18 Aralık 2014, Perşembe 13:18:12

SURİYELİ MÜLTECİLERE LÜKS SEYAHAT BAŞLARINI YAKTI

İsveç’in Malmö şehrine bağlı Sturup Havalimanı'nda 10 Suriyeli mülteci yakalandı. Mültecilerin lüks Cessna 680 Citation Sovereign tipi özel uçakla getirildikleri tespit edildi.
  • ( Etme ) bana oyle demiyorlar ve bu arada türkte değilim malesef senin zannetigin gibi olsa nelere nelere kadir olurdu AB :) ama senin gibiler buralarda gereginden fazlasizla cok fazla hemde gereginden fazla arkadasinlarin var
  • Arap irki kadar hain ve allahtan da buluyorlar zaten. Birazda AB ogrensin.
  • Tarihe baktigin zaman arap bolgesi osmanliya hainlik yapmistir. Tum belgeler sabittir. Bu bilgiyi turkiyede kim ne kadar bulur bilemem. Sayet yolunuz berlin kutuphanesine duserse mutlaka bakin.
  • Turkiye avrupa suriyeli kayniyor arkadas. Ne bunlar ya. Avrupadaki suriyelilerin havasindann butun herkes turklerede artik ters bakiyorlar. Turkiyede de artik evinden korkudan cikamiyor. Yorgan yastik kanepe calinmasindan biktiklari icin. Harbiden allah affetsin ayrimcilik gibi olmasin ama insanliktan anlayan bir irk degiller.
  • Gezi parki olaylarinda fas a kacanlarda olmustu

İsveç’in Malmö şehrine bağlı Sturup Havalimanı'nda 10 Suriyeli mülteci yakalandı. Mültecilerin lüks Cessna 680 Citation Sovereign tipi özel uçakla getirildikleri tespit edildi.

Smart Aviation Company adlı bir Mısır Charter firmasına ait olduğu belirlenen uçağın, Beyrut üzerinden Malmö’ye geldiği belirtildi.

Uçağın 59 ve 56 yaşlarındaki iki Mısırlı pilotu ile 25 yaşındaki Lübnanlı hostesinin gözaltına alındığı ve uçağa el konulduğu bildirildi. Skaane Emniyet Müdürlüğünden  Ewa-Gun Westford yaptığı basın açıklamasında “Suriyeli mülteciler Malmö’de bir otele yerleştirildiler. İfadeleri alındıktan sonra bir mülteci kampına nakledilecekler. Pilotlar ve hostes mahkemeye sevk edilecek ve insan kaçaklığı ile yargılanacaklar” dedi. 

Benzer bir Cessna 680 Citation Sovereign uçağı

Savcı  Ulla Karlbrink, iki pilot ve bir hostesin tutuklanarak cezaevine gönderilmesini istedi. Mahkeme savcının talebini kabul ederken, uçağın akıbetinin de savcı tarafından belirleneceği bildirildi. Polis, benzeri bir uçağın Beyruttan Malmö’ye uçma masrafının 300 bin kron yani yaklaşık 95 bin lira civarında olduğunu, mültecilerin ne kadar para ödediği ve kimlere ödeme yaptıklarının araştırıldığını açıkladı. 

Bir başka Cessna 680 Citation Sovereign uçağının kokpiti

Uçağın pilotlarının yolcu listesini havalimanı pasaport polisine vermek istememesi üzerine ortaya çıkan olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

18 milyon dolar değerindeki uçağın 4 bin kilometre mesafe uçabildiği belirtildi. (Hürriyet)

SURİYELİ MÜLTECİLERE LÜKS SEYAHAT BAŞLARINI YAKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
( Etme ) bana oyle demiyorlar ve bu arada türkte değilim malesef senin zannetigin gibi olsa nelere nelere kadir olurdu AB :) ama senin gibiler buralarda gereginden fazlasizla cok fazla hemde gereginden fazla arkadasinlarin var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arap irki kadar hain ve allahtan da buluyorlar zaten. Birazda AB ogrensin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
yani.. gorunen koy işte...
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tarihe baktigin zaman arap bolgesi osmanliya hainlik yapmistir. Tum belgeler sabittir. Bu bilgiyi turkiyede kim ne kadar bulur bilemem. Sayet yolunuz berlin kutuphanesine duserse mutlaka bakin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
etme bulma dünyası ~ 9 yıl önce
Almanlarda sana "auslander" diyor naber?? ayrıca noktalama işaretlerinden de diğer 4 mesajı senin yazdığın anlaşılıyor,,,
yani ~ 9 yıl önce
bunun için berlin e gitmeye gerek yok.. Arabistan, filistin, mısır ın nasıl İngilizlere geçtiği bizim tarih kitaplarında da yazıyor. sor bakalım bi ulke kıbrıs ı tanımıs mı?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Turkiye avrupa suriyeli kayniyor arkadas. Ne bunlar ya. Avrupadaki suriyelilerin havasindann butun herkes turklerede artik ters bakiyorlar. Turkiyede de artik evinden korkudan cikamiyor. Yorgan yastik kanepe calinmasindan biktiklari icin. Harbiden allah affetsin ayrimcilik gibi olmasin ama insanliktan anlayan bir irk degiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 9 yıl önce
gunaydın :)
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gezi parki olaylarinda fas a kacanlarda olmustu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
turkler heryere kacmaya calisiyor,ne zaman turkiyeye gelsem ucakta,arabada,sokakta,komsuda herkes abi var mi is, bizide yanina al bu ulkede yasanmiyor bu yobazlarla diyor.. eskidende yurtdisi istegi vardi ama ekonomik sebeb ile idi, simdi insanar siyasi olarak turkiyede yasamak istemiyor.. airport haberlerine bakin, cogunlugu siyasi olmaya basladi.. yok topcu ile mv davasi, ataturke soven tekniker, havalimani yolsuzlugu,isten gezi paylasimlari yuzunden atilan pilot, isten atilan hostes ,cemaatin thy den atilmasi, thy de olan niteliksiz akp yakinlarinin akrabalari vs vs vs cogunluk haber siyasi..cunku ulke artik siyasi olarak insanlarini sikmaya basladi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000