15 Nisan 2013, Pazartesi 08:07:17

SURİYELİ ÇOCUKLARA ÖZEL UÇAK

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Türkiye’de ki kamplarda yaşayan Suriyeli 110 çocuk Gaziantep’ten 23 Nisan kutlamalarına katılmak üzere özel uçakla İzmir’e gönderildi.
  • Suriyeyi karistirdiginiz yetmiyor gibi ulkemizin %80 ni acken onlara sehir kurdunuz. Simdi birde keyfine onlari ucuruyorsunuz. Nedir bu yapilanlar bu ulkede olduguma pismanim boyle birsey olamaz.
  • Nedir bu arap merakı anlamakta zorlanıyorum valla. Ülkemizde çocuk mu kalmadı arapların çocuklarını gezdiriyorsunuz ?
  • BİRİNCİSİ SURİYELİ ÇOCUKLAR PİS YADA BAŞKA AŞAĞILAYICI BİR KELİME İLE ANILAMAZLAR! İKİNCİSİ ORTAK TEPKİYE BENDE KATILIYORUM, HANGİ GAİANTEPLİ ÇOCUK DAHA ÖNCE İZMİR YADA FARKLI BİR YERE DEVLET TARAFINDAN UÇAKLARLA TAŞINMIŞTIR? MUHTEMEKLEN KONAKLAMADA 5 YILDILI OTELLERDE GERÇEKLEŞECEKTİR. SEN KENDİ EVLATLARINA VERMEDİĞİN İMKANI BAŞKALARINA VEREMEZSİN. EĞER TÜRKİYE SURİYE KONUSUNDA BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSA, YILLARDIR ABD NIN EMPERYALİST PLANLARINDA MAŞA OLARAK KULLANILAN YESIL KUSAK MAMULU EL KAİDE VE BENZER MÜSLÜMAN ŞERİATÇI ÖRGÜTLERİ DEF EDECEKSIN. BAĞIMSIZ BIR ULKENIN TOPRAK BUTUNLUGUNE GOZ DIKMEYECEKSIN. TEK BIR KANIT OLMADAN, YALAN DOLANLA, HAINLIKLE, SEREFSIZLIKLE KOMSULARINA SALDIRMAYACAKSIN!
  • Yani tamam bunlar da insan savaş var vs. anlıyoruz ama önce kendi memleketindekileri bir refah seviyesine ulaştır onları memnun et sonra başka yere bakarsın.
  • İnşallah birgun bizim ulkemizde savas olmaz bizde biyerlere sığınmak zorunda kalmayız 2 yanlışın bir doğru etmeyeceğini bilen insancıklar pis .... Yazmışsınızya vallahi insanlığımdan utandım
  • Verin ellerine maket ucak ucursunlar.TK 737 yide sefere koysun. Ucak sikintisi var :-)
  • KENDI ULKENIN COCUKLARINI ILGILENMEYI BIRAK .PIS SURUYELI ÇOCUKLARLA ILGILEN BENIMDE HAKKIM ZEHIR ZIKKIM OLSUN ..
  • kendi vatandası haric herkesin destegi boyle bir ulke işte burası..
  • Suriyeli gençlere uçak ( otobüs bile değil....) , Edirneli ünversiteliye bakan beyin sadakası. Ayıp olmuyor mu ? Ayrıca bu uçak benim vergimle uçuyor hakkım haram olsun deme hakkım da var değilmi....

Hatay, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana ve Gaziantep’te bulunan çadır kentler ve konteynır kentlerde seçilen çocuklar 23 Nisan coşkusunu yaşayacak. Çocukların kutlamalara katılabilmesi için harekete geçen AFAD her kamptan seçtiği çocukları Gaziantep’e getirdi. Yaklaşık 110 Suriyeli çocuk tercümanlar ve öğretmenleri eşliğinde İzmir’e gitmek üzere dün akşam saatlerinde Gaziantep Havalimanı’na getirildi. Kendileri için gelen Türk Hava Yolları’nın özel uçağına binen Suriyeli çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Suriyeli çocuklar ve beraberindekilerin işlemlerinin tamamlanmasının ardından uçak İzmir’e gitmek üzere havalandı.

