cok abarttik Izmirli kizlar hadisesini. Haksizlik etmeyelim, tamam Izmirli kizlarimiz da guzel ama, siz Saudia'da hosteslik yapan Fas'lilari (Morocco) bir gorseniz emin olun bizim Izmirlilere bes basarlar..(Izmirli kizlarimiz alinmasin Allah oyle yaratmis.) Abartmiyorum..Kesin oyle...Ayrica hostesler de guzel olsun ama degil mi..?
  • Arkadaşlar hostes değil güzel kızlarımızı istiyorlar yazık para için yapılmaz kızlar bu iş kendi memleketinizde kalın güvende olun.
  • Sonucta herkes para icin calismiyor mu..? Arap, acem ne olursa olsun. Sen ay sonunda opucuk mu aliyorsun.. Hayret bisey..!!

Elemelere 40 aday katıldı

Suudi Arabistan Havayolları Saudi Airlines, hostes eksiğini gidermek amacıyla Deulcom International Şirketi’nden yardım istedi. Yıllardır havacılık sektörü için eleman yetiştiren Deulcom’un İzmir Şubesi’nde yapılan mülakata 40’ı aşkın hostes adayı katıldı. Deulcom İnsan Kaynakları Müdürü Ayşen Pınarbaşı, toplamda 100 kişi alınacağını, bunlardan 30’unun İzmir’den seçileceğini söyledi.

3 bin dolar maaş var

Adaylardan orta seviye ve üstü İngilizce, lise diploması ve en az 1.60 metre boy şartı arandığını belirten Pınarbaşı, şöyle konuştu: “Yazılı sınav yok. Mülakatlar İngilizce yapılacak. 12 haftalık eğitim verilecek. Kazananlar, Cidde’de kendilerine ait yüzme havuzlu, sineması olan bir sitede yaşayacak. Ortalama 3-4 bin dolar maaş alacaklar.”

(Milliyet)

Suudiler, İzmirli hostes istiyor...

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 14 yıl önce
yorumlari okuyunca hayret ediyorum, siz once 2004 de 200 turk hostes kiz geldi turkiyeden onlardan sorun arabistani, sanki burda oyle seyler varmista turk yada baska havayollarinda oyle seyler yokmus gibi, bilmeden yorum yazanlara, saudi airlines de 4000 hostes calisyor 50 cins vatandas var, herhalde iyi calisma sarti yoksa bir tanesi bile burada kalmaz dimi ama?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Alninin teriyle emeginin karsiligini almaya calisan herkese her kapi aciktir. Muhakeme yapabilmemiz icin Allah bize akil vermis. Bu is icin basvuran tum adaylarda mutlaka bu isi enine boyuna dusunmuslerdir. Basvuranlar icin hayirli olacaksa, kariyerlerinde bir deger yaratacaksa, umarim taraflarina olumlu bir donus olur. Alinlarinin akiyla bu isin de ustesinden geleceklerinden eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nasıl bir zihniyet özellikle izmirden kız istiyorlar ? Gelin mi alıyorlar ? Hakikaten bırakın şu arapları....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birakin araplari adam gibi sirketlerle çalisin falan filan yazan arkadas.. bence sen kendine gel; arap havayolunda neden uçulmasin?emniyetli her havayolunda uçulur. belki de dunya'nin %80'i "turklerin havayollari guvenli midir" diye soruyor hala.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bırakın şu arapları ya. Adam gibi şirketlerle çalışmaya çaba gösterin. Arap havayolunda uçulur mu ? Bunlar herşeyi parayla satın alabileceğini zanneden insanlar. Aman dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yapılan MOTOR v.s. yorumlarınız havacılık camiası adına esef verici.. Vah vah..KİMLERLE, ne zihniyetlerle UÇUYORUZ..Motor zihinler ! Ayrıca; böyle bir sitede MOTOR ve benzeri yorumların yayınlanması Türk sivil havacılığına nasıl bir hizmette bulunuyor? British'le alay ederken AYNI SEVİYEYE geliyorsunuz. Hiçkimsenin bu şekilde seviyesiz yorumlar yaparak sektörü bu derece aşağılamaya hakkı yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
birileri izmir de hostes eğitimi verecek yada veriyor bu haber de onun reklamı....rastgele....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Emin olun cok abarttik Izmirli kizlar hadisesini. Haksizlik etmeyelim, tamam Izmirli kizlarimiz da guzel ama, siz Saudia'da hosteslik yapan Fas'lilari (Morocco) bir gorseniz emin olun bizim Izmirlilere bes basarlar..(Izmirli kizlarimiz alinmasin Allah oyle yaratmis.) Abartmiyorum..Kesin oyle...Ayrica hostesler de guzel olsun ama degil mi..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar hostes değil güzel kızlarımızı istiyorlar yazık para için yapılmaz kızlar bu iş kendi memleketinizde kalın güvende olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sonucta herkes para icin calismiyor mu..? Arap, acem ne olursa olsun. Sen ay sonunda opucuk mu aliyorsun.. Hayret bisey..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000