24 Haziran 2012, Pazar 14:15:36

SURİYE'DEN YENİ AÇIKLAMA

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı açıklamalara Suriye cephesinden açıklama geldi.
  • olay bi aydınlansın sen görecen düşmanlık varmı yokmu,,,,,,,
  • Lan şerefsiz ler yıllardır toreristleri koynunuzda beslediniz ama inşallah bir gün beslediniz yılan sizi sokar bende Türkiye savaşa girsin bu gün jetimizi düşüren yarın ne yapar
  • uçak bahane suriyeye giricez. borsacılar hazır olsun.
  • kendisi twitter'dan 'suriye turkiye halkinin dusmani degildir' yazmis yorum olarak. merak ettigim sey siz bu haberi yazarken 'yaz kardes ciddi gorus ayriliklari da var demis yaz' mi dediniz? ya da olumlu biseyi olumsuzla dengeleyelim diye mi dusundunuz?

Makdissi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ülkesinin egemenlik haklarını savunduğunu iddia etti.

Suriye Dışişleri Sözcüsü, "Bize göre hava sahamızın içinde meçhul bir şey vardı ve hava savunmamız vurdu. Türk uçağı olduğunu daha sonra anladık" dedi.

Suriye Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, düşürülen Türk uçağının askeri amaçlı olduğu ve keşif için bölgede bulunduğunu ifade etti.

Makdissi, Suriye'nin Türkiye'ye bir düşmanlığı olmadığını ancak iki taraf arasında ciddi görüş ayrılıkları olduğunu belirtti. 

SURİYE'DEN YENİ AÇIKLAMA

Yorumlar

Olay aydınlansın.... ~ 12 yıl önce
olay bi aydınlansın sen görecen düşmanlık varmı yokmu,,,,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 12 yıl önce
Lan şerefsiz ler yıllardır toreristleri koynunuzda beslediniz ama inşallah bir gün beslediniz yılan sizi sokar bende Türkiye savaşa girsin bu gün jetimizi düşüren yarın ne yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçak bahane ~ 12 yıl önce
uçak bahane suriyeye giricez. borsacılar hazır olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
kendisi twitter'dan 'suriye turkiye halkinin dusmani degildir' yazmis yorum olarak. merak ettigim sey siz bu haberi yazarken 'yaz kardes ciddi gorus ayriliklari da var demis yaz' mi dediniz? ya da olumlu biseyi olumsuzla dengeleyelim diye mi dusundunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000