Konuyla ilgili bilgi veren, AFAD Gaziantep Müdürü Sinan Atakan, “Başbakanlık AFAD ve Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü’nün işbirliğinde, Türk Telekom’un destekleri ile 35. Uluslararası TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerine 8 ilimizde bulunan 17 barınma merkezinden çocukların da katılımı sağlanacaktır. İzmir’de, 15 - 23 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklere, 53 ülke çocuklarının yanı sıra Suriyeli çocuklar da katılarak, açılış yürüyüşü, çeşitli gösteriler, konserler, piknik ve folklor gibi tüm aktivitelerde yer alacaklardır. Suriyeli çocuklar, mihmandarlarımızın eşliğinde ilk defa böylesine bir etkinlik için 10 günlüğüne kamplardan çıkacaklardır. Etkinlikler için, 8 ilimizde bulunan 17 kamptan belirlenen 9-12 yaş arasındaki 68’i kız, 68’i de erkek olmak üzere toplam 136 çocuk ile mihmandarları dahil olmak üzere 162 kişiyi şimdi yolcu etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

SURİYELİ ÇOCUKLARA ÖZEL UÇAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

TC-OZY ~ 11 yıl önce
Suriyeyi karistirdiginiz yetmiyor gibi ulkemizin %80 ni acken onlara sehir kurdunuz. Simdi birde keyfine onlari ucuruyorsunuz. Nedir bu yapilanlar bu ulkede olduguma pismanim boyle birsey olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
brodway ~ 11 yıl önce
sen şimdi %20 demisin % 80demi
Merak ~ 11 yıl önce
Nedir bu arap merakı anlamakta zorlanıyorum valla. Ülkemizde çocuk mu kalmadı arapların çocuklarını gezdiriyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
BİRİNCİSİ SURİYELİ ÇOCUKLAR PİS YADA BAŞKA AŞAĞILAYICI BİR KELİME İLE ANILAMAZLAR! İKİNCİSİ ORTAK TEPKİYE BENDE KATILIYORUM, HANGİ GAİANTEPLİ ÇOCUK DAHA ÖNCE İZMİR YADA FARKLI BİR YERE DEVLET TARAFINDAN UÇAKLARLA TAŞINMIŞTIR? MUHTEMEKLEN KONAKLAMADA 5 YILDILI OTELLERDE GERÇEKLEŞECEKTİR. SEN KENDİ EVLATLARINA VERMEDİĞİN İMKANI BAŞKALARINA VEREMEZSİN. EĞER TÜRKİYE SURİYE KONUSUNDA BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSA, YILLARDIR ABD NIN EMPERYALİST PLANLARINDA MAŞA OLARAK KULLANILAN YESIL KUSAK MAMULU EL KAİDE VE BENZER MÜSLÜMAN ŞERİATÇI ÖRGÜTLERİ DEF EDECEKSIN. BAĞIMSIZ BIR ULKENIN TOPRAK BUTUNLUGUNE GOZ DIKMEYECEKSIN. TEK BIR KANIT OLMADAN, YALAN DOLANLA, HAINLIKLE, SEREFSIZLIKLE KOMSULARINA SALDIRMAYACAKSIN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
e yani ~ 11 yıl önce
Yani tamam bunlar da insan savaş var vs. anlıyoruz ama önce kendi memleketindekileri bir refah seviyesine ulaştır onları memnun et sonra başka yere bakarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen! ~ 11 yıl önce
millet bu bilince bi varabilse..
brodway ~ 11 yıl önce
İnşallah birgun bizim ulkemizde savas olmaz bizde biyerlere sığınmak zorunda kalmayız 2 yanlışın bir doğru etmeyeceğini bilen insancıklar pis .... Yazmışsınızya vallahi insanlığımdan utandım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 11 yıl önce
Verin ellerine maket ucak ucursunlar.TK 737 yide sefere koysun. Ucak sikintisi var :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1235 ~ 11 yıl önce
KENDI ULKENIN COCUKLARINI ILGILENMEYI BIRAK .PIS SURUYELI ÇOCUKLARLA ILGILEN BENIMDE HAKKIM ZEHIR ZIKKIM OLSUN ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
ancak bu kadar güzel özetlenebilir..
bisn ~ 11 yıl önce
tamam, suriyeliler vatanımızı sevmiyor olabilir ama bizim böyle düşünmemiz yanlış!ne hakkından bahsediyorsun! istesen o konserlere,pikniklere 40-50 kez gidersin, ancak suriyeliler ülkelerinde savaş bitmedikçe bunların hiç birini yapamayacaklar. lütfen böyle düşünme
maalesef ~ 11 yıl önce
kendi vatandası haric herkesin destegi boyle bir ulke işte burası..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 11 yıl önce
Suriyeli gençlere uçak ( otobüs bile değil....) , Edirneli ünversiteliye bakan beyin sadakası. Ayıp olmuyor mu ? Ayrıca bu uçak benim vergimle uçuyor hakkım haram olsun deme hakkım da var değilmi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 11 yıl önce
dogru söze ne denir..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000