14 Nisan 2018, Cumartesi 10:04:39

Suriye üzerinde kuş uçmuyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Fransa güçlerinin bu sabah saatlerinde Suriye’ye düzenlediği operasyon öncesinde havayolları NOTAM ile uyarılırken, bölgedeki hava sahası üzerinde kuş uçmuyor.
  • siyonistler orta doguya goz dikiyor. ekstra askeri personel ve tc devleti korumak icin bir kac milyon ispiyon fena olmaz!!
  • Normalde de olmuyordu zaten.
  • Irak uzerindeki ucaklar tren yapiyorlar gibi,isci bahcivan usak hesabi :)
  • Kardes laflarina dikkat et emlakcilar muteahitler ekonomimizin lokomotifi insaat sektorunun bas aktorleridir bu basari hazimsizlik yarattiysa bilemem
  • Bir emlakcinin dunyaya yaptigina bakar misiniz???

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Fransa güçlerinin bu sabah saatlerinde Suriye’ye düzenlediği operasyon öncesinde havayolları NOTAM’lanan Kıbrıs-Suriye-Lübnan arasındaki bölgeye girmeden uçuyor. Aktif olarak kullanılan bölgede savaş uçaklarının yanı sıra seyir füzeleri de uçuyor.

Bu bölgeyle ilgili uyarılar son 3 gündür yayınlanıyor. Bazı Ortadoğulu havayolu şirketleri ise uçuş yolunun tamamen kapanması nedeniyle Beyrut seferlerini durdurma kararı aldı.

Askeri üsler ve havalimanları da hedef alındı

Düzenlenen opersayonda vurulan noktalar arasında Ad Dumayr Hava Üssü, Mezze Askeri Havaalanı, Yarmouk Üssü ve Şam Uluslararası Havalimanı civarının da olduğu açıklanmıştı.

ABD kaynakları tarafından yapılan açıklamada, hava hareketanın şimdilik 'uyarı amaçlı ve tek seferlik' olduğu belirtilirken bundan sonra Suriye rejiminin tavrına göre hareket edileceği ifade edildi.

Suriye üzerinde kuş uçmuyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

x ~ 6 yıl önce
siyonistler orta doguya goz dikiyor. ekstra askeri personel ve tc devleti korumak icin bir kac milyon ispiyon fena olmaz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
Normalde de olmuyordu zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Irak uzerindeki ucaklar? ~ 6 yıl önce
Irak uzerindeki ucaklar tren yapiyorlar gibi,isci bahcivan usak hesabi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laflara dikkat ~ 6 yıl önce
Kardes laflarina dikkat et emlakcilar muteahitler ekonomimizin lokomotifi insaat sektorunun bas aktorleridir bu basari hazimsizlik yarattiysa bilemem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyin ~ 6 yıl önce
Beyin cidden gerekli
Emlak ~ 6 yıl önce
Bir emlakcinin dunyaya yaptigina bakar misiniz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emlakçı ? ~ 6 yıl önce
Bir emlakçı sence insiyatif alıp böyle bir operasyona kalkışabilirmi? O sadece piyon gerçek aktörleri erbakan hoca açıklıyor aç izle YouTube videolarını hocanın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000