27 Ekim 2012, Cumartesi 09:06:13

SURİYELİ SIĞINMACIDAN ŞOK İDDİA!

Suriye’den kaçarak Hatay Emniyet Müdürlüğü’ne ifade veren Suriyeli Wail Sidale, Lazikiye’deki evinin balkonundan izlediği olayda uçak düşerken gökyüzünde paraşüte benzer iki cisim gördüğünü ileri sürdü...
  • vay canına yahu :) adam sadece gorgu tanıgı degıl ışın peşıne duşup butun askeri sırları hemen ogrenen bır koylu tek soruyla asker koyluye butun detayları anlatmış vay vay vaaay. BIZDE YEDIK !!!!!!
  • Palavra 20 km ilerdeki iki parasütü dürbünle bile göremezsin. !!!!!!!!!!!!! Bunlar Türkiye Suriyeyle savasa girsin diye söylenen palavralar.!!!!!! Pilotlar Sama götürülmüs daha sonra öldürmüsler ve Lazkiyeye geri götürmüsler ve enkazin oldugu yere birakilmis. öyle mi bende inandim. !!!!!!
  • herkes biliyor ki.. bizim uçağimiz oraya devlet tarafından bilerek sınır ihlali yapması için yollandı. pilotlarımız paraşütle atladı vurulduktan sonra, ve atlayanlan pilotlarımızı biz alamadıl, suriyeliler aldı (ya da ruslar)sonrasında ise olay örtbas edildi. başbakanda esti gürledi her zaman ki gi bi tık çıkmadı.yazıklar olsun..şehitlerimizle öbür dünyada hesaplaşacaksınız.
  • delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış :(
  • genel nurmay ve hukumet neden hala daha pılotlara uygulanan otopsı raporunu saklıyor acıklamıyor ?
  • ıyı uykular turkıye evlatların oluyor sen 3 hafta sonra cıkartıyon onları denızın dıbınden yazık yazık hepımız olecegız

Keşif uçuşu yaparken uluslararası kara sularında düşürülen RF-4 tipi uçakla ilgili  4 Haziran tarihinde Hatay Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek ifade veren Suriye Uyruklu Wail Sidale, patlama sesi duyduktan sonra evinin balkonundan dışarı baktığını ve gökyüzünde paraşüte benzer beyaz renkli iki cisim gördüğünü iddia etti. Olayın ertesi günü Lazkiye’de Muhammed isimli bir Muhaberat elemanıyla konu hakkında konuştuğunu anlatan Sidale, “Bana pilotların ellerinde olduğunu ve Riyad Esed’in de aralarında bulunduğu bazı muhalif komutanların değişiminde pazarlık konusu yapılacağı söylediler” dedi.
İfade MİT’e de gönderildi

1982 Lazkiye Burjaslam doğumlu Wail Sidale’nin ifadesi, ‘konunun önemi’ nedeniyle Hatay Emniyet Müdürlüğü tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı’yla da paylaşıldı. Sidale, ifadesinde şunları söyledi; “22 06 2012 günü saat 11.45 sıralarında evimin denize bakan tarafında kahvaltı yaptığım sırada yüksek sesli bir patlama duydum. Bunun üzerine ben ve yanımda bulunan aile fertlerim ile birlikte denizi izlemeye başladık. Ben düşen uçağı görmedim. Ancak denize doğru baktığımda yaklaşık bizden 20 km uzakta gökyüzünde paraşüte benzer beyaz renkli iki cisim gördüm. Görmüş olduğum bu cisimler denize düştükten hemen sonra Suriye devletine ait 1 adet savaş gemisi ve 1 adet sahil güvenlik botu bu yöne doğru hareket ettiler. Sahil güvenlik botu olay yerine daha önce vardı. Burada yaklaşık 5 dakika bekledikten sonra cisimlerin düştüğü yerden ayrılarak Suriye Devlet Başkanı Beşer Esed’in yazlık evinin bulunduğu yere geldi. Burada da 10 dakika bekledikten sonra Lazkiye şehrine doğru gitmek üzere buradan ayrıldı. Hatta bu olayı köyümüzde ikamet eden tüm köylüler gördü.”

‘Pilotları Şam’a gönderdik’

“Sahil güvenlik botu ayrıldıktan sonra ikametimizin alt tarafında bulunan askeri birlikten Türk uçağını düşürdük şeklinde yüksek sesle sevinç çığlıkları atarak yoğun şekilde havaya ateş edildiğini gördüm. Olaydan bir gün sonra Laskiye şehrine gittim. Burada daha önce tanıdığım ve Suriye istihbaratında görev yapan Muhammed isimli bir polis bana ‘evet Türk uçağı düşürdük’ dedi. Ben tekrar kendisine ‘pilotları alamadınız’ dedim. Kendisi de bana ‘Pilotları aldık. Şam’a gönderdik’ dedi. ‘Pilotları ne yapacaksınız’ diye sorunca, ‘Bu pilotlara karşılık muhaliflerden iki büyük baş alacağız. Bu büyük başlardan birinin Riyad Esed olduğunu söyledi. Diğerini ise söylemedi.” (Star)

SURİYELİ SIĞINMACIDAN ŞOK İDDİA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

! ~ 11 yıl önce
vay canına yahu :) adam sadece gorgu tanıgı degıl ışın peşıne duşup butun askeri sırları hemen ogrenen bır koylu tek soruyla asker koyluye butun detayları anlatmış vay vay vaaay. BIZDE YEDIK !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RF4E Phantom ~ 11 yıl önce
Palavra 20 km ilerdeki iki parasütü dürbünle bile göremezsin. !!!!!!!!!!!!! Bunlar Türkiye Suriyeyle savasa girsin diye söylenen palavralar.!!!!!! Pilotlar Sama götürülmüs daha sonra öldürmüsler ve Lazkiyeye geri götürmüsler ve enkazin oldugu yere birakilmis. öyle mi bende inandim. !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herkes biliyor.. ~ 11 yıl önce
herkes biliyor ki.. bizim uçağimiz oraya devlet tarafından bilerek sınır ihlali yapması için yollandı. pilotlarımız paraşütle atladı vurulduktan sonra, ve atlayanlan pilotlarımızı biz alamadıl, suriyeliler aldı (ya da ruslar)sonrasında ise olay örtbas edildi. başbakanda esti gürledi her zaman ki gi bi tık çıkmadı.yazıklar olsun..şehitlerimizle öbür dünyada hesaplaşacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peeh... ~ 11 yıl önce
delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otopsı raporu ~ 11 yıl önce
genel nurmay ve hukumet neden hala daha pılotlara uygulanan otopsı raporunu saklıyor acıklamıyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uyu ~ 11 yıl önce
ıyı uykular turkıye evlatların oluyor sen 3 hafta sonra cıkartıyon onları denızın dıbınden yazık yazık hepımız olecegız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000